gogigagagagigo написа:Гощо мойта рода е от интелектуалците дето са били тормозени, ето вече познаваш,
но минавам на офтопик, Максим е аморална личност, управлението ни все още си е аморално,
Не мога да не помня историята си
Комунистите са едни о малкото хора които не уважавам, заради тоталното разминаване на думи и действия, в смисъл виж идеологията и виж начина на прилагане, знаеш за атентатите, знаеш за убийствата, повече нямам какво да кажа...
Кире, не съм казвал, че не познавам такива

Ти не си първият ми такъв познат. Имаш един съсед, когото познаваме и двамата и който има сходна история

И, не се обиждай, но това не прави нито твоите нито неговите предци аристократи. Аристократи в България няма от 16 в. Или поне няма български аристократи.
Максим може и да е аморална личност, не го познавам и не знам. Но в неговото ръководене на българската православна църква (или по-скоро това, което е останало от нея) не намирам нищо аморално. Ама той и Каракала е бил аморална личност, пък я какви бани е направил...
А по твоята логика за комунистите - ами че тогава трябва да мразиш 99% от човечеството и реализаторите на повечето идеологии. Комунистическия преврат от 9 септември 1944, точно както превратът от 10 ноември 1989 е пример за използване на настроения сред народа с цел да се смени властоимащия без някаква особена качествена промяна в управлението - просто се сменя този, който върти далаверите във властта в момента. Освен това в комунистическата идея за равенство и братство няма абсолютно нищо лошо. Тя е идална, точно както се очаква от една идея. Отделен е въпросът с реализацията й.
А пък атентатите и убийствата - имало ги е и от двете страни. Предполагам и ти знаеш за белия терор и за червения терор

Пък знае ли човек, ако Фердинанд беше загинал в онзи атентат в св. Неделя нещата може би щяха да са далеч по-добри... При всички положения най-малкото щеше да получи някакво възмездие за всичките простотийки които е направил с България.
В контекста на по-горния параграф - Дичо, по принцип си прав. Ама никой не иска грозновати и умни курви, всички искат красиви и ебливи. Колкото и бардака да направиш - курвите все са си курви. Просто в единия случай използват бръснарски ножчета, а в другия камшици.