КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Бeтон »

Трябва да е за първото.
С 5.00 ме огря класацията, а последния класиран от ФМИ май беше с 4,8 и нещо. :P За следващата нещата не знам как ще седят... Ако излезнат верни слуховете, че 18-ти и 51-ви ще бъдат затворени и няма да приемат хора там... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sla-Mori написа:Ба*ти, защо не съм богаташко дете и това да ми е последната грижа, а то е първата...
Дано не виждам в тебе поредния, който дращи да зубри и преписва само и само да е на общежитие :x :x :x :x

Аз почти сигурно май съм на вариант квартира. Успеха ми е към границата, ама без 18-ти и 51-ви съм изхвърлен от мизерийката за следващата година. Бе това с успехите да се смята и да се гледат класациите е работа за преписвачите. Аз какво съм седнал да се занимавам?
Изображение
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Toзи път компетенцията ти не позна. Проблемът е точно обратното-винаги ми се е отдавало много лесно разбирането на материала по каквото и да е и никога не ми се е налагало да сядам да уча усилено. И така като се научих цял живот без да се трудя особено, да постигам повечко, се стигна до момента, в който не можах съвсем да се мобилизирам, за да покрия близо до перфектното материала. Проблемът ми е, че като ми се покаже всичко разбирам, но недостатъчната практика води до недостатъчен опит и бозене на по-неочевадните задачи. И поради липсата на време, просто ще пререша задачите от курса+някоя и друга примерна тема и каквото сабя покаже.

А това с богаташкото дете не беше за самото влизане, в него съм убедена, а за класирането в общежитие, защото просто не мога да си позвоя квартира.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Sla-Mori написа:Toзи път компетенцията ти не позна. Проблемът е точно обратното-винаги ми се е отдавало много лесно разбирането на материала по каквото и да е и никога не ми се е налагало да сядам да уча усилено. И така като се научих цял живот без да се трудя особено, да постигам повечко, се стигна до момента, в който не можах съвсем да се мобилизирам, за да покрия близо до перфектното материала. Проблемът ми е, че като ми се покаже всичко разбирам, но недостатъчната практика води до недостатъчен опит и бозене на по-неочевадните задачи. И поради липсата на време, просто ще пререша задачите от курса+някоя и друга примерна тема и каквото сабя покаже.

А това с богаташкото дете не беше за самото влизане, в него съм убедена, а за класирането в общежитие, защото просто не мога да си позвоя квартира.
Sla-Mori ще влезнеш аз вярвам в теб :wink: ...
В коя група беше на курса ? (Ако искаш ми отговори на ЛС да не правим СПАМ :roll: )
Незнам ама бала миналата година ме устройва напълно ако е пак такъв :P ....
Sla-Mori в каква специалност искаш да учиш ?
0x00000000
Аватар
being_ill
В началото бе словото

Мнение от being_ill »

null-byte, а ти в коя беше? Сега да не се окаже, че се знаем :lol:
Аз не помня номера на групата, но бях при Левченко и Петкова :roll:
летя
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Бeтон написа:Трябва да е за първото.
С 5.00 ме огря класацията, а последния класиран от ФМИ май беше с 4,8 и нещо. :P За следващата нещата не знам как ще седят... Ако излезнат верни слуховете, че 18-ти и 51-ви ще бъдат затворени и няма да приемат хора там... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ама туй за втора калсация...

51 влиза в ремонт за лятото и няма да го има на първа класация.
Би трябвало до началото на учебната година да настанят хора и там, ама дали ще си спазят сроковете, никой не знае. :roll:
За 18 засега не е казано, че ще влиза в ремонт.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Че тогава какви са притесненията?

Аз лятото съм на морето, звездите си пренасят прелестите именно там.

Така че не ме интересува първата класация.
Изображение
emotioN
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от emotioN »

Знам че на някои ще им се стори тъпо(ако сте от тях просто не поствайте). Въпросът ми е за мнението ви-ако не вляза КН във ФМИ кой от трите варианта би бил най добър:
-някоя специалност в унсс(имам бал за всичките)
-КСТ в ТУ
-Информатика във ФМИ
Моля само за мнения в посока препоръка а не нещо от сорта на 'ти си решаваш'. благодаря
Милан 0 - 4 Интер
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

emotioN написа:Знам че на някои ще им се стори тъпо(ако сте от тях просто не поствайте). Въпросът ми е за мнението ви-ако не вляза КН във ФМИ кой от трите варианта би бил най добър:
-някоя специалност в унсс(имам бал за всичките)
-КСТ в ТУ
-Информатика във ФМИ
Моля само за мнения в посока препоръка а не нещо от сорта на 'ти си решаваш'. благодаря
От изброените няма второ мнение по въпроса - ФМИ. За УНСС нямам думи, така че ще си спестя коментарите относно това университетче. Чувал съм доста мнения за КСК в ТУ и мога да ти каже, че специалността не си заслужава. По нищо не може да се сравнява с информатиката в ФМИ. Така че, не се колебай и избери най-доброто - ФМИ.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Информатика
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
emotioN
От дъжд на вятър

Мнение от emotioN »

Благодаря за отговорите. Специално към shayne - понеже съм виждал други твои коментари аз имам намерение да остана в България. Според теб а и според всички голяма ли е разликата в бъдещата реализация между завършена специалност КН или Информатика. Говорим за реализация в България.
Милан 0 - 4 Интер
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

За кой ли път ще кажа...
Да не мислите че като влезнете в една специалност излизате програмисти :lol: :lol: :lol: ....Всичко зависи от теб ...кви дисциплини ще запишеш и така нататък...стига те с това къде са програмистите СИ,И,КН ?
Програмирал ли си досега !????
Какво за теб е реализация !???
Ти можеш да пишеш код и за 600 и за 4000 лева...
Дано влезете както и аз де :oops: ...ще разберете откъде изгрява слънцето :lol: .
0x00000000
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

emotioN написа:Благодаря за отговорите. Специално към shayne - понеже съм виждал други твои коментари аз имам намерение да остана в България. Според теб а и според всички голяма ли е разликата в бъдещата реализация между завършена специалност КН или Информатика. Говорим за реализация в България.
И аз споделям мнението на null-byte. Според мен и двете специалности ти дават чудесни възможности, както за израстването ти като професионалист, така респективно и за бъдещата ти реализация. От теб зависи как ще се възползваш от тях. Използвай максимално ресурсите, които ФМИ предлага на студентите си, развивай се в област, която харесваш и тогава няма да имаш проблеми с реализацията не само в България, но и по света.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
emotioN
От дъжд на вятър

Мнение от emotioN »

А според вас относно най новите специалности във факултета - СИ и ИС доколко фирмите ще разчитат на подобен вид специалисти след като до момента са се справяли и без тях?
Милан 0 - 4 Интер
Аватар
being_ill
В началото бе словото

Мнение от being_ill »

Фирмите не разчитат на специалност, а на знания.
Ако ги имаш, си в играта :roll:
летя
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

emotioN поне прочете ли ми предния пост !?
Защото ако го беше прочел нямаше да питаш такава глупост :lol: ...
Влез примерно тук it.jobs.bg и разгледай добре какво предлагат хората ...
Има едно поле requirements забелязваш ли че не пише : Ако си СИ или ИС , понеже са нови не се знае дали си програмист :lol: и автоматично отпадаш от интервюто :lol: .
0x00000000
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”