Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?

Мнение от renesanz »

явно имаш различни виждания за благородство.за мен то произлиза от сърцето,благородството се изразява чрез целия мироглед на човека,а не чрез отделно ограничение. "похотливост" е крайна дума,не съм я споменала. не можеш да кажеш,че когато обичаш някого и искаш да имаш "телесни контакти" с този човек трябва да се откажеш,за да покажеш колко си благороден. чувствата ти би трябвало достатъчно да го показват. безсмислено е да спориш за нещо толкова индивидуално. ако нямаш нужда да правиш секс-недей,но не се опитвай да убедиш някого,че и той няма нужда.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Не знам защо не се разбираме. Аз говорех за похотливостта, а не за секс+любов. Нали започнах тезата си от това, че сексът БЕЗ ЛЮБОВ някак не е реден. Надявам се, с това уточнение да се разбираме вече :wink:
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

FightForFreedom написа:сексът БЕЗ ЛЮБОВ някак не е реден

:shock: така ли??
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

Реден или не, важното е да има "химия" :lol:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

значи хората,които не са срещнали подходящия човек,в когото да се влюбят не бива да правят секс. колко целомъдрено....нека някой го обясни това на мъжете,които си имат различни любовници всеки ден.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

kika_christina написа:сексът БЕЗ ЛЮБОВ някак не е реден
:notworthy: :notworthy: :notworthy: И аз съм на същото мнение
да живеят манастирите
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

renesanz написа:значи хората,които не са срещнали подходящия човек,в когото да се влюбят не бива да правят секс. колко целомъдрено....нека някой го обясни това на мъжете,които си имат различни любовници всеки ден.
Не виждам какъв е проблемът да не правиш секс докато не срещнеш подходящия човек? Срамно ли е? Какво му е странното? Познавам поне 3 момичета, които са решили първият път да им е именно с "подходящия". И те са на моя възраст че и по - големи.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

не става дума ако така си решил ти самият. всеки знае кога и с кого иска. става дума,че никой не може да каже кое е редно и кое не е и да го налага като всеобщо правило :)

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

renesanz написа:не става дума ако така си решил ти самият. всеки знае кога и с кого иска. става дума,че никой не може да каже кое е редно и кое не е и да го налага като всеобщо правило :)
Е...това вече е друга работа. :D Съгласен. :)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Аз пък смятам, че любовта е резултат от опознаването. Тоест ти не можеш да обичаш някого когото не познаваш. Следователно, когато някой започва връзка той не знае дали ще се влюби или не. В началото има страст, привличане, но не и любов в истинския смисъл на думата. Това означава ли, че не трябва да правиш секс с този човек. Аз не казвам, че трябва да се прави безразборно, ама ако човек се влюбва 2/3 пъти в живота си... както и да е. А и казано ли е някъде, че секса без любов е задължително само за 1 нощ? Аз лично съм против секса със или без любов до една определена възраст, пък и "подходящия" може да се окаже подходящ в един момент и неподходящ в друг. Според мен бързо зародилата се любов трае кратко, а тази която идва с времето е по-постоянна.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Аз пък имам по-интересни представи за любовта от теб :P
Аз наричам любов всяко много хубаво чувство към момиче (ама само много хубавите чувства към много хубавите момчиета :lol: ). Обожавам да обожавам :oops: Ама пък дори и с тези си разбирания, не съм се влюбвал много пъти :roll: Прави ли ми чест 8) Емчи то си е природа и не зависи от мен, чест или не- аз какво общо имам с тва колко пъти съм се влюбвал :lol: :lol:
Що се отнася до редното и нередното... аз не бих си простил да легна с някоя без да има любов помежду ни... Предпочитам да гледам принцеса отстрани, отколкото да имам дузина селянки на всякакъв вид разположение.... Предпочитам чувството на обожателно съзерцание, отколкото на консумация на евтин продукт. Пиша тая пропаганда тука, защото ценителите на красотата сме оредели и търся да вербувам някого от тъмната страна. Искам да променя съотношението на силите. Всеки иска това по някакъв начин- неговият лагер да е по-силен.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

FightForFreedom написа:Аз пък имам по-интересни представи за любовта от теб :P
Аз наричам любов всяко много хубаво чувство към момиче (ама само много хубавите чувства към много хубавите момчиета :lol: ). Обожавам да обожавам :oops: Ама пък дори и с тези си разбирания, не съм се влюбвал много пъти :roll: Прави ли ми чест 8) Емчи то си е природа и не зависи от мен, чест или не- аз какво общо имам с тва колко пъти съм се влюбвал :lol: :lol:
Що се отнася до редното и нередното... аз не бих си простил да легна с някоя без да има любов помежду ни... Предпочитам да гледам принцеса отстрани, отколкото да имам дузина селянки на всякакъв вид разположение.... Предпочитам чувството на обожателно съзерцание, отколкото на консумация на евтин продукт. Пиша тая пропаганда тука, защото ценителите на красотата сме оредели и търся да вербувам някого от тъмната страна. Искам да променя съотношението на силите. Всеки иска това по някакъв начин- неговият лагер да е по-силен.

Съгласен съм с това мнение.
Аз няма да казвам кое е редно или кое не (въпреки че имам ясно и категорично мнение). Ще кажа само, че секс без любов е тъпо. Губи се елементът на изкуство.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Александър написа: Губи се елементът на изкуство.
Много точно казано :!:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Ммхм
Дайте ми храна :D

Естетиката и Усетът за красива жена са неща много важни и въпреки това смятам че сексът е просто показването на обич от две същества, които не се сещат за други алтернативи :D

Привличането е хубаво нещо, чувствата се разрастват, :drunken:

Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше :D

Аз секса - щом е по желание и на двете същества били то момичета, момчета или нещо друго :lol:
То тогава останалите нямаме право на глас :albino:
My will be done!!!
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

gogigagagagigo написа:Но на мен пържолка с картофки ми дайте и после сърцето ми е ваше :D
Зодия Телец?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”