Франкофони,появете се!
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Специалност: френска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Франкофони,появете се!
еееее-хееее!Тутманико,бих ти казала...забрави за френския!Невъзможно е...Поне по мое мнение изпита не представлява въпрос "Кес кю се?" и съответно "Сетюн порт" ... Освен ако не си гений!А може и да сиии...никой не знае нищо 
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не е труден изпитът. Поне моят беше учудващо лесен, по-лесен от този в ПУ примерно.
-
Acho
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
Как сте франкофони, къде се загубихте?
Как върви подготовката за наближаващият с пълна сила изпит
))
Как върви подготовката за наближаващият с пълна сила изпит
при мен добре не пипам френски хахах и 6те отида с идеята да препи6а :Д трябва ми 3.00 за да влезна икономика :Д
-
Acho
- В началото бе словото
хаха, дано не останеш само с идеята
Щото аз за едното 3-4 се бъхтам бая яко... Но то всичкото е до късмет...
- Bety_
- Летящите Пръсти
dimage написа:Идеята да препишеш я пиши умряла кауза... Всеки компонент е за време и после се слага в плика, едва ли ще успееш да препишеш, а и гаранцията да е вярно написаното на колегата/колежката не е пълна...bobatumba написа:при мен добре не пипам френски хахах и 6те отида с идеята да препи6а :Д трябва ми 3.00 за да влезна икономика :Д
А и честно да ти кажа, като вида такива като теб и ми се обръщат вътрешностите - цял живот на гърба на други!!![]()
![]()
!
И само да добавя, че ако на изпита използваш цифри за някои от буквите, гарантирано ще ти падне веселия тонус.
А на матурата добре че нямахте упражнение за препинателни знаци...
Dana0, Acho, готови ли сте вече да ги разбиете на изпита?
-
Acho
- В началото бе словото
Ами диктовките вече вървят към оправяне , ама от есето има какво още да се желае
Надявам се след един месец всичко да е на ниво 
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ще ги спукаме фе!!!Гадните жабоци...Не знам дали съм готова,в всеки изминал ден ме хваща страх,от който ме е срам...на 20 години и да се страхувам от изпит...майко мила...Побъркала съм се тотално...а сега .. на работа,вместо да си гледам работата,пиша за американската мечта.Красота,нали?
ахахах..ох ох...
А на вас,сладури какви теми са ви се падали на изпита? /Аз лично съм по-притеснена от самата тема,отколкото това,че има есе...Убиват ме теми от сорта на "Яуелле ест жотре генре дес филмс преферес?" /
А на вас,сладури какви теми са ви се падали на изпита? /Аз лично съм по-притеснена от самата тема,отколкото това,че има есе...Убиват ме теми от сорта на "Яуелле ест жотре генре дес филмс преферес?" /
-
Acho
- В началото бе словото
Ами аз ще съм за първа годинаDanaO написа:Ще ги спукаме фе!!!Гадните жабоци...Не знам дали съм готова,в всеки изминал ден ме хваща страх,от който ме е срам...на 20 години и да се страхувам от изпит...майко мила...Побъркала съм се тотално...а сега .. на работа,вместо да си гледам работата,пиша за американската мечта.Красота,нали?ахахах..ох ох...
Иначе по това за филма съм писал
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ахаххахаха е аз днес се пооолях...800 думи...и не открих откъде да я намаля...олееее ако се падне нещо от сорта на плажната тема...Ачо,ако някой изпищи или изпсува,да знаеш че съм аз!Ако някой падне от стола,пак ще съм аз...абе всеки изблик на емоция-ДанаО е видяла темата за есе
Абе и аз съм за първа година в СУ,не ме слушай че съм дърта... ае кво толкова?Първият път боляло най-много 
- Bety_
- Летящите Пръсти
DanaO написа:...Не знам дали съм готова,в всеки изминал ден ме хваща страх,от който ме е срам...на 20 години и да се страхувам от изпит...майко мила...Побъркала съм се тотално...
А бе аз си мисля, че повече или по-малко, но цял живот ще се притеснявам преди изпит. Ако не, ето как аджеба ще установя, че съм умряла.
Споко, ще се справите. Ачо, това за плажа не го бях чувала, ега ти темата честно.
Хайде успех.
ох аиде да идва изпита да се пробвам да преписха хххахаа
дано станееее трябва ми 3.00 и си влизам икономика
хахаха абе ако ме хванат 4е преписвам и ми анулират работата кво става няма да ми за4етат оценката по матемтаика която сьм си изкарал на предварителния... и няма да мога да кандидатствам в су
Ако те хванат, се ориентираш към друг университет.bobatumba написа:ох аиде да идва изпита да се пробвам да преписха хххахаадано станееее трябва ми 3.00 и си влизам икономика
хахаха абе ако ме хванат 4е преписвам и ми анулират работата кво става няма да ми за4етат оценката по матемтаика която сьм си изкарал на предварителния... и няма да мога да кандидатствам в су
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е добре феее!Аз ли съм изостанала?Какво ще препишеш?Айде граматиката-са ва...Ама диктовката,есето /което за мен е немислимо...да се препише/ или па четенето с разбиране ли ще препишеш?или Превода?уоооу...а проверяващите ще са паднали не от Марс,ами от Венера...вярно,бях забравила...Не знам...някой да ми обясни как се преписва на езиков изпит?
-
Acho
- В началото бе словото
ахаха е остави го, какво му обръщаш внимание.Надеждата умира последнаDanaO написа:Е добре феее!Аз ли съм изостанала?Какво ще препишеш?Айде граматиката-са ва...Ама диктовката,есето /което за мен е немислимо...да се препише/ или па четенето с разбиране ли ще препишеш?или Превода?уоооу...а проверяващите ще са паднали не от Марс,ами от Венера...вярно,бях забравила...Не знам...някой да ми обясни как се преписва на езиков изпит?