Кандидатстудентски албум :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Кандидатстудентски албум :)

Мнение от Blood Countess »

Според мен всички девойки са изключително чаровни и привлекателни - всяка по различен начин :D . Не мисля обаче, че трябва да вземате толкова насериозно коментарите по повод външния ви вид. В крайна сметка, важното е какво има под перхидролената коса, килограмите грим и скъпарските дрешки. За мен това е истинската красота, към която би било хубаво всеки да се стреми :D .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

мило silve,

не виждам защо се връзваш на мнението ми, при условие, че сама каза, че не може всички да те харесват.:)

Мисля, че достатъчно ясно в мнението си заявих, че не си мой тип за разлика от другите две момичета, чиито снимки разглеждах и че това си е мой проблем, който, някак си, незнайно по какъв начин, ще преживея. Дали си ме обиждала, или не- това няма особено значение, аз си казвам мнението, затова е създаден форумът. Щом си поела риска да пуснеш своя снимка, трябва да си понесеш и този, че на някого може да не му хареса. И не виждам защо трябва да ми държиш сметка защо не съм ти дал дозата захарен сироп. Сори, свършихме го, остана само горчица.

Щом моето мнение не ти прави впечатление и не те интересува, защо по дяволите го коментираш? Много се радвам, че има кой да те оцени. Това е прекрасно. Обаче това не променя факта, че за да подчертая това, което много ми е харесало у някого мога да използвам проста антитеза и да подчертая нещо, което не ми е харесало у някого другиго. И се постарах да го направя тактично.

пп Смешно е в университетски форум да защитавам правото си на мнение.
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

По -смешно в случая е в университетски форум да се коментира на дълго и на широко кой е хубав и кой -не .Това води само до конфликти.Все пак нека не забравяме, че има достатъчно сайтове за запознанства ,които имат и това предназначение. :lol:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

това че сте бъдещи студентки, не означава, че не сте красиви и не виждам защо едното трябва да изключва другото. напротив. даже е хубаво, че е така.

а това със сайта за запознанства...според мен, няма нищо общо(х От хората, които коментираха най-много да се видим с dimage. Оф, ама ние се познаваме, май не се брои?
:)
Аватар
charming
Драскач

Мнение от charming »

Мен чуждото мнение слабо ме вълнува ,но повечето бъдещи студентки могат да го вземат присърце :wink:

Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

ае стига бе, не бях забелязал.

И това, че не могат да приемат, че не са Кейт Мос, означава, че трябва да им втълпявам, че аз може да не съм Пийт Дохърти, ама те са Коукейн Кейт.

Айде бе, колкото аз мога да пея като Пийт Дохърти, толкова..

добре де, майната му(х
Аватар
charming
Драскач

Мнение от charming »

Хах е добре де не се впрягай излишно ,моля те . Аз не съм на ничия страна ,но това е без значение. То пък човек да не може да каже нещо. :lol:

Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

nadejda_mitova,аз имам спомен ,че за lisichora много активна подкрепа имаше ,та май той си е останал на първото място
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

radja написа:Мисля, че достатъчно ясно в мнението си заявих, че не си мой тип за разлика от другите две момичета, чиито снимки разглеждах
Баси, искам и аз да мога да бройкам по снимки само :mrgreen: Ма нещо ма спича идеята, че в крайна сметка лайв експириънса може да вкара в много лош филм, ако си са надъхал на... :shock: снимка :shock:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

егати, как го извъртя.

аз съм си надъхан, надъхан съм, но..не е на снимка и няма нищо общо с КСК раздела.

явно Улпиан, Гай, Паул и Папиниан ми пречат на изразяването.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Моля спрете да се заяждате, засягате и впрягате.
silveto, radja не е някакъв всепризнат авторитет, ценител или оценител на женска красота, а дори и да беше, това, че не му допадаш, не те прави по-малко красива. Не се впрягай. Няма за какво.
radja, колега, стига си ги проворикал тия кандидат-студентки, де! :P ... така или иначе, наесен няма да могат да ти устоят на прекрасните очи. :wink:
Всички останали, прекалявате в превъзнасянето на една или друга потребителка. :idea:

Красотата е до време, тъпотата вечна.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Raya_Alexandra написа:Красотата е до време, тъпотата вечна.
Именно. Красив може да станеш винаги - има си гримове, пластична хирургия и т. н. Умен обаче трудно се става. Все още не се присаждат мозъци :wink: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология

Мнение от ShadeOfShane »

Blood Countess и за това е измислено решение - зубрачеството .В първите няколко мига е перфектно заблуждение ,че в тиквата има нещо различно освен семки .Както и силиконените гърди (понякога) в първия момент изглеждат истински
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

radja, колега, стига си ги проворикал тия кандидат-студентки, де! :P ... така или иначе, наесен няма да могат да ти устоят на прекрасните очи.
продължавай да говориш така и до септември Криси ще се е погрижила да са още по-сини(х
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

ShadeOfShane написа:nadejda_mitova,аз имам спомен ,че за lisichora много активна подкрепа имаше ,та май той си е останал на първото място
Ехееее lisichora ли споменахте?! Гласувам с двете ръце за него. Ама да си знаете, че отдавна съм си го заплюла... да не се наложи да избивам после евентуална конкуренция :bom:
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”