Александър написа:Зодия Телец?gogigagagagigo написа:Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше![]()
Ха, и аз това се сетих, че сигурно е телец ...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Александър написа:Зодия Телец?gogigagagagigo написа:Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше![]()
gogigagagagigo написа:Естетиката и Усетът за красива жена са неща много важни и въпреки това смятам че сексът е просто показването на обич от две същества, които не се сещат за други алтернативи
Ми щото телците само за храна говорят, мислят, свързват всичко с храната-жените, секса, любовта...Храната е висша ценност за тяхgogigagagagigo написа:Водолей всъщностКакво значение има ?
И парите, и парите.kokteil_molotow написа:Ми щото телците само за храна говорят, мислят, свързват всичко с храната-жените, секса, любовта...Храната е висша ценност за тяхgogigagagagigo написа:Водолей всъщностКакво значение има ?
Номер едно сте си виеkika_christina написа:уау.аз съм телец.

А, доживях да срещна действащ модераторcastelo написа:Ей, чатъри... Карайте по същество.
kandidatstvasht написа:Естествено, че секс без любов/но за една вечер, след което се забравяме завинаги/