Да бъдеш човек.

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Да бъдеш човек.

Мнение от Methuselah »

gogigagagagigo написа:Въпроса ти беше има ли смисъл от милите жестове, нали ?
Въпросът ми беше защо да ми пука за дрехата на някой, бил той богат или беден?

И защо масово се опитват хората да ме накарат да съм нещо което не съм?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

знам ли за дрхите никога не ми е пукало :D
пъка ми повече за човека и туи то че почнах да се повтарям
My will be done!!!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

FightForFreedom написа:Защото това е пътят на обичта между хората, а обичта ги предпазва от самите тях- кара ги да не се разкъсват един друг в безумна агресия, както правят животните. Хвърли едно парче хляб между разни чайки да видиш как ще се изкълват като обезумели... те са тъпи и се подчиняват на инстинкти. Ние сме различни, ние като не сме гладни, даваме хляба на бедния, а не си тъпчем стомасите до пръсване (по животински).
В природата всичко е баланс,ако една чайка е трябвало да умре,за да оживеят две други,това е в реда на нещата(тва с чайките хич не е удачен пример).И на нас като ни остане хляб,не го даваме на бедните,а го скътаваме за утре,както правят и много от животните междувпрочем,опира до оцеляване и задоволяване на потребности.Аз имам потребност да съм сигурен,че имам какво да ям утре,щото не мога като чайките да кълва боклуците по плажа и да се засищам?!?И тази моя потребност е диктувана от идеализирания от теб разум.Всичко е относително,защо генерализираш понятията?

И пак ще любопиствам,тия неща четеш ли ги отнякъде,вдъхновяваш ли се отнякъде,или сам си философстваш :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Аз не виждам нужда да отговарям на мнение, в което се говори за "баланс в природата" в 21-ви век, а другият въпрос беше "откъде черпиш информация в 21-ви век?". Ха-ха, много смешно. Препускам с коня 18 седмици за да стигна до единствената библиотека на земята.. упс, това беше от някои филм :oops:
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

хуманисти или егоисти...
най-лошото е агресивен егоист обаче.

----------------
Now playing: Helloween - Can't Fight Your Desire
via FoxyTunes
Toto-I will remember
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

FightForFreedom написа:Аз не виждам нужда да отговарям на мнение, в което се говори за "баланс в природата" в 21-ви век, а другият въпрос беше "откъде черпиш информация в 21-ви век?". Ха-ха, много смешно. Препускам с коня 18 седмици за да стигна до единствената библиотека на земята.. упс, това беше от някои филм :oops:
:lol: :lol: :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

FightForFreedom написа:Аз не виждам нужда да отговарям на мнение, в което се говори за "баланс в природата" в 21-ви век, а другият въпрос беше "откъде черпиш информация в 21-ви век?". Ха-ха, много смешно. Препускам с коня 18 седмици за да стигна до единствената библиотека на земята.. упс, това беше от някои филм :oops:
Ако нямаше баланс в природата в момента,нямаше да ти чета повечето въздухарски изказвания,щото и мене и тебе нямаше да ни има.То сигурно ти си единствения расъл в извънземна утроба,дошъл да ни просветлиш,че природатата е тъпа и ненужна.Малоумно излизаш от спора и в такъв случай бурно и всепомитащо изхвърлям органичните си отпадъци върху твърденията ти,тъй де по природно му :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

баланс в природата има,и ще има докато не я унищожим.баланс е,когато тя страда,баланс е и когато повечето редки видове умират. защото няма място,няма храна,няма условия. ние сме виновни за това,ние с нашия велик РАЗУМ,благодарение на който сме алчни,завистливи,егоистични. разум,породил война,геноцид,извращение. животните не притежават този разум,но те могат да обичат,да бъдат верни на природата,да разбират много неща,които ние никога не бихме могли,колкото и да се опитваме. ние погубваме живота,с нашия велик разум....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

renesanz написа:баланс в природата има,и ще има докато не я унищожим.баланс е,когато тя страда,баланс е и когато повечето редки видове умират. защото няма място,няма храна,няма условия. ние сме виновни за това,ние с нашия велик РАЗУМ,благодарение на който сме алчни,завистливи,егоистични. разум,породил война,геноцид,извращение. животните не притежават този разум,но те могат да обичат,да бъдат верни на природата,да разбират много неща,които ние никога не бихме могли,колкото и да се опитваме. ние погубваме живота,с нашия велик разум....
Страхотно мнение :wink:
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

renesanz написа:баланс в природата има,и ще има докато не я унищожим.баланс е,когато тя страда,баланс е и когато повечето редки видове умират. защото няма място,няма храна,няма условия. ние сме виновни за това,ние с нашия велик РАЗУМ,благодарение на който сме алчни,завистливи,егоистични. разум,породил война,геноцид,извращение. животните не притежават този разум,но те могат да обичат,да бъдат верни на природата,да разбират много неща,които ние никога не бихме могли,колкото и да се опитваме. ние погубваме живота,с нашия велик разум....
за това мразя двукраките бозайници...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

necrozis написа:
за това мразя двукраките бозайници...
Какво пък са ти направили маймуните ?

А хората като вид, си работим сериозно към самоунищожение :D
My will be done!!!
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

аааа... маймуните не ги имам за двукраки... както бях казал преди- искрено се надявам да не успеем да колонизираме Марс... една унищожена планета стига...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

necrozis написа:аааа... маймуните не ги имам за двукраки... както бях казал преди- искрено се надявам да не успеем да колонизираме Марс... една унищожена планета стига...
Според някои идеи ние от Марс идваме :D
My will be done!!!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

След като явно вече сме я унищожили. :lol: Сега ще се върнем, за да е пълен омагьосаният кръг :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ех...

"And it seems to me perfectly in the cards that there will be within the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude, and producing … a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda, brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods."

Aldous Leonard Huxley

Яжте в МакДоналдс, гледайте Сексът и градът, пийте флуоридизирана вода от чешмата... Радвайте се, че дойде Глобализмът, за да ни поднесе сексуалната революция...Вярвайте във секс-икономическата теория на Вилхелм Райх... Работете като добри овчици и се радвайте на "добрият работодател" и политиците... Живейте... БЕЗЦЕЛНО!
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”