Ми май ВСИЧКИ ти харесватcastelo написа:Borderline, silveto89, Sweety и shlqkkk ми харесват най-много сякаш
Така,така тррябва, хубави девойки да идват към СУ. Само че какви мъже можем да им предложим
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Ми май ВСИЧКИ ти харесватcastelo написа:Borderline, silveto89, Sweety и shlqkkk ми харесват най-много сякаш

И на какво ще ни изпитватеKristo написа:Аз ще дода да направя списък...SixkilleR написа:арни стеBorderline написа: хАхх и какво за кандидат-студентките![]()
![]()
предлагам една форум срещичка само за кандидат-студентКИ, на която ще дойдем аз и плазмодия да ви приобщим към форум обществото на СУ![]()
![]()
И предлагам да ги съберем на някакъв изпит...
Не и в тази тема. За щастие кандидат-студентските мъки са минало за менBorderline написа:castelo а от теб някоя снимка ще видим ли?

Жалко... беше ми любопитноcastelo написа:Не и в тази тема. За щастие кандидат-студентските мъки са минало за менBorderline написа:castelo а от теб някоя снимка ще видим ли?
хахахааа даааа човек,като в добрите стари времена,когато организирахме срещи на всички жени от един друг форум и те естествено идвахаSixkilleR написа:арни стеBorderline написа: хАхх и какво за кандидат-студентките![]()
![]()
предлагам една форум срещичка само за кандидат-студентКИ, на която ще дойдем аз и плазмодия да ви приобщим към форум обществото на СУ![]()
![]()