успех на всички с ученето по история. на мен ми остана само матурата и после - само българска литература чак до 14 юли.
Олимпиада по история 2008-2009-2010-2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
Re: Олимпиада по история 2008
Здравейте, и аз да поздравя лауреатите. аз имам 5.13, което за човек, който ще кандидатства само с литература и единственото му учене беше чететето на учебника до Освобождението си е направо супер. ние от Русе си бяхме в самостоятелен хотел и честно казано почти нямахме контакти с другите участници, което е жалко. с никого не се запознах. само с един учител от Силистра, който беше много симпатичен и чакахме с него в двора на училището резултатите. като цяло много ми хареса изживяването. особено това, че видях това страхотно училище. не съм предполагала, че съществува подобно нещо в България. а и комисията беше много симпатична
успех на всички с ученето по история. на мен ми остана само матурата и после - само българска литература чак до 14 юли.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И аз съм първи, ама отзад-напред.Desynka написа:Добре де добре Gonewild ще се задоволиш с 1то място, но аз съм под номер 0, което е преди 1 и т.е преди тебе :PPPPPPP А това нещо не мога да го отворя
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
аз се класирах за националния кръг,но не отидох,за6тото съвпадна предбала ми и предпо4етох да си изкарам едно от последните преживявания в у4или6те,но мн ми се иска6е да отида 
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Много сте симпати4ни xxx съжалявам ,4е не можах да доида,въпреки,4е се класирах...bobenceto написа:Ето общите снимки на останалите за награждаването участници. Които се познае да пишеаз съм момичето със зелената риза.
Иначе за Олимпиадата съм доволна от представянето си, първия ден имах 6.00, но втория - 5.50. Все пак общата оценка 5.75 е много добра и се радвам. Иначе като цяло ми беше малко кофти, защото за нас (от Бяла Слатина) не бяха подсигурени нощувки и ние бяхме откъснати от останалите, яд ме е , че не можах да се запозная с тяхи да си изкараме супер.
-
lovelysarah
- В началото бе словото
Не се притеснявайте, лaуреатските оценки важат за аболютно вскички факултети и специалности, където трябва история за кандидатстване, знам го от сигурен източник. 
- Gonewild
- В началото бе словото
Току-що се свързах с декана на Юридическия факултет в СУ и да, лауреатското звание се признава и при кандидатстване с право 
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
хехе niceee предполагам и за Философския факултет също?
:D
Последно промяна от polaroid на 29 Ное 2008, 21:19, променено общо 1 път.
The last enemy that shall be destroyed is death.
- Gonewild
- В началото бе словото
Да, признава се за всички специалности 
Здраейте, скъпи кандидат-студенти! Поздравявам всички ви с успехите във Враца - фактът, че сте били там, означава много, гордейте се със себе си! Имам само една молба - възможно ли е някой да покаже тестът от националния кръг както за 12клас, така и за 7? Предполагам, че все някой го има. Благодаря предварително!
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Хора, наистина е важно дали оценката се признава за ВСИЧКИ специалности в СУ; ако наистина сте говорили с вътрешен човек от университета и той е потвърдил - радвам се много, но ако разгърнете кандидатстудентския справочник на чл.25, ще видите че се изрежда един дълъг списък с олимпиади, в който историята ОТСЪСТВА. Допускам, че в статута си на Първа олимпиада, все още може би не е била ясно регламентирана към момента на отпечатването на въпросния справочник. Иначе едно момче от нашия клас (ЕГ"Пловдив") е лауреатче, ама нещо не се обажда във форума 
- KpuCmuHa
- В началото бе словото
Аз имах 84 точки и бях трета в хасковска област. Доколкото разбрах 2 момчета от Тополовград били преди мен... Карай, затова сега ще учим повече в тез жеги

If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: втори
Кажете сега, олимпийци, кой къде се записа? С някои от вас предполагам ще се виждаме често из Юридическия 
Международни отношения, втори курс
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
Българска филология
да пита човек защо бях на олимпиада по история, а не по български
да пита човек защо бях на олимпиада по история, а не по български
Четвърти курс, Българска филология:)
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
МО-МО-МО-ГА ли и аз да не се похваля? 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд