Айде и аз малко инфо да дам.
Бях в комисия от трима души. Няма да споменавам имена. Доста ме поизпотиха на устния по време на моята КСК.
Първият въпрос бе изключително насочен към ЕС, не предполагаше увъртане, говорех за предварителен договор, мониторингови доклади, с една дума, не можех да се размина без конкретика. Един грешен факт ти коства 1 единица. Поне аз така го виждах.
Вторият ми въпрос беше лесен. Интеграция на ромите. Локуми, общи приказки.
Бъдещето на вестника - последен въпрос. Интересен за мен и предполагам препънал повечето кандидатстващи. Говорих за разделението между таблоиди и broadsheets на запад, общи приказки, че Интернет няма да замени хартиения носител... в общи линии превъзнасях вестниците. Точно този въпрос ми спаси кожата.
Комисията бе спокойна с мен, но определено имаше провокация! Аз бях много притеснена, много от термините заменях с обикновени думи, което със сигурност е смъкнало представата им за ерудираността ми

. Въобще не бях доволна от себе. Крайният резултат е добър. 5.25
Колкото до материалите, които искате да занесете на устния - внимавайте. Недейте да носите есета за добротата и красотата. Носете сериозни неща. Не препоръчвам преводни материали, нито сламки за женски списания.
Послепис: Рони си е Рони. Той просто е магически.