Емииии това е,което имах да кажа,помоля, изкрънкам
Търся си колело...
Модератори: ники, Methuselah
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Търся си колело...
Понеже съм от провинцията и нямам възможност да си докарам колелото от нас тук,а много ми се кара,си търся някакво.Не важно какво е...може и BMX(най-добре),Балканче или каквото и да е колело. Само че както се сещате и пари нямам много.Ако някой се навие да ми услужи за няколко месеца(до лятото) или пак да има някое излишно,или на някаква ниска цена да ми го продаде....Знам че желанието ми е супер нагло,но все пак съм студентче и нямам парички,а само желание
A и някой може да има някое забутано и непотебно му колелце
Ако някой може да ми предложи някакъв вариант ще съм му много благодарна
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- HeyGod
- Легендарен флуудър
И аз бих искал един Cross Nomad.ZdrafQueZzZz написа:мога да ти услужа за няколко месеца с един Cross Nomad само тряа да го извадя от мазето да го постегна че са му малко зле спирачките иии да му пообърша праха... ако си навита свиркай на pm
Иначе по темата - мисля,че има влакове със специално разделение за колелета,поне така съм чувал и виждал в сайта на БДЖ. Не съм се качвал на такъв,но ако уча в София предполагам,ще докарам моето колело по този начин.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Търся си колело...
Някой дали му се намира нещо различно от байт - по надолу съм обяснил защо 
@Fervourrr
Наистина не мога да те разбера... На колко 500 километра от софия си?! И това е максималното!!! Какво, не можеш да дойдеш с него?! Аз поне така бих направил, следкато си говорим за нямане на пари... Но както и да е... Вярно че ако е скапан байк ще умреш по пътя, 10 дни ще се влачиш... Всъщност хубав байк няма, но това е друга тема... Все пак не каза какво ти е колелото
Аз най много съм минавал 120 км без прекъсване - отне ми 6 часа, втпреки че го бях планирал за 4
Kато се има предвид че имах глупоста да тръгна точно по това време, на 40 градуса, 120 километраи дори вода не си бях взел... И като добавим че тръгнах точно на обяд... И все пак стигнах
Ситуацията беше точно същата, просто имах някаква работа и не можах да тръгна с другите с колата, а се разбрахме да дойда на другия ден с автобуса, но се оказа че нямам пари за това и просто отидох с колелото
Което беше един скапан Phoenix за 50 лева 
Иначе "на харизен кон зъбите не се гледат", така че момичето поне с "крос номад" се уреди
Аз не бих го взел
Пеша ще ми е по лесно да стигна... И като стана дума, някой ако има някой запазен "Phoenix", който да не му трябва, че е най евтиното нещо което става за каране. Да се обажда
Или въобще каквото и да е колело, което не е "БАЙК". Просто обичам да карам бързо и затова мразя дебели гуми и каквито и да било излишни добавки по коелото, което освен че го забавят и го оскъпяват...
@HeyGod
Не знаех че в българия има таквиа екстри. Но все пак ако няма, какво пречи просто да си го качиш на влака. И между вагоните може да седи и в купето може да седи... Дори отгоре като багаж може да се монтира
Вече ако си имат някакви ограничения за размерите на багажа може и да се поразглоби малко, но не е като да няма начин!
@Fervourrr
Наистина не мога да те разбера... На колко 500 километра от софия си?! И това е максималното!!! Какво, не можеш да дойдеш с него?! Аз поне така бих направил, следкато си говорим за нямане на пари... Но както и да е... Вярно че ако е скапан байк ще умреш по пътя, 10 дни ще се влачиш... Всъщност хубав байк няма, но това е друга тема... Все пак не каза какво ти е колелото
Аз най много съм минавал 120 км без прекъсване - отне ми 6 часа, втпреки че го бях планирал за 4
Иначе "на харизен кон зъбите не се гледат", така че момичето поне с "крос номад" се уреди
@HeyGod
Не знаех че в българия има таквиа екстри. Но все пак ако няма, какво пречи просто да си го качиш на влака. И между вагоните може да седи и в купето може да седи... Дори отгоре като багаж може да се монтира
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Търся си колело...
Темата е от миналата година, момичето вече си е решило проблема със сигурност!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)