Клуб JOY - нека да взривим нощта

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Клуб JOY - нека да взривим нощта

Мнение от Бeтон »

с Ивена
Не, този път няма да пиша тука. Защото винаги така става, че се осират темите ми. Изкарах си незабравимо!
Джой беше разтърсен из основи.

Във форума на ФЕН писах. :P

Все пак ако някой прояви нечуван интерес :shock: :shock: :shock:

И за хората, които се страхуват от представителите на "кабинета" и дума не са казали за прекрасната музика поради страх, да четат от линка.

http://www.fantv.bg/phpbb/viewtopic.php?t=2065
Изображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Re: Клуб JOY - нека да взривим нощта

Мнение от Ice_Spirit »

като няма да пишеш тук, защо си пуснал темата?!
Toto-I will remember
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Сега това ли е проблема? Като пиша, що пиша. Като не пиша, що не пиша.

Добре, ето. Написах.

Я този път във ФЕН да напиша как е минал купона. Без глас съм в момента и все едно съм пробягал 20 км.

Вчера вземах предпоследния изпит и естествено по правило Божие трябва да се отпразнува. А от сряда си набелязах програма Мира неделя в Плаза и Емануела вторник в Ориента.
Мина писмената част, прибрах се за малко. Бях в супер настроение, така ми се излизашееееееееееее... Пускам ФЕН, що да видя

Ивена 27 юни Джой. Ах, как се изкефих. Квартал Младост, много не ми вдъхваше доверие дали ще е готино, дали ще е як купона... ама все пак иде реч за Ивена. Докато чакахме да ни изпитат, питах един колега от Младост.
- Как е Joy?
- Квартална дискотека, бате. Черния поздравява Грозния от 10г на 128-о.

Няма значение. На Нел бях в дупката FIRE и добре си прекарах. Отнесох редовните подмятания на необразованите плебеи :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: - "Тая с руса коса ли е или с черна?" Не, непознахте - с червена!
Връщам се след успешно положения изпит и налегнах водчицата. Музиката яко, подгрях с песните на Ивена. Неподготвен на дискотека не се ходи! Как ми се искаше да изпълни парчета от "4 рози".

Настава момента, гАся компа, влизам в банята... от превъзбуда си изтървах стрейта, счупи се бутончето, "пукна се казанчето" :lol: и започна да изпуска. Казвам на съквартиранта - Бате, изнеси го на прозореца, не само че няма да можеш да спиш, ами ще умреш като животно. За да го използвам докрай :lol: едва ли не се изкъпах и със стрейт. Така имах голяма аура около себе си, освен алкохолната, ако мога да вметна. Промила пет в кръвта ми... Не, дотук, вълната е червенааааааааааа - Няяяяма спиранеее, и прибиране, нека с тебе да взривим нощта!!!!!

Реших да вървя пеш, Студентски - Младост какво му е, че малко от малко да поизтрезнея и пак наново да започна в дискотеката. :lol: Ама то така ставало. Стигам, да вземе да имало бар Joy на първия етаж, а в приземието - дискотеката. Добър вечер - "Ивена тука ли ще е." с някаква усмивка до ушите, настроение на макс. Момичетата ме гледат - "не, долу в дискотеката. Мини отзад". Добре че има неонови стрелки, да се ориентира човек, обаче за късмет обиколих 3 пъти клуба. Както и да е, слизам, поздравявам секюритито. С шофери и с охрана никога проблеми не съм имал и си уважавам хората от тези браншове.
- Момчета, добра вечер. Ивена тука ли ще е - радостно, радостно им задавам този въпрос.
- Добра да е. Тук ще е!

Влизам в така наречена дупка. НИЩО ПОДОБНО!!!!!!! Малка, семпла стилна дискотечка с барове, маси, сепарета, както си му е реда. Хареса ми обстановката. И съм свикнал от входа салонните управителки да ме настанят, като видях, че няма такива, отивам при момичетата от бара, да питам къде да седна. Те - "Където искаш. На маса, бара..." Ухааааа. Системата е "където ти душа сака." Едно не ми хареса, разбрах го тази сутрин от остатъчния вкус в устата ми - пробутали са ми зелена ябълка. А аз от зелени ябълки получавам обриви. Хубаво, че водката 2,50, входа 3, ама тая зелена ябълка откърти мрака. Без майтап. :D

Второто нещо, което ми направи впечатление е разнообразната музика. Нямаше дисплеи, на които да вървят клипове, ама какво ти пука, брато? Нямаше и пичове да ти дрънчат на барабанчета. Важното е, че нямаше нищо общо с рецидива от другите места като първи, последни, руси, черни, да си плащал, па да не си плащал, че един въпрос, два ли... Вижте, сега мониторинга не мога да ви го напиша с точност. Жорето знае, че мога да изсипя мониторинга на дискотеката от цялата нощ, обаче снощи не бях в първа трезвеност. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Май се поналях. :roll: За първи път чух в дискотека "Изневерявам ти". Пълно безобразие компетентността на ди джея по отношение на хитовете на Теди да се изчерпа с "Шумно ли го правя", но тази нощ беше различно.

Третото нещо, което ми направи впечатление е, че всички се забавляват! Първо около 30 човека, после да станахме 60. Предполагам не съм умножил по 3 :lol: :lol: :lol: :lol: Като казах три, имаше една тройка... мадама с двама гея. И гейовете... добре, че не върнах каквото имах за връщане.

Настроение на макс, дойде моментааа..... идваааааааа... е кой друг... самата ИВЕНААААААААААААААААААААААААА
Божествена красота. Богиня! Спори с Теди. Мира и Емануела остават на трето место.
Започна със "Стаята". Няма да ви казвам как пощурях. Дискотечката символично казано е на две нива и точно по средата има стълби с 5 стъпала (минах ги няколко пъти за нощта и няма как да не знам) и до стълбите дансингче с размери метър на метър. Аз куфея, над мен на дансинга, т.е. пидестала по-точно да се нарече - богинята Ивена - с хубава рокличка, педя-две над коленете и дълбочко деколте. :D
Следващия разтърсващ хит - "Още по-добре". Е, за къде по-добре? На Теодора в Плаза изкуфях, на Преслава един от всичките пъти като беше в Ориента два пъти изкуфях, а между впрочем оттогава не помня на всички вниманието вместо към гост-изпълнителя да се насочва към царя на купона 8) Снощи до дупка просто, не като за европейско, ами като за световно. Единственият въпрос е - дали мога още. Може - "Още по-добре" винаги сигурно става. 8)
Ивенчето слезе от пиедестала и продължи с микс кючека, вие знаете в китката кои парчета влизат. Теди беше го изпълнила от до, а Ивенчето след първия фрагмент вместо Лимонади, Сандъци, продължи с други фрагменти, които за първи път чух. Няма лошо. Хубаво е да има момент на изненада. Какво е то това в главата ми да е цялата лирика и с нищо да не ме изненадат? Трябват си сюрпризи. Последва "Няма да ти позволя", а изненадите за мен продължиха. Пичове идват, прегръщат ме през рамо, денсим заедно. Обикновено компанията е дамска. Ама сега събрах мъжка компания. :shock: :shock: :shock: Дамите съставляваха по-малката част от посетителите, обяснимо е - заради богинята Ивена ще идват мъжаги, много ясно. Аз на изпълнители мъже не съм ходил, но на всичките места дамите винаги са повече. Сега мисля, нещата бяха точни и обясними.
Ивенчето отиде да си почине, а аз също се нуждаех от почивчица. Всички продължиха с пиенето, аз си поемах въздух на големи порции.
Ееееех, как исках да забие "Няма спиране" или с "Кажи ми", или "Не това е любовта". Не, песента с която продължи, беше на Кали - "Нищо лично". След това "Lepi grome moj", "Skase, skase". След това ми се сбъдна желанийцето :D - "Не това е любовта".
За финал - "Стаята".

Браво, Ивена. Истински щастлив бях!

Дойде и най-трудната част от програмата. Прибирането. Ааааааах, ама май минах 20 км. Странни траектории. Даже като се събудих видях, че съм се одрал по врата. Нали се сещате на Ляпчев пред едни блокове, какви храсти има. То не е градинка, или цивилизован крайблоков ареал, ами кьор сокак. Други поражения май нямам.

Сега чакам да ми мине махмурлука и да започвам с проекта за последния изпит.

JOY голяма работа, разтърсен из основи. Питам се, ако всяка вечер си там, дали можеш да обърнеш резбата. Пичове да ми налитат... нищо не бях сменил в имиджа си.
Сега като си чета поста, преди да го пусна... Да не е прекомерното количество дезодорант? Ама аромата е мъжки, който се харесва на дамите. Ползвал съм го преди. Бре, да му се невиди.
Както и да е. Интересно беше. Взривихме нощта!

Мира ще я пропусна. Но предизпитно ще подгрея с Емануела в Ориента. Обезателно!
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Евала Бетоне,че ходиш сам по дискотеки
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Аз пак казвам, че няма как да страдам заради лигавнета, които не знаят как да се забавляват и ходят по някакви читални, в най-добрия случай разни дупки без гост-изпълнители.

Вече и мъже привличам. 8) Какъв напредък.
Само някой да не ми отправи предложение :lol: :lol: :lol: :lol:
че Ивена пее
Ще ти пръсна аз сърцето щом погаля те с ръка.

няма да откажа да му пръсна само че задника, ама с ритници. За без пари ще бъде закаран у тях си. :evil:
Изображение
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Бeтон написа:Вече и мъже привличам. 8) Какъв напредък.
ти сега похвали ли се
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Бeтон написа:Вече и мъже привличам. 8) Какъв напредък.
Това във връзка с гей-парада ли? Щото зърнах някаква позната физиономия по някаква кабеларка, но не бях сигурен... :roll:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Иве, що дърпаш дявола за опашката? :lol:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ааахахха клуб Joy e точно до блока ми и е пълно с некфи умрели мръснокожи изрусени мачовци отпред :lol: :lol: :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Methuselah написа:с некфи умрели мръснокожи изрусени мачовци отпред :lol: :lol: :lol:
Тва не е ли оксиморон? :roll:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Methuselah написа:Ааахахха клуб Joy e точно до блока ми и е пълно с некфи умрели мръснокожи изрусени мачовци отпред :lol: :lol: :lol:
Кои дни е било това? Като разказах, как е било, колегата от Младост не искаше да повярва. Той затова я заебал тая дискотечка, щото е криминална.
Обаче като има гост, нещата се променят, ще отида пак там, когато имат хубав изпълнител и пак ще разкажа. Аре не ми говори за твоите мачовци. Когато има гост, сигурно ги няма, защото тогава входа е цели 3 кинта :lol: :lol: :lol: :lol: Като извадих тежкарски Стамболовката и секюритито ми върнаха Берончо, Ванката Милев и Паисий... голям паричен обмен стана :lol: :lol: :lol: :lol:

И сега моля те - за концерта ви на Леопард и Уайст снейк не питах за визията на публиката...
Нека да се уважаваме!!!

Това че в квартална дискотека си видял подобни нечистоплътни, не означава че истинските фенове сме такива. :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Methuselah написа:Ааахахха клуб Joy e точно до блока ми и е пълно с некфи умрели мръснокожи изрусени мачовци отпред :lol: :lol: :lol:
а бе, Матусале, ти си ми съсед 0.0

аз живея до 125.
Като извадих тежкарски Стамболовката
да смея или да плача? или да ги комбинирам?
гледаш тежко, защото носиш в портфейла си паричния еквивалент на два килограма кашкавал? и си голям гъзар, защото плащаш за квартира паричния еквивалент на четири килограма кашкавал?
момче, животът ти е Kaufland.
цели 3 кинта
предпочитам да ги вложа в сладолед Raffy. Влияе по-добре на стомаха ми.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Е бай Алеко ли да вадя? Че до 00:30 мин. от вход не бяха събрани толко пари.

Не е въпроса до парите. Човек трябва да знае, как да се забавлява.
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Не е въпроса до парите.
Тогава защо гледаш тежко и ги размахваш?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Сега като гледам темата, да отбележа, че този клуб съм правил секс с Ивена, в тоалетната, и наистина ми хареса.

Определено бих отишъл там отново... :roll:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Музика и Концерти”