Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Мнение от Търговецът на кристал »

О, спокойно - много хора не го харесват. Ya kno'... ah (като I, ама не съвсем) don't care, actually, както би казал той. :lol:
След него се кефя много на Ебдън, Магуайър, Стивънс и Али Картър и определено не харесвам Гадната Свиня (ха познай за кого говоря), Хендри, Хигинс и Селби.
Думата ми беше обаче, че щом харесваш снукъра като игра и, най-вече, го оценяваш, значи заслужаваш всякакви полезни съвети, ако ще и Мърфи да харесваш даже.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 23 Юни 2008, 22:30, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Айде и аз малко инфо да дам.
Бях в комисия от трима души. Няма да споменавам имена. Доста ме поизпотиха на устния по време на моята КСК.
Първият въпрос бе изключително насочен към ЕС, не предполагаше увъртане, говорех за предварителен договор, мониторингови доклади, с една дума, не можех да се размина без конкретика. Един грешен факт ти коства 1 единица. Поне аз така го виждах.
Вторият ми въпрос беше лесен. Интеграция на ромите. Локуми, общи приказки.
Бъдещето на вестника - последен въпрос. Интересен за мен и предполагам препънал повечето кандидатстващи. Говорих за разделението между таблоиди и broadsheets на запад, общи приказки, че Интернет няма да замени хартиения носител... в общи линии превъзнасях вестниците. Точно този въпрос ми спаси кожата.
Комисията бе спокойна с мен, но определено имаше провокация! Аз бях много притеснена, много от термините заменях с обикновени думи, което със сигурност е смъкнало представата им за ерудираността ми :lol: :lol: . Въобще не бях доволна от себе. Крайният резултат е добър. 5.25

Колкото до материалите, които искате да занесете на устния - внимавайте. Недейте да носите есета за добротата и красотата. Носете сериозни неща. Не препоръчвам преводни материали, нито сламки за женски списания.

Послепис: Рони си е Рони. Той просто е магически.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Дай на ЛС кой ти е бил в комисията, че ми стана интересно. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Mermay
Пишете, о, братя

Мнение от Mermay »

Сериозните неща изключват ли стихове и разкази?А за фотографии;)?
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Аватар
Mermay
Пишете, о, братя

Мнение от Mermay »

Хей,какви са отзивите от работите ви;)Споделете! :mrgreen:
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Хей, ние тук можем да си спретнем snooker-клуб. Аз искам да питам fragile какво разбира под "сериозни неща" по отношение на матеиралите. Аз имах собствена рубрика във вестника, свързана с децата и младежите и всички актуални неща, които се въртяха около тях.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Само вмятам, че за снукър-клуба съм "за".
В края на ноември
Аватар
Mermay
Пишете, о, братя

Мнение от Mermay »

Аз невидима ли съм...или просто да се приближа още? :idea:
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

по повод рецензиите:

4 страници и половина текст.
без нито една корекция => без нито една правописна или пунктуационна грешка.
оценка: 3.00
рецензия: "съдържателен и композиционен дисбаланс" ... каквото и да означава за тях това.

p.s. само дето подписите на проверителите са много четливи и вече ми е ясно на кого дължа тази "висока" оценка :twisted:
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хаха, Шляк, похвали се на лични, моля те, моля те, моля те! Адски интересно ми стана. Сериозно!
Mermay, какво очакваш да ти кажем за "сериозните" неща? Това, че аз или Фредж смятаме нещо за не/сериозно, не означава, че и комисията ще е на същото мнение. Нека го кажем така - ако аз бях в комисията, щях да приемам доста критично всеки подобен текст, освен ако не е в анализите на "Капитал", например. Обаче аз не съм в комисията (за ваше щастие, вероятно).
В края на ноември
Аватар
automobiliste
От дъжд на вятър

Мнение от automobiliste »

Днес бях на т.н. "идентификация на писмената работа"...Не съм от София,добре се разкарах-абсолютно напразно...Видях си творението,в което имах доста подчертани неща,но не ми беше ясно защо са подчертани.На всеки мой въпрос това защо е така и онова защо е така,ми беше отговаряно-"съжалявам,но не мога да Ви отговоря".Имах добавени кавички на две места и ги попитах колко стотни се брои тази грешка,дали по 25?Е,беше ми отговорено,че не точно по 25...Каквото и да означава това.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Хей, Кристалната лейди, аз питах за представата за "сериозно". Ако още някой е ходил да си види работата, да сподели рецензията с нас, ако иска. ще се радваме.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Моят постинг щеше да е едно към едно с този на Търговеца! Само може да не е "Капитал", а който и да е друг сериозен и известен ежедневник.
Училищни вестници, есета, разкази, поезия - they just won't work.
Последно промяна от fragile на 24 Юни 2008, 22:06, променено общо 1 път.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Auto, дай пример какво са ти подчертали и в какъв контекст - ако се сетиш за точен цитат, би било идеално.
Може да измислим какво се е объркало и защо. А за кавички не биха ти взели по 0.25 - по-скоро бих заложила на нещо от сорта на 0.13. Пък и, доколкото имам впечатления, на есето оценката не се смята чааааак толкова прецизно, колкото на литературата. Разбира се, може и да бъркам - аз самата не отидох на идентификация и нямам идея защо и откъде са ми взели 0.75 - останах си с подозренията, че не съм възхитила проверяващите с идеите си дотолкова, че да ми пишат 6.00.
Разбира се, ако се бе случило оценката ми да е по-ниска, несъмнено щях да искам да си видя работата.

Фредж,
То така става - ФЖМК неусетно ни вкара в една матрица, само се надявам да е за добро. :D

Симпатяго (това е за di_snooker, не може да не е симпатяга!), и Mermay по-горе питаше за същото, явно много ви тормози това... :lol:
В края на ноември
chopsuey
В началото бе словото

Мнение от chopsuey »

Моля ви, кажете в какви часове и къде точно трябва да се отиде :?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”