Нов кандидатстудентски курс по журналистика

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Re: Нов кандидатстудентски курс по журналистика

Мнение от joRJetTyYynA »

Благодаря за поясненията, inc
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

това последното определено ще се постарая да го спазя, защото миналата година ходих на курс за УНСС и проспах по-голямата част. от друга страна, и да не бях спала, лекторите бяха толкова зле, че, дори когато бях будна и свежа, пак ми се доспиваше. е, единият идваше в 8 сутринта и лъхаше на бъчва, говореше за гърдите на момичетата и прочие...
специално онзи курс, за мен бяха пропиляни 300лв. и 5 дни от живота ми /единия ден го изпуснах - имах изпит, а на последния си тръгнах в 1, вместо в 5/.
имам питане относно почивките - колко са или на колко време са и съответно - по колко време са? защото в 2 от дните се получават 9 часа курс, което, лично за мен, е МНОГО тежко.
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
icequeenka
В началото бе словото

Мнение от icequeenka »

аз вчера звънках, за да ми дадат малко повече информация и единственото нещо което разбрах е, че ще сме там от 9 до 18ч и имаме един час почивка по обед... не ми звучи добре, ама какво да се прави. Най-лошото е, че аз даже не съм от София и не знам как ще се оправя цяла седмица сама в столицата :)
I can't wait to get next to you...
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

нееее
понеделник трябва да си там в 10.50 някъде, за да ти дадат пропуск. самите часове започват от 11. свършват в 18ч.
вторник от 9 до 18ч.
сряда - същото.
четвъртък - 9 до 16ч.
петък - 9 до 13ч.
общо са 35 часа. не мисля, че са реални учебни часове обаче, защото наистина трябват някакви почивки.
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Нп за поясненията. :)
При нас бяха 32 часа. 4 дена по 4 лекции от по 2 астрономически часа. Обедна почивка - от 1 до 2. Обикновено между лекциите отпускат по 10ина минути за по кафе, цигара, тоалетна и каквото още се сетите, за да не колабирате. Повечето са съвестни и дават и по още една такава почивка по средата на лекцията, но не рачитайте всеки да ви улесни с това. В ранния курс просто ни искаха по-рано 1вия ден, за да раздадат пропуските. Тежко е, но се преживява. :)
Да ме прощават, ама има някои преподаватели с НЕДОПУСТИМ (псевдо)правоговор! :evil: И този, дето трябваше да ни говори за радио не се появи. На следващия ден бяха ангажирали някакъв човек, дето хем не знаеше какво точно трябва да ни обясни, хем го бях взели от немай къде, хем ни взеха обедната почивка следващия ден. :bounce: Подгответе се за изненади.
И бтв, като идете, трябва да ви раздадат програмки с часовете и имената на лекторите. Ще съм благодарна ако някой си направи труда да ги постне тук. Или ЛС. :D Мерси. Любопитно ми е дали са разбивали някои теми, или са добавили нещо (което ме съмнява)?... :?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”