Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
lisichora написа:Цяла седмица се опитвам да се свържа с НЯКОЙ кабинет в СУ и никой не си вдига телефона. Да не говорим, че някои телефони изглежда са оставени отворени, понеже дават заето по цял ден...
Та, имам няколко въпросчета, ако може някой вече подал си документите или някой от предишни години да помогне:
1. В коя зала/кабинет трябва да се подават документите? И в колко часа отваря въпросният кабинет?
2. Преди да се наредим на опашката за документите, се плащат горе на четвъртия етаж на касата, таксите, нали?
3. За устния изпит по журналистика плаща ли се такса сега или след това, след като разбереш дали си класиран?
1. Влизаш откъм "Шипка" и отиваш на втория етаж, там залите са няколко. Отварят сутринта.
2. Таксата се плаща на място, а не на касите.
3. И за устния плащаш слънчице, защото СУ храни семейства.
Един въпрос за входящия номер. Когато се записвах, ме попитаха за входящия номер от предварителния изпит. Казах им го, но на картончето, което ми дадха и с което трябва да се явя на редовните изпити, последната цифра от входящия номер не съвпада с тази от предварителния. Те ли са объркали последната цифра, или просто се използват различни входящи номера?
Предполагам вече е имало такъв въпрос,но времето ме притиска...та при подаване на документите трябват ли личната карта и картончето от предварителния ?
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ... www.myspace.com/lusence
lusence написа:Предполагам вече е имало такъв въпрос,но времето ме притиска...та при подаване на документите трябват ли личната карта и картончето от предварителния ?
направих мъничка грешка при попълването - не видях, че всеки град/всяка област си има специфичен (измислен) код и написах за София 02 и после го поправих на 22. дали ще ми направят проблем?
Не бъди наивна - никой не чете това,тях ги интересува дали си дала истинска диплома, какви са ти оценките, каква е подредбата на предметите и дали си се снимала в реклама на М-Тел.
Плюс това те после въвеждат данните в компютърната система и това, което си пропуснала, те си го дописват. А ако го няма в наличните документи, затова си оставяш и телефона за контакти.
Набори,утре ще си подавам документите за СУ и доста неща не са ми ясни.
Първо трябва да си взема лична карта,диплома + копие и бележка от банката за кинтите,които съм дал.
После трябва да си купя документите от книжарница на СУ,да ги попълня и после да отида на 2рия етаж да ги подам.
Това ли е процедурата?...сорка за невежеството,ама всичко в последния момент правя и накрая все се оглеждам