Точни мацки - дал бог, познавам тонове такива. Със стабилни връзки, с добро поведение. Това гаранция ли е, че не могат да кривнат. Човешко е да се греши, дори и за кратко. Не че не бих имал доверие на някоя, напротив - това ми е критерия за стабилност на връзката. Но как да вярвам на компанията и', като не ги знам какво ще я направя и къде ше я заведат? Как да вярвам на хилядите (добре де - по-малко нека са) мъже, които имат апетити към нея?hypnosssa написа: Тва пък адски ме дразни, че повечето мъже възприемат излизанията по женски като "ловуване"...
а обикновено точните мацки, които имат сериозни отношения, излизат в женска компания да поклюкарстват, да се посмеят на типично женските шегички и разсъждения и просто да се забавляват...
И не е задължително да си "на лов" само в компанията на приятелки....ако искаш - може винаги и навсякъде...на лекции, на разходка, на море с вашите...винаги има начин, ако има желание
Да не говорим, че излизанията по женски са някакви изчанчени събирания. Няма да се съберат да учат заедно, или да свършат някаква важна работа - да дарят кръв, да положат общественополезен труд, да напазаруват или да обсъждат геополитиката на Балканите, а просто ще клюкарстват и се хилят на банални смешки. Няма рационализъм... а не бива така... /това в кръга на шегата/
Въпроса за желанието - как ще докажеш, че субекта Х няма тайно желание да кривне за 1 нощ. Щото аз не мога. Мога само да подозирам, но обикновенно и за това съм наивен доста. Когато е в група с други подобномислещи, задръжките ще и' паднат по лесно, соц. теория беше такава - комформизъм....
Това добре, но ако "интересни, различни от теб" има предвид забавление (било то плътско или духовно) с друг мъж, вече е проблем... не мислиш ли?Оф, Кристо, а може просто да е: "прощавай, но ти не си единствената планета в моята система и случайно имам и интереси, различни от теб".
Зависи от момчетата - ако гаджето ти ги прецени като точни пичове, няма да ти направи проблем. Ако ги знае, че са женкари и са изръшкали всичко женско в полезрението, дали няма да ти направи проблем?еми аз като нямам с кого да излизам по "женски" какво да му кажа? "излизам с 3-ма приятели,ще гледаме филм" и той ще пренебрегне факта,че са момчета с бушуващи хормони,защото са ми само приятели...