Олимпиадата по български език и литература

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Re: Олимпиадата по български език и литература

Мнение от pink floyd »

:shock: Впечатлен съм...нашата стая се оказа забележителна.
Привет, inc! Ще се радвам, ако ми драснеш две думи за себе си на лс. :drunken: (съветвам те да не си публикуваш скайпа във форума, подобно на някои безразсъдни :mrgreen: , защото не е особено здравословна идея...)
--------------------
Бреей, сума ти народ съм впечатлил със Зимните вечери!
Абе, хора, искрено съм учуден как не се е намерил още някой да пише за "тъпия зубър, дето е изял учебника с кориците, пък сега ни се прави на интересен" :wink:
Поласкан съм :drunken:

Ей, лауреатите, не е ли време да спрете да се спотайвате, а? :shock:
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

:>>В тази връзка издирвам още няколко човека..Ако някоя от мацките от Добрич някога чете това...нека смигне два пъти..а от момчето, което правеше снимки на вечерята (Петър:?), молим за един албум:)) Благодаря за вниманието!
Nyneave
В началото бе словото

Мнение от Nyneave »

Смигвам ти два пъти и също издирвам пича за снимки :) И аз имам няколко ама са на хартиен носител, така че ще ги гледаш юли месец. Whatsoever, може да ми пратиш едно ЛС с мейла си , че тука наистина стана Elmaz.bg.2
А и поздравявам всички дето имат 5 и нещо ( аз имам 5.03)и ги каня на дружен запой след изпита юли месец. Както се казва отворила уста мишката да лапне сиренцето ама.. :twisted: Хора, мислите ли , че беше генерална простотия да не отделя увод и теза?
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Относно увода и тезата, зависи от темата, която си избрала; за Смирненски е все тая, но заглавията за Вазов предполагат интерпретативно съчинение, където каноните за оформяне на текста са..хм...по-строги.
Ъъъ, да се чувствам ли поздравен, 'щото не влизам във въпросната категория с оценки :wink:
Иначе за пиенето в края на юли ме пишете сигурен кандидат, само трябва да го уговорим, обаче има още доста време и работа дотогава....изпитец, братя (и сестри) :wink:
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Ей, я се стегнете, бе!
Каква е тая дискриминация според оценките - ще идват всички, които са били в Казанлък и имат желание да участват в...ъъъ...шумната забава :drunken: Точка - коментари не се приемат :wink:
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Borderline »

Мммм в такъв случай бройте и мен .... тааа къде казвате ще е веселбата :roll:
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Управителният съвет на конкретната форумна тема стигна до консенсусно решение вследствие на проведеното явно гласуване, при което бидоха регистрирани следните изборни резултати:
за: 2
против: 0
въздържали се: 0
недействителни бюлетини: 0
избирателана активност: 100%

Р Е Ш Е Н И Е:
в името на народа

След проведеното легитимно и законосъобразно гласуване по конкретизирания в предходни изказвания проблем, съобразявайки се с форсмажорните обстоятелства, наложени от планомерно провежданата кандидатстудентска кампания, включая необходимите и считани за обичайни технологични срокове за предизпитна подготовка, както и очакваното психолгическо разтоварване и изявяване на определен афинитет към алкохолен делириум вследствие времевата преходност на горепосочените конкурсни мероприятия, а логично обосновимо и с предполагаемите другарски чувства, породени от съвместното участие в небезизвестно и вече наложило се като труднопреодолимо интелектуално предизвикателство литературно състезание, счетохме за уместно да обвържем дългоочакваната и одумвана напоследък в различни емоционални измерения среща на героите олимпийци със следния хронотоп:

място: София
време: непосредствено след изпита

Очаквам Вашите добронамерени и конструктивни коментари, които значително биха допринесли за успешното съгласуване между кандидат-колегите и реализирането на старателно обмислената и дискутирана вече в тесен кръг идея.
Благодаря предварително
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Хах..какъвто и да е резултатът през август..май следствието ще е безпаметно напиване...в единия случай ще имаме повод..в другия -причина
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Повод винаги ще има (дори да е никакъв). :D Дано не е безпричинно. :wink: Аз съм за... И тъй като ми е удобно на практика по всяко време в периода, оставям на по-ангажираните да си кажат пертенциите. Без поливане няма да мине. :drunken:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

ахх аз под повод имах предвид отличното представяне, а под причина ......евентуалната неудовлетвореност (не дай боже) от резултатите...ама твоята интерпретация повече ме радва..някаксипо-оптимистична е;>>
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Мммм хубаво си говорим ние .... до конкретна уговорка ще стигнем ли? :wink: Предлагам някъде в студентски да се съберем .. ако е удобно на всички :drunken:
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Аххх .. защо така мълчите? :( :roll:
aMor faTi ;)

Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Borderline написа: ако е удобно на всички :drunken:
на мен няма да ми е удобно, ако се издъня на изпитите:>> затова..от сега с уговорката- нито дума за оценки:>> иначе съм на линия..
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Аааа, Тук съм ЗА. :) Пък ние ползваме само датата, на която се предполага, че повечето хора имат път къмто столицата. Спокойно.. Не е като да нямаме друго за какво да си говорим освен за анализи, теми, оценки и т.н. Като не са излезли класиранията - най-добре. Няма да знаем, затова с чистата съвест на невежеството ще разпуснем. После на 5ти душа да ни е яка. За да не е друго. :P
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Ахх разговорите за литература не са задължителни ... даже ще е по-добре да не обсъждаме изпита, а просто да се забавляваме ....
aMor faTi ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Олимпиади”