Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
moon_child
В началото бе словото

Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Мнение от moon_child »

Mermay написа:Хех,сега е мой ред да насоча вниманието към себе си:Р,дори да бягаме малко от темата.Имам конкретен въпрос и се нуждая от конкретен отговор-да или не.Възможно ли е за оставащото ми време до изпита по български език и литература(14 юли) да успея да се подготвя,ако не добре,то задоволително по всичките 15 автори от конспекта?...И кой вариант на изпита е по-лек?Относно съпоставката на двете произведения,пак ли трябва да е толкова обемът? :roll:

To be in the game,or not to be...
:D :D Според мен-никакъв. най-малкото не знаеш,че всъщност авторите са 14
но успех ако все пак се заемеш :shock:
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Аватар
Mermay
Пишете, о, братя

Мнение от Mermay »

Е това,че съм говорила приблизително и прибавила един автор отгоре е непоправима грешка;)Блажени сме ние незнаещите-това ни успокоява;)Благодаря-наистина ме мотивира 8)
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Е, не .....това вече е издевателство над и без това болната ми психика..:!!Колко още ще чакаме.............Хм, се тая ...колкото е нужно, биха казали по-мъдрите...
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

малко ми е странно като чета 15 страници, в които се тюхкате...
аз съм с ясното съзнание, че съм се осрала и че няма начин да не се явя на истинския изпит, защото оценката ми няма да е добра. и не се притеснявам.
е, ако е 2ка... меко казано ще ми стане лошо, но в края на краищата - това е предварителен изпит, от който не зависи много, освен ако резултатът не е строго положителен /над 5.50/.
всичко това си е лично мнение. очаквам най-лошото, надявам се и се моля за добра оценка. и досега не съм проверила нито веднъж в сайта дали не са публикувани оценките :D
п.с. това не значи, че не ме интересува - напротив, безумно много искам да следвам журналистика или ПиАр. ужасяващо много. просто следвам максимата "всичко идва навреме за този, който умее да чака". в този ред на мисли си щадя нервите и, повярвайте ми, много съм спокойна :)
take it easy :)
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Накратко - ще се сблъскате с несериозност на преподаватели (неидващи, неинформиращи за подробности, немарливи към предмета си и проверяването на "страшните" си изпити), с пълната липса на информация по жизненоважни неща от процеса на обучение (липсва Интернет страница, липса изслушване на претенциите на студентите, организационни неразбории и опашки на ксерокс, за да се сдобиеш с някаква информация), ще се разочаровате от предметите - тези, които ще ви звучат добре, ще са масово с архаично съдържание и без необходимата литература, която да ви помогне да се готвите за изпити, често ще сте принуждавани да идвате на напълно безинтересни ви дисциплини, заради изискването да имате определен брой присъствия, оценките ви често ще се образуват след сбора на някакви проценти по компоненти, чийто смисъл няма да осъзнавате... Почти гарантирано е, че няма да се чувствате по-подготвени за журналисти след втори курс (все още съм на този етап), ако не сте започнали работа по специалността междувременно. А това, между другото, вместо да бъде поощрявано - напротив, ще бъдете наказни за неприсъствието си в (пак повтарям) ненужните и скучни предмети.

След като в продължение на месец ходиш в часовете си за лекции и преподавателят отново не е дошъл, някак си ти писва.
След като никой не обяснява защо учиш остарели с 20 години неща, някак си ти писва.
След като за пореден път трябва да се разглобиш от тичане, за да балансираш между работата си и лекциите, САМО, за да си направиш поредното присъствие, някак си... сещате се. ;)

Много неща са, приятели, мнооого. Ще се радвам да се чуем след време, когато ще ви приемат. Знам, че ще се окажа права.

Иначе само ориентировъчно - ако сте правили нещо по-различно от стандартно есе на предварителния, колкото й оригинално и грамотно да е то, не очаквайте отлична оценка.
Последно промяна от feather на 18 Юни 2008, 21:19, променено общо 1 път.
Аватар
Mermay
Пишете, о, братя

Мнение от Mermay »

Е има ли още съмнения по темата?В петък щели да кажат:)Аз предлагам да уползотворим оставащото време и ОТНОВО да си помогнем за предстоящия УСТЕН изпит:)Вярвам,че всеки се вижда стигнал дотам,а дали ще паднем от небесата с гръм,трясък и болки в задника,ще разберем:)Та,според вас кои теми ще засегне комисията?Върху кои въпроси да се замислим?Дали ще има обичайните "Какво е блог?Любими медии?За външната и вътрешната политика?'Докато чакаме-да запълним празнините :)
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Аватар
Mermay
Пишете, о, братя

Мнение от Mermay »

Тука вече ме сплаши... :oops:
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

proUSA написа:bubbly_water твоята кукла поне ти помага при проверката на резултатите, а ние сме само с два комплекта пръсти.
ама тя не е моя :roll:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Сега задето ни караха да чакаме толкова дълго, трябва да ни възнаградят с по 1 шестичка утре :twisted:
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Последно ... утре ли излизат ?
vili_to
В началото бе словото

Мнение от vili_to »

Или това е последният слух....Все до края на месеца ще излязат :lol: Който ги дочака = 6 :mrgreen:
Аватар
icequeenka
В началото бе словото

Мнение от icequeenka »

Ооо много рано да мислим за устния изпит :) представете си утре/събота/неделя/понеделник/вторник като излязат резултатите да има преобладаваща оценка 2 :) никакъв устен няма да видим в такъв случай. Викам да изчакаме резултатите и тогава да почваме да се паникьосваме за 31ви юли ;)
I can't wait to get next to you...
moon_child
В началото бе словото

Мнение от moon_child »

Спокойно, не се притеснявайте, оценките няма да ни се разминат.това е. .. може би единственото сигурно нещо. Пък и предстои още една възможност за излагация- на 19 ти :lol: нали тогава беше редовния??
Иначе за устния аз имам няколко предположения
1. Матурите и учителската стачка
2. Бумът на частните уроци
3. "Поразклатеното" правителство
4, Изборите ( като извадени от Алеков фейлетон )
5.Мюзик айдЪл

Може и нещо друго да родят, но мисля ,че поне едно от тези ще го има. Да не ги надценяваме :mrgreen:
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

на 17ти е изпитът.
ако междувременно още някой наш връстник гръмне/разфасова/изкорми някой себеподобен, сигурно ще влезе във възможните теми :)
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

малее това си беше направо покана някой да го направи
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”