Идеалната половинка?!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Re: Идеалната половинка?!

Мнение от renesanz »

Плазмодий написа:
renesanz написа:
charming написа:. Много е тъпо мъжа вечно да се съгласява с теб :roll:
o на мен въобще не ми пречи :) както си го възпиташ .... ;)
и в такъв случай в какво се състои функцията му и нуждата от него,освен чисто сексуална
нуждата от него не се изразява в спорове и кавги. пък и мнението ми е леко шеговито ако не се усеща.. :) просто обичам аз да командвам,не че се получава винаги... харесва ми,когато ме слуша,това исках да кажа.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

еми така е права си лошо няма :lol: Ние само си говорим ,незнам защо други се засягат едва ли не лично
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

* НЕ знам :roll: ...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Не бях доразбрал просто,мерси за уточнението :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Malka veshtica
Драскач

Мнение от Malka veshtica »

днеска точно по чудо нямах работа (не ми се е случвало откакто съм на тая работа - 8 месеца) и четох малко "Сродните души" на Едгар Кейси. Той твърди, че идеална е тая половинка, не с която ставате "едно цяло", а която те кара ТИ да станеш "едно цяло" (пълноценна и хармонична личност). Хубавко, нали?
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Аз пък се дразня от завоевателки настроения...
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Valiamishe написа:Той твърди, че идеална е тая половинка, не с която ставате "едно цяло", а която те кара ТИ да станеш "едно цяло" (пълноценна и хармонична личност). Хубавко, нали?
Да има нещо такова като че ли. Поне аз така се чувствам когато съм до човека, когото обичам, а ми се е случвало да се чувствам и доста непълноценна с човек, когото не обичам.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Ами ако тя ме хармонизира и консолидира частите ми, обаче аз не означавам същото за нея? Може тя да е идеална компания за мен, но аз да съм просто поредният идиот за нея... Може пък да й действам също толкова добре, но тя да не иска да зависи от друг човек и да ме отбягва? Не може с едно изречение да се изкаже всичко, което е нужно, за да се нарече един човек "идеална половинка" в някакъв универсален смисъл. Просто... в живота нещата могат да е объркат по безброй начини...
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

FightForFreedom написа:Ами ако тя ме хармонизира и консолидира частите ми, обаче аз не означавам същото за нея?
Тогава се нарича "несподелена любов". 8)
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

FightForFreedom написа:Ами ако тя ме хармонизира и консолидира частите ми, обаче аз не означавам същото за нея? Може тя да е идеална компания за мен, но аз да съм просто поредният идиот за нея... Може пък да й действам също толкова добре, но тя да не иска да зависи от друг човек и да ме отбягва? Не може с едно изречение да се изкаже всичко, което е нужно, за да се нарече един човек "идеална половинка" в някакъв универсален смисъл. Просто... в живота нещата могат да е объркат по безброй начини...
Да обаче ми се струва малко странно как ти ще се чувстваш добре, ако знаеш, че тя не те обича. Поне за мен в любовта по-голямо удоволствие доставя чувството, че правиш някого щастлив.. трудно е за обяснение :D
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Дъждът върху лицето написа:Да обаче ми се струва малко странно как ти ще се чувстваш добре, ако знаеш, че тя не те обича. Поне за мен в любовта по-голямо удоволствие доставя чувството, че правиш някого щастлив.. трудно е за обяснение :D
Истината е, че аз вярвам в пълната споделеност на чувствата. Уважавам обаче и решенията на хората, които обичам и щом решението на момичето е да не демонстрира отношението си към мен- нека бъде така. Аз никога не съм срещал негативно отношение от страна на човек, в чиято обич към мен вярвам. Никога такъв човек не ми е казвал да се разкарам или нещо подобно. Въпреки че понякога ми се е искало, но тогава съм бил много заслепен от егото си. По-добре сам и влюбен, отколкото с гадже и страдащ от прогресивна депресия. Първото е сладко-кисело усещане, а второто е горчиво.
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

FightForFreedom написа:
Дъждът върху лицето написа:Да обаче ми се струва малко странно как ти ще се чувстваш добре, ако знаеш, че тя не те обича. Поне за мен в любовта по-голямо удоволствие доставя чувството, че правиш някого щастлив.. трудно е за обяснение :D
Истината е, че аз вярвам в пълната споделеност на чувствата. Уважавам обаче и решенията на хората, които обичам и щом решението на момичето е да не демонстрира отношението си към мен- нека бъде така. Аз никога не съм срещал негативно отношение от страна на човек, в чиято обич към мен вярвам. Никога такъв човек не ми е казвал да се разкарам или нещо подобно. Въпреки че понякога ми се е искало, но тогава съм бил много заслепен от егото си. По-добре сам и влюбен, отколкото с гадже и страдащ от прогресивна депресия. Първото е сладко-кисело усещане, а второто е горчиво.
Ъъъъъъ.... не разбрах връзката. Аз имах предвид, че няма как да се чувстваш добре, ако човекът който обичаш не те обича.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Дъждът върху лицето написа:Ъъъъъъ.... не разбрах връзката. Аз имах предвид, че няма как да се чувстваш добре, ако човекът който обичаш не те обича.
Аз се опитах да обясня, че вярвам, че ме обичкааааа :oops:
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Просто не иска да зависи от мен...
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Houston, this thread has got real problems :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”