Оценки от предварителен изпит по история.

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено

Доволни ли сте от оценката си?

Анкетата свършва на 26 Юни 2008, 19:59

Да
26
30%
Не
33
38%
Смесени чувства
27
31%

Общо гласове: 86

basserine
В началото бе словото

Re: Оценки от предварителен изпит по история.

Мнение от basserine »

Аз пък имам двойка ...
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

basserine написа:Аз пък имам двойка ...
Има редовен. :wink:
Изображение Изображение
arabhel
В началото бе словото

Мнение от arabhel »

Хаджи Коста, виждам, че имаш поглед върху нещата около Балканистиката в ПУ. А точно сега дилемата ми за СУ и ПУ е още по-силна. Можеш ли да ми кажеш някои от преподавателите на сестра си? Все пак аз избирам образование и не искам да попадна на хора, които не си разбират от работата. Това ме притеснява най-много.
Аватар
KpuCmuHa
В началото бе словото

Мнение от KpuCmuHa »

Аз имам 4.38 :( Може би можеше и малко повечко, но минало свършено. Юли повече ;) :bounce:
If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Имам 5...и съм разочарована не толкова от оценката по принцип, а от конкретното оценяване на именно тази тема> Факт е, че на изпита за първи път разписвах тема ever, обаче нямах пропуски или неточности...с изключение на договора с клауза за размяна на политически бегълци(писах военнопленници)и факта, че не съм писала географското местоположение на Онгъла. Случи с етака, че единият ми проверяващ ми даде темата, когато ходих за рецензията, и ми каза, че работатата ми е ходиал на арбитър. В крайна сметка обаче са ми оставили по-ниската.... И в действителност, нямам никакво червено по работаат, но човекът със зеления химикал не е пощадил пълнителя...яд ме е, защото ако арбитърът беше писал средноаритметично, сега тревогите ми около изпита щяха да са минало
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

по въпроса за Балканистика в ПУ или История в СУ - История в СУ :)
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Borderline »

WhatSOeveR явно зависи на какъв проверяващ попадаш ... дали няма нещо здравословни, семейни, психични проблеми :wink: ... аз честно казано не бях доволна от себе си и очаквах около 4.00, а са ме оценили за 5.50 ... сега ми остана литературата .... дано имаме късмет на реалните .... :cry:
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
nonsense
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от nonsense »

Borderline право ли искаш?
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Дамммм :roll: 8)
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Аз пък очаквах 4 и толкова и получих. Беше ме много яд обаче. Нищо, юли месец повече :wink:
Аватар
strange_affection
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от strange_affection »

4.75...не знам дали е добре или не... Ще се старая да я повиша на редовен, дано да имам късмет този път.
Аватар
Nomad
В началото бе словото

Мнение от Nomad »

като излязоха резултатите много се радвах на 5.25 ,сега вече имайки на предвид цялата откачена кампания 08-09 не съм сигурен дали ще ми стигне за право с оценка от рода на 4 по литература
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Nomad написа:като излязоха резултатите много се радвах на 5.25 ,сега вече имайки на предвид цялата откачена кампания 08-09 не съм сигурен дали ще ми стигне за право с оценка от рода на 4 по литература
мисля че ще ти стигне, защото балът при момчетата е по-нисък, :wink: аз по история имим 5.38 и дълбоко се надявам да успея да изкарам 4 по литература.
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
mimoncho
В началото бе словото

Мнение от mimoncho »

на мен оценката по история не ми стига...на фона на процентите двойки,които видях по литература, и аз се моля за 4, но започвам да се съмнявам дали ... много наближава изпитът :cry:
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Nomad написа:като излязоха резултатите много се радвах на 5.25 ,сега вече имайки на предвид цялата откачена кампания 08-09 не съм сигурен дали ще ми стигне за право с оценка от рода на 4 по литература
Кое по-точно е откаченото:? По предварителни статистики балът трябва да пада, не да се покачва..Аз лично не съм започвала историята като се надявам на 5 по литература...и все си мисля, че няма място за големи тревоги, кандидатите намаляват, УНСС гълта мн бъдещи студенти, а бройките са повече...Не знам...според мен кампаниите тепърва ще се "закачат" и след година няма да има нищо "откачено" или кой-знае колко достойно възхищение, че си приет Право в СУ,а с 4 по лит си вътре с двата крака и едната ръка:)
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”