За подмазването...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: За подмазването...
Подмазмачество си има, имало си е и винаги ще си има! От началото на юни бяхме на практика целия курс и имаше 2 момичета, които не спряха да се подмазват на даскалите през цялото време! Честно казано от две години съм с тези момичета и досега никога не ги бях виждал да се държат по този начин! През цялата практика не се отделяха от преподавателите, дори се стигна дотам, че вечеряха с тях, а не с останалите от групата! Да си призная, това донякъде ме издразни, защото от една страна почти не движеха с нас, а от друга постоянно имаха претенции да преписват записките от местата, които сме посетили! Всеки има право да се държи както си пожелае(а и преподавателите си бяха готини и се държаха много добре с нас), но все пак не мисля, че това е начина... 
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Rage написа: През цялата практика не се отделяха от преподавателите, дори се стигна дотам, че вечеряха с тях, а не с останалите от групата!
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Занете ли, много хора наричат по-знаещите, които се стремят да демонстрират познанията си подмазвачи. В действителност в академичната среда не може да се подмазваш, защото просто номерът няма да мине пред професори и доценти, които виждат през повечето студенти като през оризова хартия.
редактирано от Крематори : Линкът към играта е изтрит.
редактирано от Крематори : Линкът към играта е изтрит.
Psyduck и един мармот завиваше шоколада в станиол
.
Това с подмазването е нещо ужасно. . . Състоянието може да се характеризира като патологично. Симптомите са повишено слюно и потоотделяне. При женските индивиди телесната секреция намира и още прояви. Зениците се свиват, погледа е втренчен към преподавателя, слухът - с повишена чувствителност. Реакцията към външни дразнители е сведена до минимум ( при проведените опити, пациента не реагира на възклицанието " Иван гори !!! ", освен ако Иван не е преподавателя - стимулатор на по-горе изброените симптоми ).
Едно голямо ВЪЗМУТЕН СЪМ
Това с подмазването е нещо ужасно. . . Състоянието може да се характеризира като патологично. Симптомите са повишено слюно и потоотделяне. При женските индивиди телесната секреция намира и още прояви. Зениците се свиват, погледа е втренчен към преподавателя, слухът - с повишена чувствителност. Реакцията към външни дразнители е сведена до минимум ( при проведените опити, пациента не реагира на възклицанието " Иван гори !!! ", освен ако Иван не е преподавателя - стимулатор на по-горе изброените симптоми ).
Едно голямо ВЪЗМУТЕН СЪМ
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Re: Въпрос
Не разбирам, с какво преписването(подсказването) е по-добро от подмазването.pi4 написа:Като ги помолиш да дадат някоя лекция или домашно се правят на бутнати,пък да не говорим да тряя да подскажат на изпит.Сакън.

- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
е, какво толкова и аз съм ходила на обяд с учители вместо с класа хахахах значи ли това, че съм подмазвачка хьахьхахь 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Да 
При нас подмазването като такова няма как да съществува, поради причината, че сме малко. Но от друга страна, по-любопитните, дето задават въпроси и се интересуват от специалността и след като излязат от лекцията, ги смятат за подмазвачи, щото в почивките обсъждат разни работи с даскалите или пък проявяват повече интерес... Тъпо, но за тия дето завиждат, никой не му пука
При нас подмазването като такова няма как да съществува, поради причината, че сме малко. Но от друга страна, по-любопитните, дето задават въпроси и се интересуват от специалността и след като излязат от лекцията, ги смятат за подмазвачи, щото в почивките обсъждат разни работи с даскалите или пък проявяват повече интерес... Тъпо, но за тия дето завиждат, никой не му пука
medicate, medicate
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Все още не съм студент, надявам се да бъда догодина, но имам мнение относно подмазването. Според мене границата между любознателния и подмазвача е много тънка, но за съжаление някои от по-тъпичките, така да се каже, слагат всеки в кюпа. За мен не е подмазване да отидеш при лектора/учителя след лекцията и да го питаш за това, което не ти е ясно. За съжаление в България, за да не ти лепнат някакво определение като "подмазвач", "натегач" и т.н. трябва да си част общата маса на непукистите, да се сливаш с общата посредственост. Мъничко да се опиташ да надигнеш глава и да излезеш от тая посредственост- "тълпата" те дърпа надолу към себе си. Те това за "подмазвнето" 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Боли те фара, че някой те слага в тая или оная група. Гледаш си интересите и не се интересуваш от чуждото мнение, т'ва е едно от златните правила за мен в СУ 
medicate, medicate
И в живота като цяло (за мен).phoebe написа:Боли те фара, че някой те слага в тая или оная група. Гледаш си интересите и не се интересуваш от чуждото мнение, т'ва е едно от златните правила за мен в СУ
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да така е, съгласна съм с теб.kandidatstvasht написа:Според мене границата между любознателния и подмазвача е много тънка, но за съжаление някои от по-тъпичките, така да се каже, слагат всеки в кюпа. За мен не е подмазване да отидеш при лектора/учителя след лекцията и да го питаш за това, което не ти е ясно.
Според теб подмазване ли е докато някой постоянно задава тъпи въпроси по време на упражнение, само за да привлече внимание? Въпроси които са или супер елементарни или нямат нищо общо с материала.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Ами то си е за смяхBoromir написа:Това е непрофесионално подмазване от начинаещ - смейте му се.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Не мисля, че това е подмазване по простата причина, че не мога да си представя лектор, който да се впечатли от някой който се прави(е) на неадекватен.Дъждът върху лицето написа: Да така е, съгласна съм с теб.
Според теб подмазване ли е докато някой постоянно задава тъпи въпроси по време на упражнение, само за да привлече внимание? Въпроси които са или супер елементарни или нямат нищо общо с материала.