ако пак ни шибнат Релеф ще се гръмна
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
някой да има наблюдения от миналите години колко често някоя от темите на предварителния изпит,се е падала и на редовния ?

Аз ще се гръмна ако пак се падне ЮЗР
Голяма работа, че сме в София, не е нужно да се пада всяка година 
Иначе и аз съм любопитна за темите, щото не намерих теми за тях през годините както за другите предмети
Иначе и аз съм любопитна за темите, щото не намерих теми за тях през годините както за другите предмети
гледаики статистиката от изпита по гел засега с бал 22.50 влизам на 1во нали ?
На мен не ми се вярва да се падне пак която и да е от двете теми - Релеф или ЮЗР,след като видяха колко много са слабите оценки на тези две теми.СУ няма нужда от двойки
аз се моля на редовния да е "Географско положение" примерно
би било задоволително..поне за мен
и все пак нека някой да сподели дали е имало такова повторение на някоя тема и в двата изпита
благодаря предварително.
аз се моля на редовния да е "Географско положение" примерно
и все пак нека някой да сподели дали е имало такова повторение на някоя тема и в двата изпита
благодаря предварително.

зависи за коя специалност..а и дали ще е на първо класиране никой не може да ти кажеbobatumba написа:гледаики статистиката от изпита по гел засега с бал 22.50 влизам на 1во нали ?
ти поне си сигурен,че ВЛИЗАШ

Аз също искам ГП,дори за предварителния много се надявах,но уви..SeLby написа:На мен не ми се вярва да се падне пак която и да е от двете теми - Релеф или ЮЗР,след като видяха колко много са слабите оценки на тези две теми.СУ няма нужда от двойки![]()
аз се моля на редовния да е "Географско положение" примерноби било задоволително..поне за мен
![]()
благодаря предварително.
аз имам много силно чувство,че ще се паднеSugarkata написа:Аз също искам ГП,дори за предварителния много се надявах,но уви..SeLby написа:На мен не ми се вярва да се падне пак която и да е от двете теми - Релеф или ЮЗР,след като видяха колко много са слабите оценки на тези две теми.СУ няма нужда от двойки![]()
аз се моля на редовния да е "Географско положение" примерноби било задоволително..поне за мен
![]()
благодаря предварително.Нищо има и редовен дано поне тогава ни огрее

SeLby за специалност геология.. 6тото кандидатствам с матаматика... и само там мойе да ме приемат с нея ГГФ дано успея..като гледам миналите год.. сьм 100 % вьтре само да не стане неква врьтка
И аз имах много силно чувство и аз виждах написана на дъската
но уви
Абе то 2 или 3 години подред се е падало на редовен после пък население (дано не е тази година
) ,хранително-вкусова незнам колко пъти е било ама и нея не я искам особено 
хммм Населението ми е втората по желание
а тези промишлености не ги искам изобщо..
Енергетиката според мен е доста възможна..
Енергетиката според мен е доста възможна..

2001 - Географско положение
2002 - Географско положение
2003 - Черно море и Българско Черноморско крайбрежие
2004 - Географско положение
2005 - Население
Ето ги от миналите години намерих ги в предишната тема География
2002 - Географско положение
2003 - Черно море и Българско Черноморско крайбрежие
2004 - Географско положение
2005 - Население
Ето ги от миналите години намерих ги в предишната тема География
- Sun Shine
- Драскач
Мога да се обзаложа че ще е някаква промиленост или нещо на което всеки може да пише- туризъм транспорт
всъщност не я знам колко ще е 
Последно промяна от SeLby на 18 Юни 2008, 18:45, променено общо 1 път.

Ами не сами я дали още,ама по моите сметки около 5,30
Пък ще видим