Оценки от предварителен изпит по история.
Re: Оценки от предварителен изпит по история.
Аз пък имам двойка ...
Хаджи Коста, виждам, че имаш поглед върху нещата около Балканистиката в ПУ. А точно сега дилемата ми за СУ и ПУ е още по-силна. Можеш ли да ми кажеш някои от преподавателите на сестра си? Все пак аз избирам образование и не искам да попадна на хора, които не си разбират от работата. Това ме притеснява най-много.
- KpuCmuHa
- В началото бе словото
Аз имам 4.38
Може би можеше и малко повечко, но минало свършено. Юли повече

If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...
- WhatSOeveR
- В началото бе словото
Имам 5...и съм разочарована не толкова от оценката по принцип, а от конкретното оценяване на именно тази тема> Факт е, че на изпита за първи път разписвах тема ever, обаче нямах пропуски или неточности...с изключение на договора с клауза за размяна на политически бегълци(писах военнопленници)и факта, че не съм писала географското местоположение на Онгъла. Случи с етака, че единият ми проверяващ ми даде темата, когато ходих за рецензията, и ми каза, че работатата ми е ходиал на арбитър. В крайна сметка обаче са ми оставили по-ниската.... И в действителност, нямам никакво червено по работаат, но човекът със зеления химикал не е пощадил пълнителя...яд ме е, защото ако арбитърът беше писал средноаритметично, сега тревогите ми около изпита щяха да са минало
по въпроса за Балканистика в ПУ или История в СУ - История в СУ 
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
- Borderline
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
WhatSOeveR явно зависи на какъв проверяващ попадаш ... дали няма нещо здравословни, семейни, психични проблеми
... аз честно казано не бях доволна от себе си и очаквах около 4.00, а са ме оценили за 5.50 ... сега ми остана литературата .... дано имаме късмет на реалните .... 
aMor faTi 
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Borderline право ли искаш?
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- Borderline
- От дъжд на вятър
Дамммм

aMor faTi 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Аз пък очаквах 4 и толкова и получих. Беше ме много яд обаче. Нищо, юли месец повече 
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
4.75...не знам дали е добре или не... Ще се старая да я повиша на редовен, дано да имам късмет този път.
като излязоха резултатите много се радвах на 5.25 ,сега вече имайки на предвид цялата откачена кампания 08-09 не съм сигурен дали ще ми стигне за право с оценка от рода на 4 по литература
мисля че ще ти стигне, защото балът при момчетата е по-нисък,Nomad написа:като излязоха резултатите много се радвах на 5.25 ,сега вече имайки на предвид цялата откачена кампания 08-09 не съм сигурен дали ще ми стигне за право с оценка от рода на 4 по литература
Don't think about the problem, think about the decision...
- mimoncho
- В началото бе словото
на мен оценката по история не ми стига...на фона на процентите двойки,които видях по литература, и аз се моля за 4, но започвам да се съмнявам дали ... много наближава изпитът 
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
- WhatSOeveR
- В началото бе словото
Кое по-точно е откаченото:? По предварителни статистики балът трябва да пада, не да се покачва..Аз лично не съм започвала историята като се надявам на 5 по литература...и все си мисля, че няма място за големи тревоги, кандидатите намаляват, УНСС гълта мн бъдещи студенти, а бройките са повече...Не знам...според мен кампаниите тепърва ще се "закачат" и след година няма да има нищо "откачено" или кой-знае колко достойно възхищение, че си приет Право в СУ,а с 4 по лит си вътре с двата крака и едната ръка:)Nomad написа:като излязоха резултатите много се радвах на 5.25 ,сега вече имайки на предвид цялата откачена кампания 08-09 не съм сигурен дали ще ми стигне за право с оценка от рода на 4 по литература