Без такса за редовен!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Без такса за редовен!

Мнение от blackout »

Днес майка ми подала документите в ректората и ми каза, че не са и искали пари за редовен по история, като е питала специално дали може да ползвам оценката по история от предварителния без да плащам нова такса. Туй щото секи кат питаш тука и ти казва, че трябва да плащаш таксите и за изпитите, на които няма да ходиш. И в УНСС е била същата работа. Общо взето 90 кинта спестени само с няколко минути разговор с администрацията.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Nomad
В началото бе словото

Re: Без такса за редовен!

Мнение от Nomad »

сигурен ли си в това , а и всеобщото мнение е ,че трябва да си платиш редовния ,поради простата причина ,че така пише в сайта ,ако ли не ,късмет ,също ще си ползвам оценката от предварителния :twisted:
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Nomad написа:сигурен ли си в това , а и всеобщото мнение е ,че трябва да си платиш редовния ,поради простата причина ,че така пише в сайта ,ако ли не ,късмет ,също ще си ползвам оценката от предварителния :twisted:
2. Такса в размер на един изпит заплащат:
2.3. Желаещи да ползват оценка, получена на предварителните изпити и които няма да се явяват на основната кандидатстудентска кампания - подават документи и заплащат такса в зали №№ 243, 255 и 256 на Ректората, северно крило, ІІ етаж;

Аз ще се явявам по български на редовен(за право) и затова няма да плащам тази единична такса, която е направена в случай, че не искам да се явя на НИТО ЕДИН изпит от редовната кампания.

Примерно. Изкарал съм 5.50 на предварителен история. Искам да кандидатствам само история, философия или нещо подобно, където тази оценка върши работа. Решавам да не се явя на нито един изпит от редовната сесия. Ето в тази ситуация трябва да се плати единичната такста. 8) Пък и майка ми е била точно в зала 255, която са посочили като една от залите, където трябва да се извърши горепосоченото. Т.е. хората там знаят за какво става въпрос.
tinglit
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от tinglit »

Много странно...съвсем се обърках. Ще се повторя сигурно като кажа, че като ходих на курс по история, организиран от СУ, 100 пъти ни казаха, че трябва да платим и таксата за редовен изпит...Единственото, което ме притеснява е да не стане някоя издънка... :?
...Work smart, not hard!...
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

ох накрая какво се оказа? за СУ
ИзображениеИзображение
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Ако искаш да си ползваш оценката от предварителен и няма да се явяваш на никакъв изпит в основната сесия тряа да снасяш, иначе не...и все пак, който не вярва да се обади да пита в учебен отдел - има ги телефоните в сайта или направо на бюрата за подаване на документи.
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Ако няма да се явяваш на редовен пак трябва да си заплатиш такса,зада ти дадат нов входящ номер,чрез който след като излезне класирането да си го провериш.Старите входящи номера от предварителните изпити се премахват :!:
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Как така днес майка ми ме записа и не е платила такса за редовен :roll:
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Ако искате да си ползвате оценката от предварителния, но ще се явявате на други изпити от редовната кампания, плащате си само тези изпити. Примерно аз ще си ползвам оценката по история от предварителния и не искам да се явявам на редовен. Платих си за българския и английския. Ако искате обаче да ползвате оценката от предварителния по история (или някой друг) и няма да се явявате на НИТО един изпит от редовните, то тогава си плащата 20 лева за обработка на документи и за да ви издадат нов номер. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”