нуждата от него не се изразява в спорове и кавги. пък и мнението ми е леко шеговито ако не се усеща..Плазмодий написа:и в такъв случай в какво се състои функцията му и нуждата от него,освен чисто сексуалнаrenesanz написа:o на мен въобще не ми пречиcharming написа:. Много е тъпо мъжа вечно да се съгласява с тебкакто си го възпиташ ....
Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Идеалната половинка?!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
еми така е права си лошо няма
Ние само си говорим ,незнам защо други се засягат едва ли не лично
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
* НЕ знам
...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Не бях доразбрал просто,мерси за уточнението 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
Malka veshtica
- Драскач
днеска точно по чудо нямах работа (не ми се е случвало откакто съм на тая работа - 8 месеца) и четох малко "Сродните души" на Едгар Кейси. Той твърди, че идеална е тая половинка, не с която ставате "едно цяло", а която те кара ТИ да станеш "едно цяло" (пълноценна и хармонична личност). Хубавко, нали?
- FightForFreedom
- Паисий
Аз пък се дразня от завоевателки настроения...
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да има нещо такова като че ли. Поне аз така се чувствам когато съм до човека, когото обичам, а ми се е случвало да се чувствам и доста непълноценна с човек, когото не обичам.Valiamishe написа:Той твърди, че идеална е тая половинка, не с която ставате "едно цяло", а която те кара ТИ да станеш "едно цяло" (пълноценна и хармонична личност). Хубавко, нали?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- FightForFreedom
- Паисий
Ами ако тя ме хармонизира и консолидира частите ми, обаче аз не означавам същото за нея? Може тя да е идеална компания за мен, но аз да съм просто поредният идиот за нея... Може пък да й действам също толкова добре, но тя да не иска да зависи от друг човек и да ме отбягва? Не може с едно изречение да се изкаже всичко, което е нужно, за да се нарече един човек "идеална половинка" в някакъв универсален смисъл. Просто... в живота нещата могат да е объркат по безброй начини...
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Тогава се нарича "несподелена любов".FightForFreedom написа:Ами ако тя ме хармонизира и консолидира частите ми, обаче аз не означавам същото за нея?
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да обаче ми се струва малко странно как ти ще се чувстваш добре, ако знаеш, че тя не те обича. Поне за мен в любовта по-голямо удоволствие доставя чувството, че правиш някого щастлив.. трудно е за обяснениеFightForFreedom написа:Ами ако тя ме хармонизира и консолидира частите ми, обаче аз не означавам същото за нея? Може тя да е идеална компания за мен, но аз да съм просто поредният идиот за нея... Може пък да й действам също толкова добре, но тя да не иска да зависи от друг човек и да ме отбягва? Не може с едно изречение да се изкаже всичко, което е нужно, за да се нарече един човек "идеална половинка" в някакъв универсален смисъл. Просто... в живота нещата могат да е объркат по безброй начини...
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- FightForFreedom
- Паисий
Истината е, че аз вярвам в пълната споделеност на чувствата. Уважавам обаче и решенията на хората, които обичам и щом решението на момичето е да не демонстрира отношението си към мен- нека бъде така. Аз никога не съм срещал негативно отношение от страна на човек, в чиято обич към мен вярвам. Никога такъв човек не ми е казвал да се разкарам или нещо подобно. Въпреки че понякога ми се е искало, но тогава съм бил много заслепен от егото си. По-добре сам и влюбен, отколкото с гадже и страдащ от прогресивна депресия. Първото е сладко-кисело усещане, а второто е горчиво.Дъждът върху лицето написа:Да обаче ми се струва малко странно как ти ще се чувстваш добре, ако знаеш, че тя не те обича. Поне за мен в любовта по-голямо удоволствие доставя чувството, че правиш някого щастлив.. трудно е за обяснение
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Ъъъъъъ.... не разбрах връзката. Аз имах предвид, че няма как да се чувстваш добре, ако човекът който обичаш не те обича.FightForFreedom написа:Истината е, че аз вярвам в пълната споделеност на чувствата. Уважавам обаче и решенията на хората, които обичам и щом решението на момичето е да не демонстрира отношението си към мен- нека бъде така. Аз никога не съм срещал негативно отношение от страна на човек, в чиято обич към мен вярвам. Никога такъв човек не ми е казвал да се разкарам или нещо подобно. Въпреки че понякога ми се е искало, но тогава съм бил много заслепен от егото си. По-добре сам и влюбен, отколкото с гадже и страдащ от прогресивна депресия. Първото е сладко-кисело усещане, а второто е горчиво.Дъждът върху лицето написа:Да обаче ми се струва малко странно как ти ще се чувстваш добре, ако знаеш, че тя не те обича. Поне за мен в любовта по-голямо удоволствие доставя чувството, че правиш някого щастлив.. трудно е за обяснение
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- FightForFreedom
- Паисий
Аз се опитах да обясня, че вярвам, че ме обичкаааааДъждът върху лицето написа:Ъъъъъъ.... не разбрах връзката. Аз имах предвид, че няма как да се чувстваш добре, ако човекът който обичаш не те обича.
- FightForFreedom
- Паисий
Просто не иска да зависи от мен...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Houston, this thread has got real problems