Да бе! Това трябва да е егати невероятния телефон, за да извади такива снимки!Fed написа:Aми и аз горните снимки не съм ги правил с фотоапарат, а със Sony Ericsson K750i.
Тема за възхвала на всеки друг град освен София
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re:
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Re: Тема за възхвала на всеки друг град освен София
------------------------
Тая тема - няма как - става апология на родното място - всеки хвали своя град, без обаче да изтъква ЗАЩО го поставя на първо място...
Излишно е да споменавам добродетелите на МОЯ Пловдив - съфорумците са го направили, но само ще допълня:
без да имам някакъв афинитет към футбола, не мога да не отбележа, че при нас са най-НЕнормалните футболни фенове - да извинявате от столицата, обаче тук дербито е ДЕРБИ
и да не кажете, че съм голословен
http://cache.daylife.com/imageserve/03C ... a/340x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/0gl ... t/610x.jpg
http://www.novinar.net/data/2006-08-28/28200112_d.jpg
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тия снимки са като от Висшата лига! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- pink floyd
- Пишеща машина
Ирония или?
Ако не е, изобщо не чети долното уточнение
(относно първия фотос - на заден фон се вижда реклама на Булстрад, а освен това куката е с нашенска униформа, следователно мачът е в БГ, а тук има само ЕДИН жълто-черен отбор; снимка две - явен е транспарантът на Международен панаир Плводи, футболистът на преден план е Георги Какалов, а стадионът е Христо Ботев в Пловдив; третата снимка е без коментар, защото не е особено забавна; ...... доста тъпо ще звучи това обяснение, ако наистина думите ти трябва да се разбират буквално, обаче съм длъжен да защитя хулиганската слава на майните
Извинявай, ако съм те разбрал погрешно
)
----------------------------------------------------------------
Иначе да допълня класацията на прекрасните градове: Копривщица, Трявна, Несебър...
Не бих живял там постоянно обаче, защото малко пресилено са ги нарочили за "градове"...
Ако не е, изобщо не чети долното уточнение
(относно първия фотос - на заден фон се вижда реклама на Булстрад, а освен това куката е с нашенска униформа, следователно мачът е в БГ, а тук има само ЕДИН жълто-черен отбор; снимка две - явен е транспарантът на Международен панаир Плводи, футболистът на преден план е Георги Какалов, а стадионът е Христо Ботев в Пловдив; третата снимка е без коментар, защото не е особено забавна; ...... доста тъпо ще звучи това обяснение, ако наистина думите ти трябва да се разбират буквално, обаче съм длъжен да защитя хулиганската слава на майните
----------------------------------------------------------------
Иначе да допълня класацията на прекрасните градове: Копривщица, Трявна, Несебър...
Не бих живял там постоянно обаче, защото малко пресилено са ги нарочили за "градове"...
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
аз съм влюбена в Пловдив 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, всъщност наистина така мисля. Ясно е, че са от Бг; просто атмосферата е доста внушителна.pink floyd написа:Ирония или?![]()

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Димажче, не ти се отварят повечето линкове 

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да 

- pink floyd
- Пишеща машина
O, щом излизаме извън рамките на милата ни родина, редно е да спомена трите древни (добре де - и средновековни) столици, които определено си заслужават:
Константинопол, Рим и Атина.
Истанбул за съжаление няма много общо с византийската столица, защото си е малко (е-доста
)цигания и насякъде има джамии, обаче са запазени някои наистина впечатляващи паметници... А - и добре че турците са мързеливи, та като превзели града вместо да унищожат уникалните стенописи на "Света София" (пък и нея самата), само ги замазали надве-натри с вар и сега археолозите, като свалят този пласт, се вижда цялата безценна красота отдолу.
За Атина нямам думи - ЧИСТ мрамор и история. Можете да видите и първия театър (редом с Акропола), както и...абе нямат край
РИМ - това е градът на градовете; всеки мислещ човек трябва да го посети, когато му се удаде възможност; Атмосферата на РИМ е неописуема...ако за Атина нямах думи, тук направо си гълтам граматиката...
за мен РИМ е нумер айнс (номбър уан)
(на неговото ниво слагам и Пловдив, ама не го изтъкнах, защото някои няма да се съгласят
...Е, сладкото.момиче е от моята партия
)
Константинопол, Рим и Атина.
Истанбул за съжаление няма много общо с византийската столица, защото си е малко (е-доста
За Атина нямам думи - ЧИСТ мрамор и история. Можете да видите и първия театър (редом с Акропола), както и...абе нямат край
РИМ - това е градът на градовете; всеки мислещ човек трябва да го посети, когато му се удаде възможност; Атмосферата на РИМ е неописуема...ако за Атина нямах думи, тук направо си гълтам граматиката...
за мен РИМ е нумер айнс (номбър уан)
(на неговото ниво слагам и Пловдив, ама не го изтъкнах, защото някои няма да се съгласят
Пловдив е най-великия град... единствения град, в който се чувствам спокоен..
РИСПЕКТ!necrozis написа:Пловдив е най-великия град... единствения град, в който се чувствам спокоен..
най-готинко ми е като кривна покрай Джумая джамия нагоре към Св. БогородицаJoker написа:РИСПЕКТ!necrozis написа:Пловдив е най-великия град... единствения град, в който се чувствам спокоен..
Навсякъде ми е готино, но отдавна не съм се качвал на Бунарджика и Джендема.... 
- pink floyd
- Пишеща машина
Пловдив е на върха, обаче г-н Славчо Атанасов не му се отразява здавословно.
Няма такива дупки по пътищата...
Изобщо всичко взе да става наопаки: поливат дърветата на главната в неделя вечерта, когато е "фраш" с народ (термин с пловдивски генезис
), мият улиците и събират боклука в най-натовареното време; и тия циганиии... (за това не кметът е виновен де); взеха да стават доста. Нека г-н Сорос ми говори, че щели да се интегрират, нали не са му на главата...
------------
То стана една "възхвала", ама нейсе - отклонихме се от темата
------------
То стана една "възхвала", ама нейсе - отклонихме се от темата
Ти май искаш като при Чомаков и Гърневски въобще да не поливат и да не чистят? А дупките наистина нарастват - развитие, братче, няма оправия от него!