Записване за изпитите - кратък наръчник
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Записване за изпитите - кратък наръчник
може ли да попитам нещо?на предварителния по ситория изкарах оценка ,с която няма нужда да ходя на редожен
а сега какво?обяснете ми нужно ли е да ходя на редовен,ако не-какво се иска от мен да направя,какви документи да подам и какви такси да палтя?pls,кажете ми вс,което знаета.мн благодаря предварително!
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Единственото нещо, което трябва да направиш е да отидеш да си подадеш документите за кандидатсване, не трябва да плащаш никаква такса, освен ако не държиш и друг изпит. Записваш се и чакаш класирането, ако си доволна, отиваш и си плащаш семестриалната такса / доста вълнуващ момент / и отиваш да се редиш на опашка пред канцеларията на новия ти факултет.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
В справочника пише, че трябва да се плати такса в размер на един изпит от хората, които си ползват оценката от предварителния, така че, sweety.girl, няма да ни се размине да си платим изпита така или иначе 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
-
ophidia
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Обратна връзка:
Всички плащат такса независимо дали ще ходят или не на редовния изпит, дали ще ползват оценка от предварителния, матурата или олимпиада (като мен
)
А някой знае ли каква е процедурата с ползването на оценките от олимпиади? Т.е. къде се представя този документ да оценката от олимпиада и кога?
А някой знае ли каква е процедурата с ползването на оценките от олимпиади? Т.е. къде се представя този документ да оценката от олимпиада и кога?
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Robert Kennedy
Moже ли някой да ми каже от кога да кога са сроковете за записване за редовните изпити по Биология ?
Остатъкът от живота Ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате...и решенията, които взимате. И човекът, които Вие решите да бъдете...И остатъкът от живота Ви започва сега... 

-
ophidia
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Обратна връзка:
Чл.15. (1) Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за кандидатстване от 23 юни до 5 юли (без неделните дни) в сградата на Ректората.
Документи се приемат и в офисите на фирми в страната до 3 юли (вж. Приложение 5 и Приложение 6).
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ti+bg.html
Документи се приемат и в офисите на фирми в страната до 3 юли (вж. Приложение 5 и Приложение 6).
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ti+bg.html
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Robert Kennedy
Някой знае ли къде в София могат да се подадат документи за кандидастване в ПУ?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- automobiliste
- От дъжд на вятър
А ако ще се явяваш на няколко редовни изпита по различни предмети,колко такива документа за кандидатстване трябва да подадеш,или на един се отбелязват всичките изпити,на които ходиш + ако си платил да ти вземат оценката от матурата???
Не ми е ясно кога се посочват желаните специалности за кандидатстване и техния ред. Доколкото разбирам това става, когато се подават документите за записване за редовните изпити, т.е. от 23 юни до 5 юли, така ли е?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аз си мислех, че след като ти издадат дипломата за вишо.

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
мда като се записваш за изпити
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
А мен ме интересува това : дали може някой друг да ме запише за изпитите? Или не е позволено ?
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
отговорът е на същата страница, няколко поста над твоя.
научете се да четете, егати.
научете се да четете, егати.
Show me the way to the next little girl...

знаете ли какво ще бъде работното време за подаване на кандидат-студентските документи и в коя стая ? 
Понеже докато съм на бачкане имам много време да чета 10 страници ...