Компютърни науки VS Софтуерно инженерство

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

viper
В началото бе словото

Компютърни науки VS Софтуерно инженерство

Мнение от viper »

Чудя се между КН и СИ и донякаде съм се ориентирал вече към второто, но искам да чуя мнението и на другите.

Кое предпочитате и защо :?:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Re: Компютърни науки VS Софтуерно инженерство

Мнение от null-byte »

Не ви ли писна ? :evil:
0x00000000
viper
В началото бе словото

Мнение от viper »

null-byte написа:Не ви ли писна ? :evil:
ЕЕе не с лошо де!!!
като сме ти досадни кво пишеш ?!?! Не виждам къв е проблема че съм направил отделна тема за това защото както и ти си забелязал касае много хора...
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Ми не просто взе да ми става смешно вече !
Сега ще напиша да разгледаш учебния план....
Ти ще кажеш ( или НE) разгледал съм го вече ... мЪ, пак ни разбирам къде излизат програмистите :roll: ...
Всичко зависи от теб к'во искаш да учиш и да правиш...
ВСЯКА СПЕЦИАЛНОСТ СИ ИМА И + И - СПОРЕД ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА ВСЕКИ КАНДИДАТ...
Това е от мен...оставям ви да спорите в едното колко математика се учи и 'що едното има по-висок бал от другото :? .
0x00000000
viper
В началото бе словото

Мнение от viper »

ех явно не съм се изразил достатъчно ясно( не бих и посмял да кажа че не си разбрал за кво е тази тема )

Та да уточня... Всичко което каза сега е вярно до някъде... за учебния план и тн...
Съответно ми е ясно и съм направил донякъде своя избор, но това което питам в темата е ЗА ТВОЕТО ШИБАНО МНЕНИЕ !!! и това на другите не да ми казваш каде излизали програмистите, а просто да кажеш - аз предпочитам КН примерно, защотото така и така...
Аватар
being_ill
В началото бе словото

Мнение от being_ill »

Аз искам да попитам нещо запознатите. Едни и същи преподаватели ли преподават на групите (не по всички предмети естествено) Мисля, че има значение кой ти преподава и кои са ти състудентите - нивото е важно все пак. Не че ако някой ми изброи имена на преподаватели, това ще ми говори нещо. Просто ми е любопитно :roll:
летя
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

null-byte написа:оставям ви да спорите в едното колко математика се учи и 'що едното има по-висок бал от другото :? .
Това е един от смислените кандидати. Кефя му се на момчето. Кофти, че слуша Радо Шишарката, ама ще го светна за качествената музика :D
being_ill написа:Едни и същи преподаватели ли преподават на групите (не по всички предмети естествено) Мисля, че има значение кой ти преподава и кои са ти състудентите - нивото е важно все пак. Не че ако някой ми изброи имена на преподаватели, това ще ми говори нещо. Просто ми е любопитно :roll:
раздела е ФМИ. Тъкмо последно стана дума за Рибарска, като този път не си изпълнила 50%-ния план. Скъсала само 40%.
Изображение
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Хахахахаах
:roll:
Бетон,само на морето през лятото слушам Радо :D ,
иначе бих дошъл с тебе в Плаза на Преслава :wink: ( нека дойда пък ти ще ми покажеш...)
0x00000000
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

null-byte написа:иначе бих дошъл с тебе в Плаза на Преслава :wink:
Охоооо.
Ти прочете ли снощи какво беше?
Писах по обед, защото легнах супер изморен като се върнах.
Кога ще идваш насам да се записваш?
в Ориента на 24-ти е Преслава, а на 1-ви е Емануела.
Изображение
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Така ,аз за КН нямам шанс по смъртно да вляза ,не се заблуждавам и в СИ пак така ама ми е интересно и аз да науча малко повече от студентите 2-3 курс.
Анализ 1,2,3 Алгебра 1,2,3 нещо от това не ми ставя ясно.Кажете си мнението къде най-лесно може да се завърши(според вас) ,къде ви харесва най-много .От личен опит и от това ,което сте чули.Не може да не сте си разговаряли с хора от КН и СИ за специалностите им.Просто събираме мнения , трупаме ги в главите си и така формираме нашето.Отнесете се с необходимата сериозност към нашите апели за помощ,то дори не е помощ ами просто да си изкажете мнението по проблема ,а не да си приказвате за Радо Шишарката и за чалготеки.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Как да се отнасяме с необходимата сериозност, като:
- заглавието на темата е несериозно
- издрънкани са безкрайно много глупости по въпроса къде се учи повече математика и къде баловете били по-ниски
- за преподавателите е писано. Има си раздел.

Всичко друго по въпроса е:
"Бре, воденичарю, дерменджийо,
сомели ми житото?
Не мога Ленче, не мога душо,
вода, нема никъде.
...
Вода ке намериме,
житото ке смелиме,
що ке бидеш моя ти."

Прекрасна народна песен, в изпълнение на Мира.
Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Xelian написа:Така ,аз за КН нямам шанс по смъртно да вляза ,не се заблуждавам и в СИ пак така ама ми е интересно и аз да науча малко повече от студентите 2-3 курс.
Анализ 1,2,3 Алгебра 1,2,3 нещо от това не ми ставя ясно.Кажете си мнението къде най-лесно може да се завърши(според вас) ,къде ви харесва най-много .От личен опит и от това ,което сте чули.Не може да не сте си разговаряли с хора от КН и СИ за специалностите им.Просто събираме мнения , трупаме ги в главите си и така формираме нашето.Отнесете се с необходимата сериозност към нашите апели за помощ,то дори не е помощ ами просто да си изкажете мнението по проблема ,а не да си приказвате за Радо Шишарката и за чалготеки.
Най-лесно се завършва ИС. Имат средно по около 2 изпита на семестър (и то доста леки), докато ние в КН (а и СИ) имаме над 6 (повечето от които тежки).
Иначе аз съм КН и съм доволен (засега), макар че е много трудно.
Колегите са страшно умни, което ме стимулира да не изоставам много :P
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
viper
В началото бе словото

Мнение от viper »

uktc написа:
Xelian написа:Така ,аз за КН нямам шанс по смъртно да вляза ,не се заблуждавам и в СИ пак така ама ми е интересно и аз да науча малко повече от студентите 2-3 курс.
Най-лесно се завършва ИС. Имат средно по около 2 изпита на семестър (и то доста леки), докато ние в КН (а и СИ) имаме над 6 (повечето от които тежки).
Сега ако беше кандидат-студент пак ли щеше да запишеш КН ?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

100%! uktc-то е от моята група, атмосферата е отлична. Мноооого разбира, на него трябва да му се вярва ;)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

viper написа:
uktc написа:
Сега ако беше кандидат-студент пак ли щеше да запишеш КН ?
Да. В КН е само цомпутер сциенце, докато в СИ има и други работи и малко по-малко цомпутер сциенце. Абе и двете са много яки.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”