Аз не мога да издържа
Историции
Модератор: sientelo
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Историциии
Излезли ли са,излезли ли са.......
Аз не мога да издържа
пусто любопитство.. довечера ще мина през СУ,така или иначе имам път от там и ще ги видя. Ако някой се интересува да пише- ще проверя и за него , тъй като нямам добра камера на гсм и нищо няма да се получи,ако снимам всичко 
Аз не мога да издържа
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Davidson
- В началото бе словото
НЯМА още резултати!
Току-що се връщам от университета, единствената бележка, която ни касае гласи, че Бакалов утре ще нанася оценките в книжките.
Току-що се връщам от университета, единствената бележка, която ни касае гласи, че Бакалов утре ще нанася оценките в книжките.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Брех, колко вълнение покрай тоз Бакалов, на нас ни беше най-лесния изпит 
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Тва значи ли,че трябва задължително УТРЕ да се мъкнем.. изобщо дал ище има списъци,или от книжките ще научим кой колко.. бляDavidson написа:НЯМА още резултати!
глупава история
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Въобще нямам намерение утре да си губя времето с Бакалов,в сряда имам изпит по Българскаааааааааааааа и откачам!Моля ви,някой има ли представа как протича изпитът при Петър Ангелов?Заедно ли изпитват с Георги Николов или отделно?Какво изисква?Задава ли въпроси или очаква да му изпееш всичко на един дъх?Какви оценки пише?Днес ми казаха,че изисквал официално облекло за момчетата...Побърквам се,не мога повече 

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
За проф. Ангелов и неговият изпит се носят легенди (както и за още някои др. преподаватели, с които ще сблъскате
).
При нас май нямаше нито един скъсан...
С Ангел Николов (на нас ни беше той) изпитват заедно. Може да има подвеждащи въпроси, но на мен вече ми се струва, че е изпит, като изпит. Не е толкова страшен...
Относно облеклото - не знам, аз на изпити попринцип съм официална.
Относно облеклото - не знам, аз на изпити попринцип съм официална.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Ха, те всички са си изпити като изпити. Просто Българската история искат доста повече от останалите. Особености на местния....
Конкретно по този изпит: изпитват и заедно, и поотделно, и не те съветвам обезателно да сядаш при асистента, който и да е той. Костюмчето винаги прави добро впечатление на старателен и смутен отличник!
Конкретно по този изпит: изпитват и заедно, и поотделно, и не те съветвам обезателно да сядаш при асистента, който и да е той. Костюмчето винаги прави добро впечатление на старателен и смутен отличник!
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Вчера още нямаше по Византия резултати, но днес ми се обадиха,че са излезнали списъците 
- Davidson
- В началото бе словото
Kaймакамова днес пусна само 2ма ( единия с 3, другия с 4) от нашата специалност

- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
КаквоDavidson написа:Kaймакамова днес пусна само 2ма ( единия с 3, другия с 4) от нашата специалност![]()
Моля те кажи какво ви пита,разпитва... ето,вече съм в паника
- Davidson
- В началото бе словото
Ами rachence,
пита главно и основно за изворите, каквато и тема да ти се падне, трябва задължително да започнеш с изворите, които се отнасят за нея. Главно изпитва
тя, асистента само се вее покрай нея, оди за кафенца и гледа умно. Влизахме по 5 човека, имаше хора, които ги прекъсна на първото изречение, не знам защо
Иначе съм от история и география и сме 25-26 човека.
пп
нема се плашиш, повечето само форлмано влязохме, за да ни запише у протоколите, че сме се явили.
пита главно и основно за изворите, каквато и тема да ти се падне, трябва задължително да започнеш с изворите, които се отнасят за нея. Главно изпитва
тя, асистента само се вее покрай нея, оди за кафенца и гледа умно. Влизахме по 5 човека, имаше хора, които ги прекъсна на първото изречение, не знам защо
Иначе съм от история и география и сме 25-26 човека.
пп
нема се плашиш, повечето само форлмано влязохме, за да ни запише у протоколите, че сме се явили.
Изпита приключи за около час покъртително!
По-добре съвсем да не знаеш нещо,отколкото да го знаеш лошо.
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Е, ние с колегите учим доста за вс изпит.. да се надяваме и че късметът ще е с нас.. главно на това да се надяваме 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
25 - 26 човека и 2-ма минават...
Мале...
E то това като при доц. Колев, за който се говори че къса много, при нас скъса 4-ма мисля че....ама явно си е до настройка и до учене...
Не са толкова зловещи тези хора.... 
Мале...
E то това като при доц. Колев, за който се говори че къса много, при нас скъса 4-ма мисля че....ама явно си е до настройка и до учене...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Аз се уплаших и за 1 ден минах толкова материал,колкото за 4 дни бях чела :diabloanifire:
Мисля,е ще се справя, но да не казваме голяма дума. Съгласна съм с feichka - и те са хора..дано по време на изпит са още по-големи хора
Мисля,е ще се справя, но да не казваме голяма дума. Съгласна съм с feichka - и те са хора..дано по време на изпит са още по-големи хора