Записване за изпитите - кратък наръчник

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Freckles
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Записване за изпитите - кратък наръчник

Мнение от Freckles »

2.3. Желаещи да ползват оценка, получена на предварителните изпити и които няма да се явяват на основната кандидатстудентска кампания - подават документи и заплащат такса в зали №№ 243, 255 и 256 на Ректората, северно крило, ІІ етаж;

Искам да използвам оценката си от предварителния изпит по история, но и ще се явявам на редовен по литература.В коя зала трябва да подам документите си? :?
You know when you're a kid and catch bugs and put them
in a jar, you poke breather holes in the lid...
So I figured that maybe the stars above us in the darkness
aren't stars but breather holes in a much larger jar...

Право, 2-ри курс, 13-та група
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Цяла седмица се опитвам да се свържа с НЯКОЙ кабинет в СУ и никой не си вдига телефона. Да не говорим, че някои телефони изглежда са оставени отворени, понеже дават заето по цял ден... :?
Та, имам няколко въпросчета, ако може някой вече подал си документите или някой от предишни години да помогне:
1. В коя зала/кабинет трябва да се подават документите? И в колко часа отваря въпросният кабинет?
2. Преди да се наредим на опашката за документите, се плащат горе на четвъртия етаж на касата, таксите, нали?
3. За устния изпит по журналистика плаща ли се такса сега или след това, след като разбереш дали си класиран?
Marvin
В началото бе словото

Мнение от Marvin »

petencetopepi написа:Има ли някаква такса "кандидатстване" 10лв. която не е за изпити а за самото кандидатстване освен тези такси които се плащат за самите изпити отделно??
Няма, а работното време е от 8.30 до 16.30 без неделя.
ppgg
В началото бе словото

Мнение от ppgg »

Някой може ли да ми каже в Кандидатстудентския картон, в полето "Ще полагам кандидатстудентски изпит по" как трябва да отбелязвам изпитите-с хиксче, да заградя номера на предмета или да подчертая предмета? :roll: В указанията не го пише точно.Мерси
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Имам въпрос.
Ще ми се наложи спешно да изляза от София и така една позната ще ме запише за редовната кампания. Освен копие и оригинал на диплома(която все още не са ни дали) и копие на лична карта,ще се създаде ли проблем ако оригиналът на личната карта не е в нея(т.е. само копие)?
tvl
В началото бе словото

Мнение от tvl »

ppgg написа:Някой може ли да ми каже в Кандидатстудентския картон, в полето "Ще полагам кандидатстудентски изпит по" как трябва да отбелязвам изпитите-с хиксче, да заградя номера на предмета или да подчертая предмета? :roll: В указанията не го пише точно.Мерси
Загражда се :wink:
Аватар
Freckles
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Freckles »

Надеждичка написа:Така... минах през това в петък. И аз си ползвам оценката от предварителния по история и същевременно ще държа английски на редовната кампания. На документите, които си закупувате от една сергия пред един от входовете(до спирката на 280, май за северното крило) отбелязвате, че ще се явявате на литература примерно и там където пише предварителни отбелязвате история и те ми казаха, че това е достатъчно. А за такста- 20 лв е и се плаща в същата стая, където си подавате документите, така че не е нужно да тичате по банки или да търсите паричния салон. А самите документите можете да си ги попълните в някоя съседна аудитория и просто после да отидете да си ги подададете в една от стаите( някоя на 2рия етаж, северно крило беше, ще я познаете като минете от там) :) И така... не ви прероръчвам да хванете почивката от 12 до 13. Това беше моят опит с подаване на документи в СУ.
Мерси много, спести ми много разкарване :D
You know when you're a kid and catch bugs and put them
in a jar, you poke breather holes in the lid...
So I figured that maybe the stars above us in the darkness
aren't stars but breather holes in a much larger jar...

Право, 2-ри курс, 13-та група
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Аз пак да попитам...Знаете ли дали сега при записването се плаща за устен изпит по журналистика или след като излезе класирането за него? :|
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

при записването ;)
и аз имам питане - някой може ли да ми каже със сигурност до колко работят касите и кабинетите за записване? защото получавам разнопосочна информация, на телефона никой не отговаря, а на мен ми е малко трудно ходенето преди 16.30ч. ... ?
и наистина ли може да се плати в същата стая, в която ми приемат документите? не, че има особено голяма разлика дали ще се кача до 4-тия етаж или не, но ако мога да си го спестя... :D
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Marvin
В началото бе словото

Мнение от Marvin »

Работното време е от 8.30 до 16.30 и може да платиш в същата стая, в която си подаваш и документите :)
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

благодаря, надявам се, че си прав/а :)
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Мога ли да попитам, защо ( по дяволите ) след като съм платила таксите за двата изпита, на които ще се явя, ме накараха да плащам 32 лв "такса бюро" ?! (записвах се от провинцията) :evil:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Marvin
В началото бе словото

Мнение от Marvin »

shlqkkk написа:благодаря, надявам се, че си прав/а :)
Лично съм го проверявала в Ректората ;)
Аватар
hishtnika
В началото бе словото

Мнение от hishtnika »

В София докуметите до 5 юли ли се приемат :?
Marvin
В началото бе словото

Мнение от Marvin »

Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”