Оценка между 2 и 3 на матурата?

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

bboy_dare
От дъжд на вятър

Re: Оценка между 2 и 3 на матурата?

Мнение от bboy_dare »

Нека напиша какво стана с моя случай...

Оказа се, че не са ми пресметнали точките, както трябва или има техническа грешка. Днес в мое присъствие зам. директорът, който е историк, ми провери работата и се убеди, че имам много повече от 22.5 точки. Поне 40т имам от тестовите, а на темата трябва да имам поне 10-15.
И сега трябва да се ходи до Регионален инспекторат, за да ми преразгледат оценката
:bounce:
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Супер, знаех си, че е имало грешка, особено след като спомена оценките си от предварителни изпити. Сега, ако не друго, поне можеш да спиш спокойно. А това с оценяването е било егати гаврата. Това означава, че е твърде вероятно да са сгрешили и на други места и оценките и на други хора да се вдигат.
А писмените работи вече в инспекторатите ли са, как се добра до своята?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

Ами писмените работи трябва да пристигнат във всяко училище, където учениците могат да си ги видят. Така се добрах до моята :lol: Седнах с историка ми и той ми я провери и така.. :)

При всички положения има много сгрешени работи. Моята нямаше нито рецензия, нито задраскване за грешки
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

На мен по БЕЛ са ми дали към 9 точки общо за резюмето и темата, имам задрасквания по темата, обаче пак ми се струват малко тези точки. Е затова харесвам математиката, там имам 6 :) Ама и 5 да имах, пак щях да съм сигурна, че аз не съм си решила задачите.
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

^ каква ти е оценката по литература? Моят съвет е да отидеш и да си видиш работата
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

5,10 е, видях си я, но то не пише все пак колко точки са ми дали на темата, а пак крайните. При теб е нормално да я поправят, защотот ти провалят нещата, обаче при мен нищо няма да може да се направи при положение, че имам и доста подчертани с червено неща.

Мен не ме е яд за оценката, защото аз си знам способностите и реално, ако не беше такова завишена скалата, щях наистина да имам 5, яд ме е, че са ми дали толкова малко точки, дори приятелят ми /в един клас сме/, който не е прочел нито разкази, нито още 3/4 от произведенията има 5,50 :)
Мойто у-ще е със среден успех 5,61 т.е. излизам на дъното. :roll:

Ако имах с 3-4 точки отгоре, щях да съм доволна.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Оценка малко под три е най-голямото прецакване... Абе, хора, ако сте видели, че ножът опира до кокала, препишете просто! Тъпо е заради недомислените матури да си прецакате следването...Чух за някакъв тип, който имал 2:87 по БГ, пък майка му била в комисията по оценяване (е - не е проверявала неговата работа ест.). Забавно... (обзалагам се, че на него не му е особено много) :shock:
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

Ами аз си оправих оценката... вече имам 4.50 :lol: :lol: :lol:
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Re: Какво става ако на матурата..

Мнение от Antikorper »

Prudence написа:Аз мисля, че няма оценка 2,99. Или е 2.00 или 3.00 средно не може....но пак не съм мн сигурна
Абсолютно права си.
Всичко под 3.000 е 2.000 независимо от формата и регламента на изпита. Толкоз! ;)
Изображение
Истребитель-перехватчик МиГ 31

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
Заключено

Обратно към “Матури”