Ами, вече няколко познати не успяха да си подат документите онлайн, както забелязвам и svetleto89 също не успя, и това съвсем случайно ме наведе на мисълта, че ръчно може би е по-добре.ТΞD написа:Добре де, нямах нужда да ми преразкажеш написаното си, каквото обаче реши да направиш. От личен опит ли говориш или нямаш какво да правиш?
Кандидатстване - онлайн.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Кандидатстване - онлайн.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Заради вас и аз се прецаках!
Уж ще кандидатствам онлайн и бях си попълнил документите донякъде, но стигнах до момента, в който трябва да приложа ел. копие на дипломата, тъй като още не са ни ги дали. Обаче чета във форума, че нали имали проблеми с кандидатстването онлайн и викам чакай да проверя и прикачих една снимка на жабока кермит (тя се случи на произволен принцип) и давам "напред". Пренасочи ме към сайта за плащане и аз вече спокоен, че няма проблеми. Връщам се назад да изтрия жабока и кво се оказва - че не мога, защото било "инициирано плащане към ebg.bg и данните не подлежат на промяна".

Уж ще кандидатствам онлайн и бях си попълнил документите донякъде, но стигнах до момента, в който трябва да приложа ел. копие на дипломата, тъй като още не са ни ги дали. Обаче чета във форума, че нали имали проблеми с кандидатстването онлайн и викам чакай да проверя и прикачих една снимка на жабока кермит (тя се случи на произволен принцип) и давам "напред". Пренасочи ме към сайта за плащане и аз вече спокоен, че няма проблеми. Връщам се назад да изтрия жабока и кво се оказва - че не мога, защото било "инициирано плащане към ebg.bg и данните не подлежат на промяна".
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ахахахаха, и ся кво?
Ще получат вместо снимка от дипломата ти, жабока Кермит!!
Аз ще си кача:

Нали и аз бях руса по 1 време

Нали и аз бях руса по 1 време
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хаха, шегувай се, Светле, ама и на мен ще ми се наложи да пътувам, за да си подам документите. Само дано не ми кажат "Съжалявам, г-н Кермит, вашето ЕГН е вече регистрирано"

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Хора, днес успя и още една съученичка да си подаде онлайн документите и да плати. Нямаше проблем. Защо не питате в ebg.bg като имате проблеми.. Иначе можете и да си подадете документите и в офисите в големи градове (пак без да се ходи до София), но таксата е 20лв и леко реших да си го свърша пред компютъра 
При мен всичко мина ОК. Прочетох си файла, койот се намира в "Помощ", написах си изпитите, качих си дипломата и си платих. Много добре са го направили - няма нужда да ходя чааааак до София...
@ТΞD
Защо не опиташ да се свържеш с хората да ги питаш. Има оставени някакви телефони и e-mail
@svetleto89
Пиле проблема е в твоя телевизор :Р Опитай на друг компютър.
@ТΞD
Защо не опиташ да се свържеш с хората да ги питаш. Има оставени някакви телефони и e-mail
@svetleto89
Пиле проблема е в твоя телевизор :Р Опитай на друг компютър.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Проблемът може да е в моя телевизор, ама не ми се занимава от други компютри. Сестра ми ще ме запише. Пък и не ми харесват тия регистрации на карти и т.н. На място ще си плати и това е.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
За тези, които не могат да си качат дипломите: пробвайте да намалите размерите на файла. Мисля, че максималното позволено е 2 MB на документ.