Nomad написа:1.Право
2.Политология
3.Междунар. отн.
4.Европеистика
Боже, най-после някой да напише Право....като гледам не го тачите много много
Nomad написа:1.Право
2.Политология
3.Междунар. отн.
4.Европеистика
Филологиите пък съвсем не ги тачат. Миналата година като че ли влизаха повече бъдещи филолози, сега нещо няма желаещи... Пишете бъдещи колеги, не се срамувайте.lavcheto написа:Боже, най-после някой да напише Право....като гледам не го тачите много много

И после вече за всяка специалност те си ти смятат бала...Аха...Щото преди години ми бяха попаднали някви документи за кандидатстване и в инструкциите пишеше, че за всеки изпит трябва...Ясно значи...ДОбрем. Мерси rachence.rachence написа:Хахаха как така за всеки изпит отделно
Дават ти листа и си пишеш всичките желания
Като не успяваш да обличаш мислите си в думи не се опитвай.Тъпо е,даже не се забавлявам на глупостите тиblackout написа:Ммм Обичам полемични личности, винаги си измислят как да та метнат в друга посокаПлазмодий написа:И ти що искаш да следваш,като явно според тебе няма нужда.Объркан си?Ся кво стана - За или Против висшето образование?!
Има ли смисъл от десет висши?!(Опа нова темичка, дай да си полафим за нея)
Как живеят простосмъртните завършили само гимназия?!
Хайде. Раззззпитвай ме Бареков!
на практика твърдиш,че човек няма нужда от квалификации,щото късмета и пробивността не се учат в университет хахMerry-go-round написа:И, хайде да не се лъжем, ако човек е пробивен и има късмет, ще има хубава работа, ако не е, ще чопли семки пред блока.
Ауууу, даже не се забавляваш? Мъка, мъка, мъка... Живота ми вече няма целПлазмодий написа:Като не успяваш да обличаш мислите си в думи не се опитвай.Тъпо е,даже не се забавлявам на глупостите ти
Ти се правиш че говориш,аз се правя че те слушам хахахахblackout написа:Ауууу, даже не се забавляваш? Мъка, мъка, мъка... Живота ми вече няма целПлазмодий написа:Като не успяваш да обличаш мислите си в думи не се опитвай.Тъпо е,даже не се забавлявам на глупостите ти

О, значи все пак успях да развеселя тъжния клоунПлазмодий написа:Ти се правиш че говориш,аз се правя че те слушам хахахах
Винаги мога да ти услужа с патрон,нп