Въпросът ми беше защо да ми пука за дрехата на някой, бил той богат или беден?gogigagagagigo написа:Въпроса ти беше има ли смисъл от милите жестове, нали ?
И защо масово се опитват хората да ме накарат да съм нещо което не съм?
Въпросът ми беше защо да ми пука за дрехата на някой, бил той богат или беден?gogigagagagigo написа:Въпроса ти беше има ли смисъл от милите жестове, нали ?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
В природата всичко е баланс,ако една чайка е трябвало да умре,за да оживеят две други,това е в реда на нещата(тва с чайките хич не е удачен пример).И на нас като ни остане хляб,не го даваме на бедните,а го скътаваме за утре,както правят и много от животните междувпрочем,опира до оцеляване и задоволяване на потребности.Аз имам потребност да съм сигурен,че имам какво да ям утре,щото не мога като чайките да кълва боклуците по плажа и да се засищам?!?И тази моя потребност е диктувана от идеализирания от теб разум.Всичко е относително,защо генерализираш понятията?FightForFreedom написа:Защото това е пътят на обичта между хората, а обичта ги предпазва от самите тях- кара ги да не се разкъсват един друг в безумна агресия, както правят животните. Хвърли едно парче хляб между разни чайки да видиш как ще се изкълват като обезумели... те са тъпи и се подчиняват на инстинкти. Ние сме различни, ние като не сме гладни, даваме хляба на бедния, а не си тъпчем стомасите до пръсване (по животински).
FightForFreedom написа:Аз не виждам нужда да отговарям на мнение, в което се говори за "баланс в природата" в 21-ви век, а другият въпрос беше "откъде черпиш информация в 21-ви век?". Ха-ха, много смешно. Препускам с коня 18 седмици за да стигна до единствената библиотека на земята.. упс, това беше от някои филм
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Ако нямаше баланс в природата в момента,нямаше да ти чета повечето въздухарски изказвания,щото и мене и тебе нямаше да ни има.То сигурно ти си единствения расъл в извънземна утроба,дошъл да ни просветлиш,че природатата е тъпа и ненужна.Малоумно излизаш от спора и в такъв случай бурно и всепомитащо изхвърлям органичните си отпадъци върху твърденията ти,тъй де по природно муFightForFreedom написа:Аз не виждам нужда да отговарям на мнение, в което се говори за "баланс в природата" в 21-ви век, а другият въпрос беше "откъде черпиш информация в 21-ви век?". Ха-ха, много смешно. Препускам с коня 18 седмици за да стигна до единствената библиотека на земята.. упс, това беше от някои филм
Страхотно мнениеrenesanz написа:баланс в природата има,и ще има докато не я унищожим.баланс е,когато тя страда,баланс е и когато повечето редки видове умират. защото няма място,няма храна,няма условия. ние сме виновни за това,ние с нашия велик РАЗУМ,благодарение на който сме алчни,завистливи,егоистични. разум,породил война,геноцид,извращение. животните не притежават този разум,но те могат да обичат,да бъдат верни на природата,да разбират много неща,които ние никога не бихме могли,колкото и да се опитваме. ние погубваме живота,с нашия велик разум....
за това мразя двукраките бозайници...renesanz написа:баланс в природата има,и ще има докато не я унищожим.баланс е,когато тя страда,баланс е и когато повечето редки видове умират. защото няма място,няма храна,няма условия. ние сме виновни за това,ние с нашия велик РАЗУМ,благодарение на който сме алчни,завистливи,егоистични. разум,породил война,геноцид,извращение. животните не притежават този разум,но те могат да обичат,да бъдат верни на природата,да разбират много неща,които ние никога не бихме могли,колкото и да се опитваме. ние погубваме живота,с нашия велик разум....
Какво пък са ти направили маймуните ?necrozis написа:за това мразя двукраките бозайници...renesanz написа:баланс в природата има,и ще има докато не я унищожим.баланс е,когато тя страда,баланс е и когато повечето редки видове умират. защото няма място,няма храна,няма условия. ние сме виновни за това,ние с нашия велик РАЗУМ,благодарение на който сме алчни,завистливи,егоистични. разум,породил война,геноцид,извращение. животните не притежават този разум,но те могат да обичат,да бъдат верни на природата,да разбират много неща,които ние никога не бихме могли,колкото и да се опитваме. ние погубваме живота,с нашия велик разум....
Според някои идеи ние от Марс идвамеnecrozis написа:аааа... маймуните не ги имам за двукраки... както бях казал преди- искрено се надявам да не успеем да колонизираме Марс... една унищожена планета стига...