Франкофони,появете се!

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Специалност: френска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Франкофони,появете се!

Мнение от DanaO »

еееее-хееее!Тутманико,бих ти казала...забрави за френския!Невъзможно е...Поне по мое мнение изпита не представлява въпрос "Кес кю се?" и съответно "Сетюн порт" ... Освен ако не си гений!А може и да сиии...никой не знае нищо :mrgreen:
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
Crematory
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Не е труден изпитът. Поне моят беше учудващо лесен, по-лесен от този в ПУ примерно.
Acho
В началото бе словото
Специалност: Френска филология

Мнение от Acho »

Как сте франкофони, къде се загубихте? :lol:
Как върви подготовката за наближаващият с пълна сила изпит :)))
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

при мен добре не пипам френски хахах и 6те отида с идеята да препи6а :Д трябва ми 3.00 за да влезна икономика :Д
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

хаха, дано не останеш само с идеята :lol: Щото аз за едното 3-4 се бъхтам бая яко... Но то всичкото е до късмет...
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

dimage написа:
bobatumba написа:при мен добре не пипам френски хахах и 6те отида с идеята да препи6а :Д трябва ми 3.00 за да влезна икономика :Д
Идеята да препишеш я пиши умряла кауза... Всеки компонент е за време и после се слага в плика, едва ли ще успееш да препишеш, а и гаранцията да е вярно написаното на колегата/колежката не е пълна...
А и честно да ти кажа, като вида такива като теб и ми се обръщат вътрешностите - цял живот на гърба на други!! :evil: :evil: :evil: !

И само да добавя, че ако на изпита използваш цифри за някои от буквите, гарантирано ще ти падне веселия тонус. :x
А на матурата добре че нямахте упражнение за препинателни знаци...

Dana0, Acho, готови ли сте вече да ги разбиете на изпита? :wink:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

Ами диктовките вече вървят към оправяне , ама от есето има какво още да се желае :wink: Надявам се след един месец всичко да е на ниво :roll:
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от DanaO »

Ще ги спукаме фе!!!Гадните жабоци...Не знам дали съм готова,в всеки изминал ден ме хваща страх,от който ме е срам...на 20 години и да се страхувам от изпит...майко мила...Побъркала съм се тотално...а сега .. на работа,вместо да си гледам работата,пиша за американската мечта.Красота,нали? :bounce: ахахах..ох ох...
А на вас,сладури какви теми са ви се падали на изпита? /Аз лично съм по-притеснена от самата тема,отколкото това,че има есе...Убиват ме теми от сорта на "Яуелле ест жотре генре дес филмс преферес?" /
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

DanaO написа:Ще ги спукаме фе!!!Гадните жабоци...Не знам дали съм готова,в всеки изминал ден ме хваща страх,от който ме е срам...на 20 години и да се страхувам от изпит...майко мила...Побъркала съм се тотално...а сега .. на работа,вместо да си гледам работата,пиша за американската мечта.Красота,нали? :bounce: ахахах..ох ох...
А на вас,сладури какви теми са ви се падали на изпита? /Аз лично съм по-притеснена от самата тема,отколкото това,че има есе...Убиват ме теми от сорта на "Яуелле ест жотре генре дес филмс преферес?" /
Ами аз ще съм за първа година :albino: надявам се силно да успея да го взема изпита..
Иначе по това за филма съм писал :)))). От пръстите си смуках да изкарам 200 думи... Но наистина, всичко много зависи от темата има теми от сорта на "Quel comportement adoptez-vous quand vous allez a la plage" Е тука се чуди как да ги докараш до 200 думи, на мен и увод и теза и заключение ми се изчерпват с три изречения :bounce: . Абе дано е по-благодатна темата тази година :)))
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от DanaO »

ахаххахаха е аз днес се пооолях...800 думи...и не открих откъде да я намаля...олееее ако се падне нещо от сорта на плажната тема...Ачо,ако някой изпищи или изпсува,да знаеш че съм аз!Ако някой падне от стола,пак ще съм аз...абе всеки изблик на емоция-ДанаО е видяла темата за есе :mrgreen: Абе и аз съм за първа година в СУ,не ме слушай че съм дърта... ае кво толкова?Първият път боляло най-много :mrgreen:
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

DanaO написа:...Не знам дали съм готова,в всеки изминал ден ме хваща страх,от който ме е срам...на 20 години и да се страхувам от изпит...майко мила...Побъркала съм се тотално...

А бе аз си мисля, че повече или по-малко, но цял живот ще се притеснявам преди изпит. Ако не, ето как аджеба ще установя, че съм умряла. :lol: Не знам, всеки си е напрежение. Особено пък кандидатстудентските... Макар че сега през сесията за някои се побърках в многократно по-големи размери. :x

Споко, ще се справите. Ачо, това за плажа не го бях чувала, ега ти темата честно. :mrgreen: Аз се опитвам да се сетя на мен какво ми се падна, но сякаш нещо нормално беше. То и нейде из нета го има сигурно. :roll:

Хайде успех. :wink:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

ох аиде да идва изпита да се пробвам да преписха хххахаа ;) дано станееее трябва ми 3.00 и си влизам икономика :( хахаха абе ако ме хванат 4е преписвам и ми анулират работата кво става няма да ми за4етат оценката по матемтаика която сьм си изкарал на предварителния... и няма да мога да кандидатствам в су
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

bobatumba написа:ох аиде да идва изпита да се пробвам да преписха хххахаа ;) дано станееее трябва ми 3.00 и си влизам икономика :( хахаха абе ако ме хванат 4е преписвам и ми анулират работата кво става няма да ми за4етат оценката по матемтаика която сьм си изкарал на предварителния... и няма да мога да кандидатствам в су
Ако те хванат, се ориентираш към друг университет.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от DanaO »

Е добре феее!Аз ли съм изостанала?Какво ще препишеш?Айде граматиката-са ва...Ама диктовката,есето /което за мен е немислимо...да се препише/ или па четенето с разбиране ли ще препишеш?или Превода?уоооу...а проверяващите ще са паднали не от Марс,ами от Венера...вярно,бях забравила...Не знам...някой да ми обясни как се преписва на езиков изпит?
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

DanaO написа:Е добре феее!Аз ли съм изостанала?Какво ще препишеш?Айде граматиката-са ва...Ама диктовката,есето /което за мен е немислимо...да се препише/ или па четенето с разбиране ли ще препишеш?или Превода?уоооу...а проверяващите ще са паднали не от Марс,ами от Венера...вярно,бях забравила...Не знам...някой да ми обясни как се преписва на езиков изпит?
ахаха е остави го, какво му обръщаш внимание.Надеждата умира последна :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”