Кандидатстване - онлайн.

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Re: Кандидатстване - онлайн.

Мнение от babangida »

ТΞD написа:Добре де, нямах нужда да ми преразкажеш написаното си, каквото обаче реши да направиш. От личен опит ли говориш или нямаш какво да правиш?
Ами, вече няколко познати не успяха да си подат документите онлайн, както забелязвам и svetleto89 също не успя, и това съвсем случайно ме наведе на мисълта, че ръчно може би е по-добре.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Заради вас и аз се прецаках! :jerk: :crybaby:
Уж ще кандидатствам онлайн и бях си попълнил документите донякъде, но стигнах до момента, в който трябва да приложа ел. копие на дипломата, тъй като още не са ни ги дали. Обаче чета във форума, че нали имали проблеми с кандидатстването онлайн и викам чакай да проверя и прикачих една снимка на жабока кермит (тя се случи на произволен принцип) и давам "напред". Пренасочи ме към сайта за плащане и аз вече спокоен, че няма проблеми. Връщам се назад да изтрия жабока и кво се оказва - че не мога, защото било "инициирано плащане към ebg.bg и данните не подлежат на промяна".
:kermit: :kermit: :kermit:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Ахахахаха, и ся кво? :lol: Ще получат вместо снимка от дипломата ти, жабока Кермит!! :lol: :lol: :lol: :lol: Аз ще си кача:
Изображение
Нали и аз бях руса по 1 време :bounce: :lol:
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Хаха, шегувай се, Светле, ама и на мен ще ми се наложи да пътувам, за да си подам документите. Само дано не ми кажат "Съжалявам, г-н Кермит, вашето ЕГН е вече регистрирано" :lol: :P :D
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
dessss
В началото бе словото

Мнение от dessss »

Хора, днес успя и още една съученичка да си подаде онлайн документите и да плати. Нямаше проблем. Защо не питате в ebg.bg като имате проблеми.. Иначе можете и да си подадете документите и в офисите в големи градове (пак без да се ходи до София), но таксата е 20лв и леко реших да си го свърша пред компютъра :)
lpbrok
В началото бе словото

Мнение от lpbrok »

При мен всичко мина ОК. Прочетох си файла, койот се намира в "Помощ", написах си изпитите, качих си дипломата и си платих. Много добре са го направили - няма нужда да ходя чааааак до София...

@ТΞD
Защо не опиташ да се свържеш с хората да ги питаш. Има оставени някакви телефони и e-mail :)

@svetleto89
Пиле проблема е в твоя телевизор :Р Опитай на друг компютър.
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Проблемът може да е в моя телевизор, ама не ми се занимава от други компютри. Сестра ми ще ме запише. Пък и не ми харесват тия регистрации на карти и т.н. На място ще си плати и това е.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
roskag
В началото бе словото

Мнение от roskag »

За тези, които не могат да си качат дипломите: пробвайте да намалите размерите на файла. Мисля, че максималното позволено е 2 MB на документ.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”