Академия на МВР
Re: Академия на МВР
Прочетох мноооого глупости изписани за изпитите в Академията
хора има си сайт и там пише всичко..какво плуване ,какви 50м,какви въжета ....няма такива работи.За татуираните нз дали ги късат,но тези с пиърсинг нямат проблеми(аз имам на пъпа,всички я видяха и никой нищо не ми каза).Мед.прегледа е стандартен..кръв,урина,уши,нос,гърло,невролог,вътрешни болести,очен и те мерят на височина...Физическия е скок от място,коремни преси,лицеви опори,30м,800м-трябва да събереш 30т и да нямаш 0т на някой от нормативите.Психото е в 2 части-IQ тест и психотест.После история и БЕЛ
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
elyyy Ако не си обърнала внимание"тия глупости"отдавна всички знаем,че са такива....
А и повечето вече сами разбраха какви са тестовете и нормативите,но благодаря за информацията 
- arni
- В началото бе словото
айде колеги и аз зех психото майна
,ша са видим на литературата 
681-докато го има света
-
escapegirl
- В началото бе словото
bravo arni
) imashe li mn kandidati
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re:
На подобни мнения се начетох, когато кандидатствах преди години, но с тази разлика, че се отнасяха за ЮФ на СУ. Гаранция ви давам, че това са пълни гпупости, няма такива неща нито в СУ, нито в Академията. Лично познавам 2-ма "гении", които не знаеха що е литература, съвсем естествено не ги приеха нито в СУ, нито в Академията, но сега ако ги пита човек, международното положение им е виновно. Вие си учете и ще ви приемат и на едното и на другото място. Аз бих ви препоръчал СУ, естествено, защото дори не може да става дума за сравнение между Университета и всички други ВУЗ-ове.Ena`` написа:В Академията простосмъртните рядко влизат. Трябва да имаш сериозни мама и тати, за да успееш..
/моля, не ме нападайте - лично мнение /
П.П. На какво се основава твоето мнение? Колко пъти и къде си кандидатствала?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- arni
- В началото бе словото
escapegirl -еми да ти кажа,ния от Пловдив бяхме към 38 човека(сравнително малко)и продължихме 14 човека.Тази година кандидатите са много по-малко от колкото миналите години.Преди са били 2500-3000,ся има няма 1000 и малко
681-докато го има света
-
escapegirl
- В началото бе словото
arni
i 1000 sa mnogo , minalata godina sa bili 900(v saita go pishe:)) taka 4e tazi 6tom sa o6te po malko zna4i moje i 700
btw vie ot plovdiv ste bili dosta 
Re:
Какво им е страшното бе колеги^PrincessA^ написа:Така е. И всяка година ги затягат още повече.Nikince написа:знам че физическите тестове са нещо страшно.
Това е ! Един приятел сега ще кандидатства и това са нормативитеelyyy написа:Прочетох мноооого глупости изписани за изпитите в Академиятахора има си сайт и там пише всичко..какво плуване ,какви 50м,какви въжета ....няма такива работи.За татуираните нз дали ги късат,но тези с пиърсинг нямат проблеми(аз имам на пъпа,всички я видяха и никой нищо не ми каза).Мед.прегледа е стандартен..кръв,урина,уши,нос,гърло,невролог,вътрешни болести,очен и те мерят на височина...Физическия е скок от място,коремни преси,лицеви опори,30м,800м-трябва да събереш 30т и да нямаш 0т на някой от нормативите.Психото е в 2 части-IQ тест и психотест.После история и БЕЛ
Днес на психото беше голяма касапница
минаха 2ма човека
и останаха няколко за интервю
- arni
- В началото бе словото
физическия,ако не си тотален инвалид,всеки може да го земе.Ноооо психото ,хаха,там вече е резачка пълна.Но при нас учудващо не беше голяма резачка,щото за интервю останахме 13 човека,1 скасаха и останалите(12) ни пуснаха-КЪСМЕТ МАЙНА

681-докато го има света
мн малко време дават на психото иначе не са трудни въпросите - като изключим последната част 
-
escapegirl
- В началото бе словото
hahha fizi4eskiq i psihoto ne sa trudni , NO bel i istoriq tam ve4e stava strashno 
- arni
- В началото бе словото
ако си у4ил няма да ти е трудно,ако не си у4ил.....другата година пак.Историята мисла 4е ша е по лесна,ама тая литератута
кофти майна.Особено миналата година кат гледах резултатите,то пове4е от половината имаха 2
,важно е по литература да е различно от 2 и си вътре

681-докато го има света
-
escapegirl
- В началото бе словото
imash li rezultatite ot minalata godina ??