Кандидатстудентски албум :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Re: Кандидатстудентски албум :)

Мнение от blackout »

silveto написа:Тазгодишните кандидат-студенти май са големи пияници :) Само за пиене се говори.Аз пък умирам за ракия.

Наздраве! :lol:
Една дамаджанка и 3 буркана туршия, тъй го усещам аз студентството :lol:
kandidatstvasht написа:Спорта му е майката, а повечето се гордеят с пиянски подвизи
Абсолютно могат да се съвместят, мога да ти напиша книга на тая тема...даже виждам заглавието вече "Ракията и фитнеса - двете страни на една и съща монета" :mrgreen:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Има и такива хора, които ги съвместяват, но друго си е чистия спорт. Не знам, аз също пия една-две бири или вино като отида на диско или на рожден ден, но никога не ме е влечало да отида някъде и да си откача главата от пиене и след това да ме прибират приятели...просто умея да се забавлявам и без алкохолен допинг...но, хора всякакви :)
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

blackout написа:
Абсолютно могат да се съвместят, мога да ти напиша книга на тая тема...даже виждам заглавието вече "Ракията и фитнеса - двете страни на една и съща монета" :mrgreen:
Да, обаче, когато се погледнеш на другия ден в огледалото след голям запой, ти се иска да отрежеш ръката, която ти е сипвала ракия в чашата. :lol: :lol: :lol:
kandidatstvasht написа:Има и такива хора, които ги съвместяват, но друго си е чистия спорт. Не знам, аз също пия една-две бири или вино като отида на диско или на рожден ден, но никога не ме е влечало да отида някъде и да си откача главата от пиене и след това да ме прибират приятели...просто умея да се забавлявам и без алкохолен допинг...но, хора всякакви :)
Не е така :!: Сам загатваш, че не си го преживявал , а това е събитие съизмеримо със сватбата, първата целувка, абитуриентската и прочие. Пък и е удачен тест, за да разбереш дали ще умреш от литър българска водка :lol: :lol: :lol:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

kandidatstvasht написа:аз също пия една-две бири или вино като отида на диско
ква е тая дискотека с вино. Да не се казва "Воеводата". :lol: :lol: :lol:
kandidatstvasht написа:и да си откача главата от пиене и след това да ме прибират приятели...
Това е минуса да се ходи с компания. Има риск да се залееш, защото знаеш, че може да проявят състрадателност. :lol: :lol: :lol:
Снощи пооткачих. Па и си пийнах повечко. Ама сам си се прибрах. Нямах на кого да разчитам. :P
kapac написа:Не е така :!: Сам загатваш, че не си го преживявал , а това е събитие съизмеримо със сватбата, първата целувка, абитуриентската и прочие.
Какво? Ега ти събитието. Да се олееш като животно. Аз си знам мярката, рядко я превишавам, снощи ми беше невероятен кеф, ама сега проклинам дето се изкуших. Отрезвяването мъчно минава.
Изображение
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Бeтон написа:Аз си знам мярката, рядко я превишавам, снощи ми беше невероятен кеф, ама сега проклинам дето се изкуших. Отрезвяването мъчно минава.
Хах и аз си знам мярката - в момента, в който започна да виждам като някой цокер с 10 диоптъра лупи, значи е време да се спре :mrgreen:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Хахх не си мисли че се насират да пият както пишат :lol: :lol: :lol: ...
Някои наистина може да употребяват алкохол , но повечето не пият...само пишат за да се намерят на приказка :lol: ...Разбирам че сега е модерно да пиеш ама няма смисъл от такива пародии по форумите :lol: .
0x00000000
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

но виж наистина трябва да се настроиш за всякакви гледки. винаги като си мисля, че няма какво вече да ме изненада си правя една среднощна разходка из щутгард. повярвай драйфане по улиците и убитаци по тротоарите са невинни гледки :)
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Надеждичка написа:Като чета тази тема започва да се убеждавам, че май алкохолът е твърде важна част от т.нар "студентски живот".
Оооо и преподавателите. Има откого да се научиш, не като да няма.
null-byte написа:Хахх не си мисли че се насират да пият както пишат :lol: :lol: :lol: ...
Някои наистина може да употребяват алкохол , но повечето не пият...само пишат за да се намерят на приказка :lol: ...Разбирам че сега е модерно да пиеш ама няма смисъл от такива пародии по форумите :lol: .
Тъпо е някой като започне да си мери пишката с колко кила изпил.

Пийни си там колкото ти е кеф. Всичко над това е свинщина.
Изображение
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Бeтон написа: Снощи пооткачих. Па и си пийнах повечко. Ама сам си се прибрах. Нямах на кого да разчитам. :P
kapac написа:Не е така :!: Сам загатваш, че не си го преживявал , а това е събитие съизмеримо със сватбата, първата целувка, абитуриентската и прочие.
Какво? Ега ти събитието. Да се олееш като животно. Аз си знам мярката, рядко я превишавам, снощи ми беше невероятен кеф, ама сега проклинам дето се изкуших. Отрезвяването мъчно минава.
Говориш много пренебрежително за едни, бих казал, фундаментални въпроси.Изтрезняването е цяла наука, ако не се лъжа най-древната, а махмурлукът пръв враг на човечеството. А без наука - няма прогрес, така че пийте до насита в името на борбата срещу т.нар. синдроми "Главата ми е чук", "Аферата драйфус" и "Голяма нужда, ама чак толкова.." , която в някои части на Русия се нарича "Пияната кафява къртица". Както и да е, те затова руснаците са толкова напреде в науките.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Пределно ми е ясно, че алкохола помага. Иначе нямаше да имаме толкова добри преподаватели :bounce:

Само че във всяка работа си има тънкости и дисциплина. Етика, бих добавил. Стил, дизайн, класа и тн.
Изображение
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Borderline »

Бeтон написа:Пределно ми е ясно, че алкохола помага. Иначе нямаше да имаме толкова добри преподаватели :bounce:

Само че във всяка работа си има тънкости и дисциплина. Етика, бих добавил. Стил, дизайн, класа и тн.
Така е :wink: А и е много важно какво пиеш :roll: 8)
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

null-byte написа:Хахх не си мисли че се насират да пият както пишат :lol: :lol: :lol: ...
Бeтон написа: Тъпо е някой като започне да си мери пишката с колко кила изпил.
Пийни си там колкото ти е кеф. Всичко над това е свинщина.
Borderline написа: А и е много важно какво пиеш :roll: 8)
Добре казано :D; няма какво да допълня.
Ако за връщането на разговора към темата разчитаме на Бетона, няма да се увенчаем с успех: във всеки негов пост, който съм имал щастието да прочета, присъстват следните доминанти: алкохол, кандидат-студентки/студентки, барове. :thumbright:
----
има резон в долното напомняне :roll:
Последно промяна от pink floyd на 29 Юни 2008, 10:16, променено общо 2 пъти.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Много се отклонихте от темата!
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

pink floyd написа:във всеки негов пост, който съм имал щастието да прочета, присъстват следните доминанти: алкохол, кандидат-студентки/студентки, барове. :thumbright:
Забрави поп-фолка :D човекът си има ценности, няма лошо 8)

Иначе верно някой няма ли да качи някоя снимчица най-накрая, как си пие кафето сутрин или как яде банички в близкия мол :idea: Теми бол..пък алкото много време има да го обсъждаме :wink:
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Borderline »

castelo, blackout чакаме снимки ... само девойките си показваме снимките :? :wink:
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”