Кандидатстудентски албум :)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кандидатстудентски албум :)
Според мен всички девойки са изключително чаровни и привлекателни - всяка по различен начин
. Не мисля обаче, че трябва да вземате толкова насериозно коментарите по повод външния ви вид. В крайна сметка, важното е какво има под перхидролената коса, килограмите грим и скъпарските дрешки. За мен това е истинската красота, към която би било хубаво всеки да се стреми
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
мило silve,
не виждам защо се връзваш на мнението ми, при условие, че сама каза, че не може всички да те харесват.
Мисля, че достатъчно ясно в мнението си заявих, че не си мой тип за разлика от другите две момичета, чиито снимки разглеждах и че това си е мой проблем, който, някак си, незнайно по какъв начин, ще преживея. Дали си ме обиждала, или не- това няма особено значение, аз си казвам мнението, затова е създаден форумът. Щом си поела риска да пуснеш своя снимка, трябва да си понесеш и този, че на някого може да не му хареса. И не виждам защо трябва да ми държиш сметка защо не съм ти дал дозата захарен сироп. Сори, свършихме го, остана само горчица.
Щом моето мнение не ти прави впечатление и не те интересува, защо по дяволите го коментираш? Много се радвам, че има кой да те оцени. Това е прекрасно. Обаче това не променя факта, че за да подчертая това, което много ми е харесало у някого мога да използвам проста антитеза и да подчертая нещо, което не ми е харесало у някого другиго. И се постарах да го направя тактично.
пп Смешно е в университетски форум да защитавам правото си на мнение.
не виждам защо се връзваш на мнението ми, при условие, че сама каза, че не може всички да те харесват.
Мисля, че достатъчно ясно в мнението си заявих, че не си мой тип за разлика от другите две момичета, чиито снимки разглеждах и че това си е мой проблем, който, някак си, незнайно по какъв начин, ще преживея. Дали си ме обиждала, или не- това няма особено значение, аз си казвам мнението, затова е създаден форумът. Щом си поела риска да пуснеш своя снимка, трябва да си понесеш и този, че на някого може да не му хареса. И не виждам защо трябва да ми държиш сметка защо не съм ти дал дозата захарен сироп. Сори, свършихме го, остана само горчица.
Щом моето мнение не ти прави впечатление и не те интересува, защо по дяволите го коментираш? Много се радвам, че има кой да те оцени. Това е прекрасно. Обаче това не променя факта, че за да подчертая това, което много ми е харесало у някого мога да използвам проста антитеза и да подчертая нещо, което не ми е харесало у някого другиго. И се постарах да го направя тактично.
пп Смешно е в университетски форум да защитавам правото си на мнение.
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
По -смешно в случая е в университетски форум да се коментира на дълго и на широко кой е хубав и кой -не .Това води само до конфликти.Все пак нека не забравяме, че има достатъчно сайтове за запознанства ,които имат и това предназначение. 
- radja
- Гутенберг
това че сте бъдещи студентки, не означава, че не сте красиви и не виждам защо едното трябва да изключва другото. напротив. даже е хубаво, че е така.
а това със сайта за запознанства...според мен, няма нищо общо(х От хората, които коментираха най-много да се видим с dimage. Оф, ама ние се познаваме, май не се брои?

а това със сайта за запознанства...според мен, няма нищо общо(х От хората, които коментираха най-много да се видим с dimage. Оф, ама ние се познаваме, май не се брои?
- charming
- Драскач
Мен чуждото мнение слабо ме вълнува ,но повечето бъдещи студентки могат да го вземат присърце 
- radja
- Гутенберг
ае стига бе, не бях забелязал.
(х
И това, че не могат да приемат, че не са Кейт Мос, означава, че трябва да им втълпявам, че аз може да не съм Пийт Дохърти, ама те са Коукейн Кейт.
Айде бе, колкото аз мога да пея като Пийт Дохърти, толкова..
добре де, майната му(х
(х
И това, че не могат да приемат, че не са Кейт Мос, означава, че трябва да им втълпявам, че аз може да не съм Пийт Дохърти, ама те са Коукейн Кейт.
Айде бе, колкото аз мога да пея като Пийт Дохърти, толкова..
добре де, майната му(х
- charming
- Драскач
Хах е добре де не се впрягай излишно ,моля те . Аз не съм на ничия страна ,но това е без значение. То пък човек да не може да каже нещо. 
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
nadejda_mitova,аз имам спомен ,че за lisichora много активна подкрепа имаше ,та май той си е останал на първото място
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Баси, искам и аз да мога да бройкам по снимки самоradja написа:Мисля, че достатъчно ясно в мнението си заявих, че не си мой тип за разлика от другите две момичета, чиито снимки разглеждах
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- radja
- Гутенберг
егати, как го извъртя.
аз съм си надъхан, надъхан съм, но..не е на снимка и няма нищо общо с КСК раздела.
явно Улпиан, Гай, Паул и Папиниан ми пречат на изразяването.
аз съм си надъхан, надъхан съм, но..не е на снимка и няма нищо общо с КСК раздела.
явно Улпиан, Гай, Паул и Папиниан ми пречат на изразяването.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: Моля спрете да се заяждате, засягате и впрягате.
silveto, radja не е някакъв всепризнат авторитет, ценител или оценител на женска красота, а дори и да беше, това, че не му допадаш, не те прави по-малко красива. Не се впрягай. Няма за какво.
radja, колега, стига си ги проворикал тия кандидат-студентки, де!
... така или иначе, наесен няма да могат да ти устоят на прекрасните очи.
Всички останали, прекалявате в превъзнасянето на една или друга потребителка.
Красотата е до време, тъпотата вечна.
silveto, radja не е някакъв всепризнат авторитет, ценител или оценител на женска красота, а дори и да беше, това, че не му допадаш, не те прави по-малко красива. Не се впрягай. Няма за какво.
radja, колега, стига си ги проворикал тия кандидат-студентки, де!
Всички останали, прекалявате в превъзнасянето на една или друга потребителка.
Красотата е до време, тъпотата вечна.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Именно. Красив може да станеш винаги - има си гримове, пластична хирургия и т. н. Умен обаче трудно се става. Все още не се присаждат мозъциRaya_Alexandra написа:Красотата е до време, тъпотата вечна.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
Blood Countess и за това е измислено решение - зубрачеството .В първите няколко мига е перфектно заблуждение ,че в тиквата има нещо различно освен семки .Както и силиконените гърди (понякога) в първия момент изглеждат истински
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- radja
- Гутенберг
продължавай да говориш така и до септември Криси ще се е погрижила да са още по-сини(хradja, колега, стига си ги проворикал тия кандидат-студентки, де!... така или иначе, наесен няма да могат да ти устоят на прекрасните очи.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Ехееее lisichora ли споменахте?! Гласувам с двете ръце за него. Ама да си знаете, че отдавна съм си го заплюла... да не се наложи да избивам после евентуална конкуренцияShadeOfShane написа:nadejda_mitova,аз имам спомен ,че за lisichora много активна подкрепа имаше ,та май той си е останал на първото място
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.