На мен пък са ми казвали, че изтеглените теми не фигурират в тегленето за редовните изпити, ама кой знае всъщност каква е работата...lovesecret написа:Има шанс да се падне отново вече изтеглена темаДоколкото знам, преди 2 години май след като са изтеглили темата за редовния и са теглили контролната тема, тя е съвпаднала с темата изтеглена на предварителния. Така че, има вероятност, колкото и минимална да е тя
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2008-География
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
аз пък защо си мисля,че не е така..примерно да се слагат 20 листчета в една купичка и на тото да се тегли и каквото се падне..това ще е
според мен хората от СУ стесняват малко кръга..да кажем подбират 10 теми и тогава теглят
или пъкк просто си решават кои да са двете теми и ги обявяват без никакво теглене
айде кажете кои според вас ще са темите,който ще се паднат на редовния
аз залагам на :
1.ХВП
2.Туризъм
според мен хората от СУ стесняват малко кръга..да кажем подбират 10 теми и тогава теглят
айде кажете кои според вас ще са темите,който ще се паднат на редовния
аз залагам на :
1.ХВП
2.Туризъм

- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Някой ако е сънувал някоя тема или някое число, или пък има някакво прозрение да сподели!
хахахаха
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Донякъде си прав.
Темите се теглят, не се решават. А дали се нагласят предварително или всичко е случайно може само да гадаем.
На курса през пролетната ваканция, единия от преподавателите ни каза, че преди да се теглят темите, декантът маха няколко и чак тогава отиват за жребий.
ПП: ХВП се паднала на предварителния миналата година
Темите се теглят, не се решават. А дали се нагласят предварително или всичко е случайно може само да гадаем.
На курса през пролетната ваканция, единия от преподавателите ни каза, че преди да се теглят темите, декантът маха няколко и чак тогава отиват за жребий.
ПП: ХВП се паднала на предварителния миналата година
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Na predvaritelniq po geo edna ot kvestorkite,koqto prisystva na tegleneto na temite, spodeli,4e temite sa bili 12,taka,4e opredeleno se mahat nqkoi..koi...ostava ni samo da gadaem...jelaq vi uspeh i dano kysmetyt ne ni napuska nito za mig...za6toto "Vsi4ko se postiga s pari,no naii-hubavoto s kysmet!"...
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
а на редовния коя е била ? а и ако някой може да каже,коя е била през 2006г.KRSOne написа: ПП: ХВП се паднала на предварителния миналата година
не че има голямо значение,но все пак...

- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
На редовния май е била 'Растиниевъдство'
А предната КСК - Югозападен регион и Население
Но това, че са се падали, не значи, че няма да се паднат пак. 2 или 3 години подред се е падало Географско положение
А предната КСК - Югозападен регион и Население
Но това, че са се падали, не значи, че няма да се паднат пак. 2 или 3 години подред се е падало Географско положение
-
castelo
- Флъдзила
Дам, през 2006та, когато аз кандидатствах, темите бяха Югозападен регион на предварителния изпит и Население на редовния. През 2005та са били същите, но в обратен ред, така че... очаквайте и неочакваното 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Това казвам. Фактът, че са се падали предната година, не значи че няма да се паднат тази. Всичко може да се очаква 
мда..а сега не се е падала от 3 години,време еKRSOne написа:2 или 3 години подред се е падало Географско положение
но наистина няма смисъл да търсим логика..требе си учене

Нали се предполага,че на редовния трябва да се падне сравнително лесна тема,която уж всички знаят,ГП е 1вата тема в конспекта значи всички я знаят =>на редовния ще е ГП
Май много ми се иска

- lovesecret
- От дъжд на вятър
И да гадаем, и да не гадаем, все тая. Аз като в продължение на 2 седмици сънувах все някви морета, езера, блата бях решила,че ще се падне нещо свързано с води. Да ама не
Точно обратното се падна
Така че нека не разчитаме на късмет, а да си научим всички темички, викам аз, пък тогава да видите как ще ни провърви 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
-
castelo
- Флъдзила
Аз бях сънувал Географско положение. Тогава не се падна, но може да не съм тълкувал правилно съня си и да е било предсказание за след 2 години

Аз пък нищо не съм сънувала бях научила няколко теми добре и се паднаха и 2те които бях чела,ама каква беше тази издънка с оценката и аз не разбрах
Да се надяваме,че на редовния ще се падне тема,която ще угоди на всички и няма да има слаби оценки 
-
castelo
- Флъдзила
Внимавай какво пожелаваш на конкуренцията