Aз не пътувам гратис. Като нямам пари за билет си ходя пеша. Според мен ако ги нямаше гратисчиите досега нямаше да има Икаруси и като цяло положението с градския транспорт щеше да е по - добро.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world.... Did u bring in any weapons?
- Of course not! Then you are not changing anything...
Поне има 1 причина за радост - мобилните оператори свалиха цените от 1 юли, така че ще говорим по-евтино (или поне така ни обещават). Отдавна трябваше да го направят, в България мобилните услуги са най-скъпи в Европа.
DADO написа:Поне има 1 причина за радост - мобилните оператори свалиха цените от 1 юли, така че ще говорим по-евтино (или поне така ни обещават). Отдавна трябваше да го направят, в България мобилните услуги са най-скъпи в Европа.
camel написа:Aз не пътувам гратис. Като нямам пари за билет си ходя пеша. Според мен ако ги нямаше гратисчиите досега нямаше да има Икаруси и като цяло положението с градския транспорт щеше да е по - добро.
Напротив-пак щяха да са сиИкаруси. Само че на бат Бойко щеше да му е още по-дебела гушата
Онзи ден като се возих в автобуса, се качиха мъж и жена, мъжът явно беше продупчил листче, защото от една чантичка извади тесте билетчета и почна да търси такова, чиито дупки отговарят на тези на листчето. Даде и на жената. Малко смешно ми стана. Такова нещо само и само за да пътуват гратис. Не трябва така.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет
кат изключим 280 и още 2 автобуса,сичкити другити са като каруци.Като се увеличава ценъта трябва най-малкото да си оправят праисторическия транспорт.
Някой пътувал ли е с автобуси 67 и 69
camel написа:Aз не пътувам гратис. Като нямам пари за билет си ходя пеша. Според мен ако ги нямаше гратисчиите досега нямаше да има Икаруси и като цяло положението с градския транспорт щеше да е по - добро.
Напротив-пак щяха да са сиИкаруси. Само че на бат Бойко щеше да му е още по-дебела гушата
Eто заради такова мислене сме на това дередже. Замисли се малко и ще разбереш, че ако всички мислят така никога няма да се оправи тази държава.
Бъди промяната, която искаш да настъпи в света.
Последно промяна от camel на 07 Юли 2008, 18:06, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world.... Did u bring in any weapons?
- Of course not! Then you are not changing anything...