Билет 1 лев! НЕ!
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Re: билет 1 лев!НЕ!
Да ,знам .

- charming
- Драскач
Нали знаеш ,тук е на принципа "Който плаща,той поръчва музиката"
Ама какво да се говори , то има ли нещо ,което да не е засегнато от лични интереси и прочие .
- charming
- Драскач
kika_christina написа:ей проклета държава значи...никъде го няма в такава степен както тука..отивам да повърна...
Отивам и аз като съпричастна твоя съгражданка !
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Е вие му ударихте егаси опелото! Дайте малко по-оптимистично! Разбира се не сте длъжни да оставате в България и да се борите с гиганта на летаргията, корупцията и дребния тарикатлък, имате пълното право на избор дали да живеете тук или не. Не мисля обаче, че положението е толкова безнадеждно. Вярно, в момента може и да не изглежда розово, но с общи усили може постепенно манталитетът на българина да се промени. А това според мен е основният възпиращ фактор за развитието на нашето общество. Ако работим отговорно, както се работи на запад, гласуваме отговорно, както се гласува на запад (добре де, поне се гласува масово) и получаваме диференцирано заплащане в зависимост от качеството на труда си, тогава машината ще се задвижи от само себе си.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами старая се да работя отговорно и да гласувам винаги, когато мога. Призовавам всички да последват светлия ми пример 
билета лев- София кенеф
- charming
- Драскач
Ти го каза ... АКО....pora_e_priqtel написа:Е вие му ударихте егаси опелото! Дайте малко по-оптимистично! Разбира се не сте длъжни да оставате в България и да се борите с гиганта на летаргията, корупцията и дребния тарикатлък, имате пълното право на избор дали да живеете тук или не. Не мисля обаче, че положението е толкова безнадеждно. Вярно, в момента може и да не изглежда розово, но с общи усили може постепенно манталитетът на българина да се промени. А това според мен е основният възпиращ фактор за развитието на нашето общество. Ако работим отговорно, както се работи на запад, гласуваме отговорно, както се гласува на запад (добре де, поне се гласува масово) и получаваме диференцирано заплащане в зависимост от качеството на труда си, тогава машината ще се задвижи от само себе си.
kika_christina написа:софия ме вдъхновява с приятния си аромат и затова ще възтановя поезията си от периода 9-10 класnecrozis написа:билета лев- София кенефв нейна светла чест
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Не, че не съм с чужда инвалидна карта за цялата градска за 5 лв. на месец, но с тия билетчета ше ни се... майката... Е, не че, преди да имам карта, не пътувах гратис, ама с тия билетчета мамата ше ни се...

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Т'ва с чуждата инвалидна карта не е много за хвалба, сеш'се?Jamesmagno написа:Не, че не съм с чужда инвалидна карта за цялата градска за 5 лв. на месец, но с тия билетчета ше ни се... майката... Е, не че, преди да имам карта, не пътувах гратис, ама с тия билетчета мамата ше ни се...
Re: Билет 1 лев! НЕ!
който е от Люлин или Младост ползва междуселищния... и то САМО за един лев с ДДС... егати тъпата държава, управници и прочие говеда под път и над него, които като едни особено кротки скотове си се тъпчат в консервените кутийки, припадат на всеки две спирки къде от жежа, къде от смрад и не смеят е така да си вдигат малко главите и да покажат, че поне малко им пука... мисля да започна да ходя пеша и със спестените пари да си купя еднопосочен билет за някъде си... може и за някъв див остров, на който населението има поне грам чувство за достойнство...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нека обясня: съседката ми се води инвалид. Тя не ползва градски транспорт. Има право на карта, която може да се използва от нея и двама, посочени от нея, "придружители". Единият от тях е дъщеря й, която пътува с кола. Другият съм аз. Всеки месец съседката ми дава личната си карта, аз отивам на Плиска и купувам билет за месеца, който се поставя в картата и с който се возя по цялата градска мрежа за 5 лв. На картата има моя снимка и разни данни.pora_e_priqtel написа:Т'ва с чуждата инвалидна карта не е много за хвалба, сеш'се?
Ферщеен?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Билет 1 лев! НЕ!
Така става. Опрощавам ти греховете, синко 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър