Да споделим оценките си от МАТУРИТЕ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
boretto
- В началото бе словото
Re: Да споделим оценките си от МАТУРИТЕ
Да разкажа нещичко за преписването,защото явно всеки си трае...и така в нашето училище си има нещо като т.нар."хранени хора",та тези хора си преписаха съвсем спокойно,даже чух,че една учителка диктувала от пищова на едно момче...в едно друго у-ще част от учениците били извикани да си поправят матурите,след преключването на изпита.Мисля,че ви стана ясно в каква държава живеем.Яд ме е единствено,че не преписах и сега дипломата ми падна доста.Почти нямам шанс за УНСС и ПУ като гледам какви оценки сте изкарали.Още веднъж успех,един отпада,ура за останалите!
Животът може да не е честен,но поне има страхотно чувство за хумор 
БЕЛ - 5.46
Английски език - 5.82
Математика - 5.98
100% лично творчество, 0% преписване.
Английски език - 5.82
Математика - 5.98
100% лично творчество, 0% преписване.
-
night_lover
- В началото бе словото
БЕЛ- 5.29
История- 4.58
Доволен съм, като знам, че хора дет си нямат понятие от история преписаха, а аз сам си направих матурите!
История- 4.58
Доволен съм, като знам, че хора дет си нямат понятие от история преписаха, а аз сам си направих матурите!
БЕЛ-5.91
АЕ-5.46(п.п. искам си 1-та точка за 5.50
)
С гордост споделям, че оценките са изцяло мои.
А за преписването ще кажа, че в друг един форум си има цяла темичка "преписахте ли на матурите?" и имаше повече отговори ДА, отколкото НЕ. Това, което най ме ядоса, беше че дори хора, които са 11кл. и догодина ще са на матури са на мнение, че трябва да се преписва! Каква наглост. Друга разказваше как едната квесторка пазела на вратата, а другата диктувала отговорите ...
АЕ-5.46(п.п. искам си 1-та точка за 5.50
С гордост споделям, че оценките са изцяло мои.
А за преписването ще кажа, че в друг един форум си има цяла темичка "преписахте ли на матурите?" и имаше повече отговори ДА, отколкото НЕ. Това, което най ме ядоса, беше че дори хора, които са 11кл. и догодина ще са на матури са на мнение, че трябва да се преписва! Каква наглост. Друга разказваше как едната квесторка пазела на вратата, а другата диктувала отговорите ...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
ophidia
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Обратна връзка:
Поне имат повече време да се готвят. Учене му е майката, за съжаление не тия, които учат най-много винаги успяват 
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Robert Kennedy
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Ъм..БЕЛ - 6
НЕ - 5.7
Да имаше и няква кирия от тез оценки за правото нямаше да е зле..
НЕ - 5.7
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
БЕЛ - 5, 89
АЕ - 5, 68
Можеше и повече по БЕЛ, но дано ми се върнат стотните на изпитите!
АЕ - 5, 68
Можеше и повече по БЕЛ, но дано ми се върнат стотните на изпитите!
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
-
boretto
- В началото бе словото
[quote="blackout"]Ъм..БЕЛ - 6
НЕ - 5.7
[/quot
Ако беше държал матура по история и ако искараш висока оценка можеш да влезнеш право в Благоевград.Много "ако"стана хахах и аз заради Благоевград се подлъгах,а сега като изкарах ниска оценка се чудя къде да уча и утре заминавам за БСУ.
НЕ - 5.7
Ако беше държал матура по история и ако искараш висока оценка можеш да влезнеш право в Благоевград.Много "ако"стана хахах и аз заради Благоевград се подлъгах,а сега като изкарах ниска оценка се чудя къде да уча и утре заминавам за БСУ.
Животът може да не е честен,но поне има страхотно чувство за хумор 
Носят се слухове, че СУ вече не приема с матури, че са отменили приема с ДЗИ. Т'ва вярно ли е ? 
Истинската най-голяма сила на света е Познанието!
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
Според мен просто ще го направят да не е само за Физическия факултет, а за всички, да не можеш да участваш в първо класиране с нея, ще видим... Мен ми е по-интересно за ТУ, където балът ми е 24 от 24 и на още дооста хорпа.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
БГ: 5,86 (на колегите от Казанлък им е позволено да изпопадат от смях
)
Немски език: 5,88
-----------
Само да вметна - имам DaF с TDN5, обаче по-безумен Hoerverstehen не бях срещал...
Немски език: 5,88
-----------
Само да вметна - имам DaF с TDN5, обаче по-безумен Hoerverstehen не бях срещал...
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ти пък, и аз съм с толкова - все пак какво са Олимпиадите като мерило в сравнение с вездесъщите матурииииpink floyd написа:БГ: 5,86 (на колегите от Казанлък им е позволено да изпопадат от смях)
Come, my raven, it could be a lark.
- EMO
- В началото бе словото
WAWW написа: Друга разказваше как едната квесторка пазела на вратата, а другата диктувала отговорите ...
Олио да ги попари сичките!
- KpuCmuHa
- В началото бе словото
БЕЛ - 5.84
АЕ - 5.86
Само да вметна, че на фона на всички тези отлични оценки имам чувството, че имам 4.50 ;( Само от моя клас има 2 момичета с 6.00 и на двете матури. Потресена съм!
И второ: мислите ли, че за Благоевград за МО и Европеистика ще ми стигнат тези оценки? Смисъл... от максимален бал 36 моя става 35.26?
АЕ - 5.86
Само да вметна, че на фона на всички тези отлични оценки имам чувството, че имам 4.50 ;( Само от моя клас има 2 момичета с 6.00 и на двете матури. Потресена съм!
И второ: мислите ли, че за Благоевград за МО и Европеистика ще ми стигнат тези оценки? Смисъл... от максимален бал 36 моя става 35.26?
If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...