Аз ги имам всичките, разкошни са!!! А апфът ми е най-любимият герой!!!Smoking Mirror написа: Серията за Алкирия е много добра, да не говорим за продължението й, което за съжаление съм чел само веднъж и имам само първата книга то него![]()
Велика книга!!! Ама не знаех, че има продължение, имаш ли го?Smoking Mirror написа:Много добри и интересни книги има - Конникът на Апокалипсиса е невероятно атмосферична, твърде жалко че е толкова осрано продължението й.
Имаше една поредица за някви двама приятели, дето бяха ученици там на някакви си други...оффф, за Седмоцветния бог имаше нещо....Как се казваше?Smoking Mirror написа:Върджил поредицата за Дъгата май ми е действала най-зарибяващо.
Георги, каква си ми романтична душа...Smoking Mirror написа:Майндкрайм също има много добри - поредицата му за викингите е шедьовър и освен това, мисля, че той е единственият български писател който е включвал женски персонажи в такава степен в книгите си (любовта на викингския конунг с франкската принцеса в Нашествието заема доста централно сюжетно място, както и любовта на Елмар и Елеа в... Драконова песен ли се казваше?)
Абе като цяло съм очарована, че толкова народ се събрахме тука с обща детска манийка /показателно за хората, учещи в СУ!