Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Borderline написа:
Ахх аз съм пас изпита няма да го издържа... няма смисъл да идвам изобщо
еее много лесно се отказваш, трябва да вярваш повече в себе си
а пък и нали знаеш живеем в България, аз по принцип съм против разни подкупи и такива неща, но другия човек в комисията (Плазмодийчо) знам ли... може да потдаде
а и само за специални хора имаме един по-лесен изпит, но първо трябва да бъдем впечатлени
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
SixkilleR написа:
еее много лесно се отказваш, трябва да вярваш повече в себе си
а пък и нали знаеш живеем в България, аз по принцип съм против разни подкупи и такива неща, но другия човек в комисията (Плазмодийчо) знам ли... може да потдаде
а и само за специални хора имаме един по-лесен изпит, но първо трябва да бъдем впечатлени
Мхм да се опитам тогава да стана специален човек...
Прикачени файлове
sdfsdf.jpg (42.93 KiB) Преглеждано 538 пъти
aMor faTi
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Borderline написа:
Мхм да се опитам тогава да стана специален човек...
с тази снимчица се приближавш до желаната квалификация... направо ми се прииска да съм на мястото на патето
п.с. а патето като го гледам каква физиономия е направило направо се разтапя
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Да не коментираме изминалата нощ, че още ми е лошо ...
aMor faTi