Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
явно имаш различни виждания за благородство.за мен то произлиза от сърцето,благородството се изразява чрез целия мироглед на човека,а не чрез отделно ограничение. "похотливост" е крайна дума,не съм я споменала. не можеш да кажеш,че когато обичаш някого и искаш да имаш "телесни контакти" с този човек трябва да се откажеш,за да покажеш колко си благороден. чувствата ти би трябвало достатъчно да го показват. безсмислено е да спориш за нещо толкова индивидуално. ако нямаш нужда да правиш секс-недей,но не се опитвай да убедиш някого,че и той няма нужда.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- FightForFreedom
- Паисий
Не знам защо не се разбираме. Аз говорех за похотливостта, а не за секс+любов. Нали започнах тезата си от това, че сексът БЕЗ ЛЮБОВ някак не е реден. Надявам се, с това уточнение да се разбираме вече 
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
FightForFreedom написа:сексът БЕЗ ЛЮБОВ някак не е реден
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Реден или не, важното е да има "химия" 
- renesanz
- Легендарен флуудър
значи хората,които не са срещнали подходящия човек,в когото да се влюбят не бива да правят секс. колко целомъдрено....нека някой го обясни това на мъжете,които си имат различни любовници всеки ден.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
kika_christina написа:сексът БЕЗ ЛЮБОВ някак не е реден
да живеят манастирите
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Не виждам какъв е проблемът да не правиш секс докато не срещнеш подходящия човек? Срамно ли е? Какво му е странното? Познавам поне 3 момичета, които са решили първият път да им е именно с "подходящия". И те са на моя възраст че и по - големи.renesanz написа:значи хората,които не са срещнали подходящия човек,в когото да се влюбят не бива да правят секс. колко целомъдрено....нека някой го обясни това на мъжете,които си имат различни любовници всеки ден.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- renesanz
- Легендарен флуудър
не става дума ако така си решил ти самият. всеки знае кога и с кого иска. става дума,че никой не може да каже кое е редно и кое не е и да го налага като всеобщо правило 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Е...това вече е друга работа.renesanz написа:не става дума ако така си решил ти самият. всеки знае кога и с кого иска. става дума,че никой не може да каже кое е редно и кое не е и да го налага като всеобщо правило
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз пък смятам, че любовта е резултат от опознаването. Тоест ти не можеш да обичаш някого когото не познаваш. Следователно, когато някой започва връзка той не знае дали ще се влюби или не. В началото има страст, привличане, но не и любов в истинския смисъл на думата. Това означава ли, че не трябва да правиш секс с този човек. Аз не казвам, че трябва да се прави безразборно, ама ако човек се влюбва 2/3 пъти в живота си... както и да е. А и казано ли е някъде, че секса без любов е задължително само за 1 нощ? Аз лично съм против секса със или без любов до една определена възраст, пък и "подходящия" може да се окаже подходящ в един момент и неподходящ в друг. Според мен бързо зародилата се любов трае кратко, а тази която идва с времето е по-постоянна.
Nel silenzio che ci avvolge
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- FightForFreedom
- Паисий
Аз пък имам по-интересни представи за любовта от теб
Аз наричам любов всяко много хубаво чувство към момиче (ама само много хубавите чувства към много хубавите момчиета
). Обожавам да обожавам
Ама пък дори и с тези си разбирания, не съм се влюбвал много пъти
Прави ли ми чест
Емчи то си е природа и не зависи от мен, чест или не- аз какво общо имам с тва колко пъти съм се влюбвал
Що се отнася до редното и нередното... аз не бих си простил да легна с някоя без да има любов помежду ни... Предпочитам да гледам принцеса отстрани, отколкото да имам дузина селянки на всякакъв вид разположение.... Предпочитам чувството на обожателно съзерцание, отколкото на консумация на евтин продукт. Пиша тая пропаганда тука, защото ценителите на красотата сме оредели и търся да вербувам някого от тъмната страна. Искам да променя съотношението на силите. Всеки иска това по някакъв начин- неговият лагер да е по-силен.
Аз наричам любов всяко много хубаво чувство към момиче (ама само много хубавите чувства към много хубавите момчиета
Що се отнася до редното и нередното... аз не бих си простил да легна с някоя без да има любов помежду ни... Предпочитам да гледам принцеса отстрани, отколкото да имам дузина селянки на всякакъв вид разположение.... Предпочитам чувството на обожателно съзерцание, отколкото на консумация на евтин продукт. Пиша тая пропаганда тука, защото ценителите на красотата сме оредели и търся да вербувам някого от тъмната страна. Искам да променя съотношението на силите. Всеки иска това по някакъв начин- неговият лагер да е по-силен.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
FightForFreedom написа:Аз пък имам по-интересни представи за любовта от теб![]()
Аз наричам любов всяко много хубаво чувство към момиче (ама само много хубавите чувства към много хубавите момчиета). Обожавам да обожавам
Ама пък дори и с тези си разбирания, не съм се влюбвал много пъти
Прави ли ми чест
Емчи то си е природа и не зависи от мен, чест или не- аз какво общо имам с тва колко пъти съм се влюбвал
![]()
![]()
Съгласен съм с това мнение.
Аз няма да казвам кое е редно или кое не (въпреки че имам ясно и категорично мнение). Ще кажа само, че секс без любов е тъпо. Губи се елементът на изкуство.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Много точно казаноАлександър написа: Губи се елементът на изкуство.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Ммхм
Дайте ми храна
Естетиката и Усетът за красива жена са неща много важни и въпреки това смятам че сексът е просто показването на обич от две същества, които не се сещат за други алтернативи
Привличането е хубаво нещо, чувствата се разрастват,
Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше
Аз секса - щом е по желание и на двете същества били то момичета, момчета или нещо друго
То тогава останалите нямаме право на глас
Дайте ми храна
Естетиката и Усетът за красива жена са неща много важни и въпреки това смятам че сексът е просто показването на обич от две същества, които не се сещат за други алтернативи
Привличането е хубаво нещо, чувствата се разрастват,
Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше
Аз секса - щом е по желание и на двете същества били то момичета, момчета или нещо друго
То тогава останалите нямаме право на глас
My will be done!!!
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Зодия Телец?gogigagagagigo написа:Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше![]()