Свалките в съседния форумgitty написа:ама аз пак си мисля , че си готинлол[/color][/b]
DISTORMENT и ПРОПАГАНДА в О! Шипка на 10.10.2005 от 22:00 ч.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Боби, искам един такъв плакат, ако ви остане де.. да си го лепна в стаята 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Може ли и за мен?
Последно какво се разбрахте ? Ще има ли някаква среща на форума за концерта? Че сега съм си вкъщи и имам нет иии...искам да знам предварително, щотооо ми се ходи! Ама....оооо....ама той Стефо е във ФъЖъМъЖъ, ще го разпитвам и него...
Бтв плаката ми трябва за стаята в Студентски град. Много държа!
Последно какво се разбрахте ? Ще има ли някаква среща на форума за концерта? Че сега съм си вкъщи и имам нет иии...искам да знам предварително, щотооо ми се ходи! Ама....оооо....ама той Стефо е във ФъЖъМъЖъ, ще го разпитвам и него...
Бтв плаката ми трябва за стаята в Студентски град. Много държа!
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама за мен запази задължително! Или направо в понеделник...ако не съм многооо нахален...донеси!SepulTeraHead написа:Що не каза? Днеска носих няколко като бяхме на лекциите по медийно право. Можех да ти дам 1 и да оставя един по-малко в ОЧЗ. На концерта ще донеса 2-3 плаката з акойто иска. Вие пък елате ВИЕ хехе
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
United_colours...Гошко ще ходи! Ще му кажа да ти чукне на вратата преди това, ама гледай да не спиш, щото Гошко не се кефи особено да му отварят вратата непознати хора с израз на лицето :
. Хихи! Тъй...тааааааа...що не пуснете едно списъче кой ще ходи уе ?! Не че ще мога да го видя щото тръгвам след няколко часа накъм София...ноооо...все пак
Уточнете ако искате някъф час в който да се съберем форумци отпред и аз утре ще питам Стефо дали има нещо уговорено. Хайде...със здраве!
Едит: Ауееееее...10 часа ?!
Чи после как ши си върнем у Студентската маала, бе ?!
К'фи кинти е едно такси до...Фантастико, да речем ?!
Едит: Ауееееее...10 часа ?!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Седя си аз пред ПЦ-то, навън мръкнало... Пиша си с един от бившия клас и....
Lord Nosferatu (10:18 PM) :
хм.... пие ми се уиски
с пържени картофки
ххххххххххх (10:18 PM) :
ае оим у сарцата
Lord Nosferatu (10:19 PM) :
га?
ей фък! Аз съм на концерт!!!
чао!
Просто в един прекрасен момент ми светна и за 20мин бях в шипката. Бях сигурен, че вече за започнали (и се надявах първо да са Пропаганда
- да мога да хвана целия Дистормент ), но чакаха озвучителя. Скоро дойде и той и концертът започна. Две песни стоях и кимах одобрително в такт, после ми "дойде пауъра" и почнах да подскачам сегиз-тогиз у погото. Още в началото някой успя да ме настъпи по глезена, и още ме наболява, но все още работи
Ех, загубил съм тренинг, мътните го взели...
Един пич даже го изнесоха навън, че пострада (туй само по големите концерти на големите групи става
) и после се върна за още.
Музиката беше много добра, имаше нужната енергия, макар и аз да не обичам точно такъв стил. Особено този вид вокали са ми доста надолу в класацията (Нищо лично пич, въпрос на вкус
). И все пак се възрадвах максимално на концерта. Вокалът пък "изби рибтата", както е модерно да се казва, когато скочи и той в погото на два пъти - на всички много им се понрави 
За съжаление всяко нещо си има край (освен салама, който си има два), дойде и последната песен - кратка, но качествена - и след едно "довиждане" с тоя и оня, аз се оттеглих. Накратко - изпуснахте, че не дойдохте! Няня-няня-няаааня
!
Поздрав за сите вас с една песен, която е най-близо до стила на Дистормент от целия ми плейлист - Type O Negative - Angry Itch (Не казвам, че е много близо, де
)
хм.... пие ми се уиски
с пържени картофки
ххххххххххх (10:18 PM) :
ае оим у сарцата
га?
ей фък! Аз съм на концерт!!!
чао!
Просто в един прекрасен момент ми светна и за 20мин бях в шипката. Бях сигурен, че вече за започнали (и се надявах първо да са Пропаганда
Един пич даже го изнесоха навън, че пострада (туй само по големите концерти на големите групи става
Музиката беше много добра, имаше нужната енергия, макар и аз да не обичам точно такъв стил. Особено този вид вокали са ми доста надолу в класацията (Нищо лично пич, въпрос на вкус
За съжаление всяко нещо си има край (освен салама, който си има два), дойде и последната песен - кратка, но качествена - и след едно "довиждане" с тоя и оня, аз се оттеглих. Накратко - изпуснахте, че не дойдохте! Няня-няня-няаааня
Поздрав за сите вас с една песен, която е най-близо до стила на Дистормент от целия ми плейлист - Type O Negative - Angry Itch (Не казвам, че е много близо, де