got едва ли ще разбере дали е лош или не преди да го гледа. Обаче зависи кой ще гледа пръв, "Ringu" или "The Ring", защото единият би повлиял на оценката й върху другия все пакimpure_blood написа:THE RING не е лош
Интересни филми...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Гледала съм ги и двата, ама мерси все пакVintersorg написа: Погрешен завой -----беше много готин, особено когато извергът ги сечеше на масата и дават всичко...
Тексаското клане----- дам, него всички го знаят...
А тоя изобщо не се сещам кой е. Ако си спомниш заглавието- кажи моля те!Vintersorg написа:Абе за хоръри....няма спор- гледай всичките 6 части на ууф, как беше заглавието...Дето едната част се казваше "Инферно" и имаше някакви изроди - Пинхед беше у всеки филм...Ах, как ми избяга заглавието..А си заслужава!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Намира ли се из нета?Asahi написа:Незнам за какъв дявол търсиш ясна идея в японски филм^PrincessA^ написа:"Гняв"- японски(май) хорър- нямаше ясна идея и накрая не се разбра особено к'во става, ама пък си беше доста зловещ за сметка на това.Някой ако е попадал на качествени ужаси да казва
![]()
Както и да е, ако става въпрос за японски хоръри веднага бързам да препоръчам личния ми фаворит "Kairo".

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм, аз пък се вързах на някакъв пич в 94, който разправяше на приятелките си, че излизал тая седмицаmushroomhead написа:Не ,излиза някъде ноември мисля.А иначе The Grudge(което според мен би трябвало дае Злоба,не Гняв,но нищо) е един повече от зловещ филм,макар да не се отличава с някаква история или драматчни обрати...^PrincessA^ написа:И АЗ!!! Вярно ли е, че излиза тази седмица???Vintersorg написа:ОЧАКВАМ ВТОРИЯ ФИЛМ "ТРИОН" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Ringu http://rack5.free.evro.net/free1/Farol/Ringu/^PrincessA^ написа:Намира ли се из нета?
Kairo http://rack6.free.evro.net/tinto1/Kairo%20Pulse/
Наше село е на баир. От връо се види доло, от доло връо се не види. У доло е реката, у реката дядо поп лови риба. У благ ден си я руча сам, а у пости я пържат в механата с даскало.
Едно време дядо поп и даскало се караа, караа - щеа очи да си изповадят, а сега от них по-големи приятели и у околията нема.
Караа се они по две причини, да кажем: даскало мразеше попо, че не пие, попо мразеше даскало, че блажи. Па като зафана попо да пие, и они се сдобриа, та зеа заедно да блажат.
Нали рекъл некой: "Сговорна дружина и у петок блажно руча" - те и они така.
И на мен ми минаха подобни асоциации през главата. Иначе филмът ми хареса. Можеше и да е по-добър, разбира се (ако бяха посъкратили екшъна и бяха наблегнали още на самата история). Освен това ме подразни наличието на клиширани елементи от типа на:Паган написа:Аз като го гледах Острова все за Mатрицата си мислех.
Сигурно имат доста общи неща...
1. Главните герои са мъж и жена (тя руса разбира се).
2. Мъжът вразумява жената и я спасява.
3. Тя после спасява него.
4. Разбира се, се влюбват един в друг.
Поне на мен тези неща са ми писнали. Щеше да е по-интересно ако например накрая се бяха намразили по някаква причина или единият беше умрял.
Останалото беше интересно, хареса ми ролята на големия лош негър...
I will go there and back again.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
"Земята на мъртвите"(Land of the dead)-поредния филм за зомбита и апетитите им към все още дишащите и неразлагащи се техни братя хората
.Филма започва от никъде(без да се даде поне някакво обяснение откъде са се появили въпросните немъртви) и завършва пак горе долу там...Режисьор е "бащата" на зомби жанра Джордж Ромеро.Ами какво да ви кажа-филма не е нищо особенно ,не е страшен поне в смисъла който влагат повечето почитатели на хоръра,НО има едно предимство пред другите така наречени хоръри-кървав е.Но не просто кървав ,направо брутален!Препоръчвам Unrated версията за пълно "удоволствие".Забравете стерилните зомби филмчета от типа на Заразно зло.Тук е истината
Оценка: 7.10
Оценка: 7.10
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: