Българска филология 07/08
Модератор: mebbeth
- VeRsAcE
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
Re: Специалност Българска Филология 07/08
Здравейте колеги!Нека,който е бил днес на изпита по Антична литература,да сподели как е преминало всичко
!
David Beckham-EnglaNd
При Ницолова как минава изпитът, казаха ми, че била благосклонна....в смисъл, че оставя време за размисъл.
Много ли изисква или просто трябва да говорим кратко и ясно по въпроса....оф, спекох се!
Много ли изисква или просто трябва да говорим кратко и ясно по въпроса....оф, спекох се!
- nana_banana
- В началото бе словото
Колега,и аз това питам,ама малко хора отговарят. Доколкото разбрах била ужасна и много се заяждала особено с момичета. И аз спекох, да не говорим, че тая Морфология няма научаване.todorova написа:При Ницолова как минава изпитът, казаха ми, че била благосклонна....в смисъл, че оставя време за размисъл.![]()
То нищо няма научаване, камо ли морфологията, какво сте се запритеснявали от Ницолова
Не сме ли във вторник колеги !?
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
Колеги, няма ли някой да сподели как минава морфологията? От кога чакаме отговор...... 
- nana_banana
- В началото бе словото
Такааа....ние минахме Мофрологията и в крайна сметка вече мога да кажа впечатлението си. Асистентката дава много насочващи въпроси, както и професор Ницолова, но не чак толкова много. При нас беше снизходителна. Важното е да не бързаш с отговорите, защото това оплитане и объркване, което настава, я дразни. По- добре си помислете без да бързате. Това е важното. Резултатите от тестовете нямат особено влияние, почти никакво.Желая ви успех, колеги.
А аз имам въпрос към колегите- дали някой има конспекта по Възрожденска и ако може да го публикува.
Или евентуално да кажете от къде да четем.
А аз имам въпрос към колегите- дали някой има конспекта по Възрожденска и ако може да го публикува.
При вас колко скъсани имаше по морфология?
По Възрожденска попаднах на един хубав учебник на Юлия Николова, мисля от него да чета-има всичко необходимо, написано кратко, точно и ясно.
Стискайте палци, утре съм на морфология...
По Възрожденска попаднах на един хубав учебник на Юлия Николова, мисля от него да чета-има всичко необходимо, написано кратко, точно и ясно.
Колеги от 2 курс БФ, кажете ми на 25 писменият изпитпо възрожденска от колко часа и в коя зала е 

- nana_banana
- В началото бе словото
Ами за скъсани не знам, защото бях в първата 6-ца и нямаше скъсани. При вас как мина?todorova написа:При вас колко скъсани имаше по морфология?
Мина добре, взех го.
Вчера не скъса никой, но си правеше голяма гавра с нас.
Вчера не скъса никой, но си правеше голяма гавра с нас.
- nana_banana
- В началото бе словото
Хич и не се изненадвам
Важното е,че мина.
- VeRsAcE
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
Здравейте колеги!Искам да попитам,дали знаете,кой преподава по западноевропейска л-ра на студентите задочно обучение? 
David Beckham-EnglaNd
- renn_g
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейтееее! Някой зне ли дали може да се вземат 2 години наведнъж, ако си задочно?!
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
На мен в задочното антична и западно-европейска
ми е предавала Цв. Хубенова, нищо хубаво не мога
да кажа за нея. Рен-г, защо не питаш в някоя
канцелария, не че са много любезни, но вероятно
са малко по-информирани.
ми е предавала Цв. Хубенова, нищо хубаво не мога
да кажа за нея. Рен-г, защо не питаш в някоя
канцелария, не че са много любезни, но вероятно
са малко по-информирани.
Това какво ще рече? Тези с курсови ги изпитва по набързо ли? И въобще не ми е ясно как ще изпита целия курс в един ден.pe-nelope написа:а за Възрожденската литература, който е писал курсова работа 5-6 без никакъв проблем. Професорът много реже....