Ами защо тогава ти е СУ?bungle написа:бачкане
Записване за изпитите - кратък наръчник
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Записване за изпитите - кратък наръчник
За да уча.

-
кой повика кой почука
- Драскач
защото трябва да се бачка за да има пачкаБeтон написа:Ами защо тогава ти е СУ?bungle написа:бачкане

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не бих казал.
Че пачка си става без СУ. Доказателствата поименно... една част са гръмнати, други са живи и търсят начини да се доизгърмят
Мислите ли ако исках пачка, щях да дъня тука да уча?
Ааами. Нищо подобно. Но целта ми не са парите.
Че пачка си става без СУ. Доказателствата поименно... една част са гръмнати, други са живи и търсят начини да се доизгърмят
Мислите ли ако исках пачка, щях да дъня тука да уча?
Ааами. Нищо подобно. Но целта ми не са парите.

-
кой повика кой почука
- Драскач
Имам предвид по принцип че трябва ... иначе това СУ май е вече повече за престиж отколкото за нещо друго.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Какъв принцип, моля ти се?
Всяко нещо според целите! Сещам се за един крещящ пример. Завършил СУ и определено целта му никак не е хуманитарна.
АХМЕД ДОГАН!
В това число слагам и всички, които проверяват факултетите дали са по местата през време на сесиите. Определено целта им не е СУ. Ако се чудиш защо не са толкова известни, ами защото са се сврели някъде, гледат си мизерното съществувание, осмислено за тях само и единствено от парите.
Ама Ахмед Доган поне е известен и все пак има цели, антибългарски, протурски и второто турско от него се задава. Естествено, няма как да ни изнася, страшно е.
Сега верно искат да го направят принцип с тоя големия прием
Не турци ще влязат, ами и мангали даже. България колко остана?
Всяко нещо според целите! Сещам се за един крещящ пример. Завършил СУ и определено целта му никак не е хуманитарна.
АХМЕД ДОГАН!
В това число слагам и всички, които проверяват факултетите дали са по местата през време на сесиите. Определено целта им не е СУ. Ако се чудиш защо не са толкова известни, ами защото са се сврели някъде, гледат си мизерното съществувание, осмислено за тях само и единствено от парите.
Ама Ахмед Доган поне е известен и все пак има цели, антибългарски, протурски и второто турско от него се задава. Естествено, няма как да ни изнася, страшно е.
Сега верно искат да го направят принцип с тоя големия прием

-
кой повика кой почука
- Драскач
като се дистанцираме от това че е турчин, е направил доста нещо, в негова полза естествено. иначе аз съм доволен за турците в моя факултет, късат си ги стабилно ама пък те си плащат ..... им и пак ще минат накрая. що се отнася до циганите, ако почнат и тях да приемат аз лично ще подпаля университета 

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Горе имах предвид български турци. Турските турци влизат с пари. Всъщност има български турци дето не са зле, даже са много добре.
Във ФМИ преди имаше пилотни бройки турски турци, обаче изпаднаха. Турчин и математика... Смътно си ги спомням. Бях първи курс. Обаче няма да забравя как се смях. Карашик вектор...
смесено произведение на вектори обсъждаха като забелязах на листите какво има.
От две години останаха трима иракчани, които си завършват. И други образи едва ли ще има във ФМИ.
Но с големия прием очаквам
Сали фн. *88
Амет фн. 123
Фатме фн. 09001212
Не е смешно, трагедия е
Но това защото не съм Ректор аз. На СУ му трябват най-много 5 хиляди студента. Сега 15 хиляди ли сме?
Във ФМИ преди имаше пилотни бройки турски турци, обаче изпаднаха. Турчин и математика... Смътно си ги спомням. Бях първи курс. Обаче няма да забравя как се смях. Карашик вектор...
От две години останаха трима иракчани, които си завършват. И други образи едва ли ще има във ФМИ.
Но с големия прием очаквам
Сали фн. *88
Амет фн. 123
Фатме фн. 09001212
Не е смешно, трагедия е
Но това защото не съм Ректор аз. На СУ му трябват най-много 5 хиляди студента. Сега 15 хиляди ли сме?

-
кой повика кой почука
- Драскач
не знам колко сме, тази година колко го направиха приема за 1-и курс, май пак го дигнаха

-
tumnasianka^
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз имам един въпрос, който сигурно е обсъждан, но все пак.
Сега, когато тече записването за изпитите, трябва ли да си платя и устния изпит по журналистика? Нали първите 350 с най-добър резултат ще достигнат до следващото ниво, а именно устния изпит. Тогава, ако ме скъсат на редовния писмен какво? Олеквам с 20лв. ли?
Сега, когато тече записването за изпитите, трябва ли да си платя и устния изпит по журналистика? Нали първите 350 с най-добър резултат ще достигнат до следващото ниво, а именно устния изпит. Тогава, ако ме скъсат на редовния писмен какво? Олеквам с 20лв. ли?
Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
От Монтана съм. Днес ходих до мястото, където се подават документи за СУ и което е предложено в списъка, даден на сайта. Попитах дали се приемат документи за медицина, казаха не - медицина само в Плевен и ТУ - Стара Загора...
Обаче бяха разсеяни и не знам дали ме разбраха правилно... В крайна сметка щом като има бюро за записване медицина не може ли да се запише оттук? И дайте някъв телефон или предложение на кой да се обадя в СУ, за да попитам.
Обаче бяха разсеяни и не знам дали ме разбраха правилно... В крайна сметка щом като има бюро за записване медицина не може ли да се запише оттук? И дайте някъв телефон или предложение на кой да се обадя в СУ, за да попитам.
- sweet_green
- В началото бе словото
Здравейте! Тъй като подаването на документи дойде на дневен ред, да попитам: откъде може да се купи самия комплект документи?
(понасям критика, ако вече е писано някъде, но на мен не ми се чете всичко, наистина. SORRY!)
It's not what you look at that matters - it's what you see...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да, точно такаtumnasianka^ написа:Олеквам с 20лв. ли?
Има и други изпити, които не се знае, дали ще ги докараш до третия ден. Напр. музика. Всичко е пито-платено, независимо дали ще те резнат или не. Чаткаш ли нещата?
Няма да те критикувам, но и няма да ти отговоря.sweet_green написа:понасям критика
Добре, от мен да мине - в книжарничките на СУ. Не знам колко лв ще бъдат обаче. 5-6 предполагам...

- sweet_green
- В началото бе словото
Благодаря! (И за некритикуването и за отговора
)
It's not what you look at that matters - it's what you see...