Пантев
Модератор: MidwinterSun
Re: Пантев
ами аз съм 3-курс МО и не знам защо изпита ни е сега, явно такава ни е програмата. 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Какъв е тоя Пантев, бе????????????????????
Това не е човек, а някакъв изверг!Не съм виждала досега друг така да се е...ва със студентите си!Интересно какво и колко трябва да се напише, за да се задоволи неговия и на преманентно бременната му асистентка академичен глад!??? Поне да се беше направил, че е прочел нещо, а не да пише някакви оценки на поразия и да раздава книжки на същия принцип.Като толкова ги харесва тия Щати да събира куфарите и да го няма, не мога да си обясня какво търси извисен ум като него на нашите географски ширини

- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Спокойно
Всяко зло за добро!
Нелепости -бол в тая специалност .
Не се ядосвай. някои хора просто се държат сякаш не са хора, не са родители...изобщо...Става дума за елементарно уважение към студентите, което просто липсва .
Нелепости -бол в тая специалност .
Не се ядосвай. някои хора просто се държат сякаш не са хора, не са родители...изобщо...Става дума за елементарно уважение към студентите, което просто липсва .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
тц тц, еми така си е.... пълно извращение... чакам да си взема дипломата, с която после не се знае какво ще бърша.... и изчезвам от това СУ. Но дотогава... още няколко подобни 'приключения' трябва да се изтърпят.
Благодаря ви за утешението, колеги.Все пак още много, много, много ме яд.Не зради самата оценка, а за това, че писах всичките смотани курсови, прочетох някакви невъзможни безумици от неговата безценна книжка, ощя някакъв също толкова неразгадаем за обикновения ум учебник, един куп лекции и не знам какво си още, а той ще ми пише 3
Поне да ме беше скъсал, че да се видим наесен, а той така само си изми ръцете
А колеги, които дори не знаеха по какво точно са на изпит, имат 4-ки, тук-таме 5!!!! Имате ли идея, ако отида да говоря с него, дали може да се промени нещо? 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Нищо не пречи да отидеш да говориш, може пък и да имаш късмет ! Не се отчайвай
Бори се до последно.
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Ти не разбра ли , че с говорене с преподавател не става "на твоето". Ако чак толкова имаш желание за по-висока оценка / разбирам гнева ти/ - яви се през септември на повишителен. 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Докато разсъждаваме така , ще ни мачкат преподавателите вечно.koppakabbana написа:Ти не разбра ли , че с говорене с преподавател не става "на твоето". Ако чак толкова имаш желание за по-висока оценка / разбирам гнева ти/ - яви се през септември на повишителен.
Тя има право на преразгелждане на изпитната и работа от комисия още сега, не е нужно да чака септемрви...
Право по закон, а вече дали ще й бъде разрешено от конкретния субект , зависи от него.
Но защо да не се бори за правото си...
Аз пък се боря, даже лудички ги правя повечето преподаватели, които си го заслужават, докато не постигна каквото ми се полага (не за оценки,защото знам кога и колко си заслужавам).Те ни вкарват във филми , и ние можем да го правим тогава